Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Dr abi. İdam cezası kesilmiştir, son istegi sorulmuş ve bana bir tavuk verin ben tavuğu nasıl öldürürsem öyle öldürün diyor, tavuk geliyor tavuğun başını ağzına alıp havasız koyup öldürüyor ve idam mahkumu kurtuluyor.

Absürd soru demek, mantık sınırlarını zorlayan soru demektir. :)

Tavuğun başını ağzına almayı denedin mi hiç :)

Ama güzel cevapmış. :)

Beni kurşuna dizeceksiniz demiş :)

Arkamdan gak guk diyeceğine iyi düşün. :) Oldukça yaklaşmışsın.

Ben bildim dimi minnoş? Takdir, tebrik etmiyorsun hiç? :)

Yaa bildim işte, gıcıklık yapma :) kurşuna dizseler doğru olacak, dizemezler isam etseler yanlış olacak, yine yapamazlar yani :)

kurşuna dizseler doğru olacak, dizemezler isam etseler yanlış olacak,

"...Söylediğin son şey doğru olursa seni kurşuna dizeceğiz, yanlış çıkarsa asacağız demişler...."

Adamı kurşuna dizmişler ve doğru olmuş, ölmüş. :) :)

Ödülüm ne sen onu söyle? Telefon dimi? :)

Evet.. yanlış yanıta bunu veriyoruz. Güle güle kullan. Antivirüs koruması da var. :)

Popart-Vintage-Bej-%C3%87evirmeli-Telefon-3.jpg

Bir labirentten kaçıyorsun ve önünde 3 tane kapı var.. Soldaki kapı cehenneme, ortadaki kapı, bir suikastiçiye. Sağdaki kapı ise, 3 aydır yemek yememiş bir aslana.
hangi kapıyı seçersin?

Cevabı verdim... Önceki alıntıda gizli. :)

Bence sen iyi düşün. Adamı kurşuna dizmeleri söylediğinin doğru olmasını sağlar.
Tam tersine beni asarak öldüreceksiniz demesi gerekir. Eğer asarlarsa söylediği şey doğru dolur ama yanlış olduğunda asmaları gerekir. O zaman asamazlar. Kurşuna dizmeye karkarlarsa söylediği şey yanlış olur, kurşuna dizmeyip asmaları gerekir. Asarlarsa doğru olur, kurşuna dizmeleri gerekir.................

Dolayısıyla ne asabilir, ne kurşuna dizebilirler.

Öyle gugıla bakıp yanıt yazarsan cevabın yanlış çıkar. :)

Absürd soru demek, mantık sınırlarını zorlayan soru demektir. :)

Tavuğun başını ağzına almayı denedin mi hiç :)

Ama güzel cevapmış. :)

Arkamdan gak guk diyeceğine iyi düşün. :) Oldukça yaklaşmışsın.

Dr abi denemedim, ama adam kurtulmuş

Bir labirentten kaçıyorsun ve önünde 3 tane kapı var.. Soldaki kapı cehenneme, ortadaki kapı, bir suikastiçiye. Sağdaki kapı ise, 3 aydır yemek yememiş bir aslana.
hangi kapıyı seçersin?

Üç ay aç kalmaz ölür, sağdaki kapı

On beşinci katta oturan biri asansör le onuncu kata kadar geliyor iniyor,kalan beş katı merdivenleri yürümek zorunda eger yanında biri olursa onbeşinci kata kadar çıkıyor
Sebebi ne olabilir,,?

Hayırlı cumalar dilerim
Kaç Gündür görmüyorum sizi iyisindir umarım

On beşinci katta oturan biri asansör le onuncu kata kadar geliyor iniyor,kalan beş katı merdivenleri yürümek zorunda eger yanında biri olursa onbeşinci kata kadar çıkıyor
Sebebi ne olabilir,,?

Hayırlı cumalar dilerim
Kaç Gündür görmüyorum sizi iyisindir umarım

korkuyor olabilirler. iyim tşk ederim ben :)

Bir aslan miyav diyor
Minik fare kükrüyor
Fareden korkan kedi uçuyor
İşler karışmış
Şimdi kim ne derse dogru olur.

Üst Alt