Bunun cevabını Kayahan vermemiş miydı? ''kedi pırr uçuvurdi'' diyerek Onun bir şarkısında vardı böyle bir şeyler Ben bu sorudan bir şey anlamadım ki
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bunun cevabını Kayahan vermemiş miydı? ''kedi pırr uçuvurdi'' diyerek Onun bir şarkısında vardı böyle bir şeyler Ben bu sorudan bir şey anlamadım ki
Bunun cevabını Kayahan vermemiş miydı? ''kedi pırr uçuvurdi'' diyerek
Bunun cevabını Kayahan vermemiş miydı?
Tamam da yalan mı dolan mı yoksa inanmadın mı diye soruyor
Dogru su ne?
Biraslan miyav dedi
Minik fare kükredi
Fareden korktu kedi
Kedi pır uçuverdi
Yalan mı?
Tuhaf mı?
Yoksa inanmadın mı? Kayahan
Bir aslan miyav diyor
Minik fare kükrüyor
Fareden korkan kedi uçuyor
İşler karışmış
Şimdi kim ne derse dogru olur.
AslanHiçbir şey anlayamadım. Soru yeterince açık değil
Aslan
Fare
Kedi, nasıl ses çıkarır
Ayy soru bu mu yani ? Ben de neler neler düşündüm kırk saat
Bu,amaç eğlence. Şimdi bakalım
Aslan kükrer
Fare çıtır çıtır ses çıkarır
Kedi miyav miyav der
Yaşla ne ilgisi var amaç eğlence, iyi akşamlar efendimSen bizi 3 5 yaş grubu, anaokul talebesi belledin ellaham Ben şu an milyoner izliyorum. İzle de gözün soru görsün
@MeTePe 19.000 mi? o maskeleri torbalara kutulara yerleştiren bilir de biz nasıl bileceğiz..açiklaması nasıl bu hesabın? merak ettim..
Fare çıtır çıtır ses çıkarır
Bi şey yerken cıkardğı sesAçıklaması çok kolay... O maskeleri polis yurtdışına kaçırılırken yakalamış. Oturup saymışlar.
Fare öyle bir cıyaklar ki aklın hayalin durur.
Bi şey yerken cıkardğı ses
Are you High? 5 saniye kadar
Çok yavaşsın... Gugıla bile bakmadan 1 saniye sürdü.
Arslan yerken şapır şupur ses çıkarır. Kedi ise hırlar.
Nalan'ın babasının beş çocuğunun adları Nazan, Necla, Narin, Nurten, ise beşinci çocuğun adı ne olmalıdır?
Kara Murat beniiiimmmm....
Nalan'ın babasının beş çocuğunun adları Nazan, Necla, Narin, Nurten, ise beşinci çocuğun adı ne olmalıdır?