Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Hiç de nazik değil. Baksana bana resmen iftira attı, gogleden cevaba baktın dedi, sahtekar olduğumu ima etti. Bu, benim gibi dürüst, temiz, namuslu birine açık bir iftiradır. Kendisine 1 milyon dolarlık maddi manevi tazminat davası açacağım. 👩*⚖️

Hiç de nazik değil. Baksana bana resmen iftira attı, gogleden cevaba baktın dedi, sahtekar olduğumu ima etti. Bu, benim gibi dürüst, temiz, namuslu birine açık bir iftiradır. Kendisine 1 milyon dolarlık maddi manevi tazminat davası açacağım. 👩*⚖️

, MeTePe Dr abi şimdi mahkeme tazminatı derken işler ağıra kaçar kibarlık sizde kalsın bir özür msj ile bu işi tatlıya bağlayın

Hiç de nazik değil. Baksana bana resmen iftira attı, gogleden cevaba baktın dedi,

Bende iftira olmaz. Bazen yanlış döylediğim olur ama söylediklerim gerçektir. :)

4 kere yanlış cevap dedim, doğru diye ısrar ettin. :) Sonra yanlış çıktı. Düşünerek bulsaydın doğrusunu bulurdun. :)

Ayrıca ben aya gideceğim. Siz yaya kalırsınız. Avucunuzu yalarsınız. Ama yalamayın. Covid'e iyi gelmez. :) En azından alkol sürüp yalayın. Konyak, tekila falan güzel olur mesela. Tamam gittim ben.

4 kere yanlış cevap dedim, doğru diye ısrar ettin. :) Sonra yanlış çıktı. Düşünerek bulsaydın doğrusunu bulurdun. :)

Doğru bulduğumdan çok emin olduğum için şaka yapıyorsun sandım, ciddiye almadım yorumlarını :) Ayrıca, asıl kopyacı sen olmayasın? soruyu paylaşmamla cevabı yapıştırman arasında 1 saniyeden az süre geçti :) Ne olursa olsun, elinde delil olmadan bunu söylemen suçtur. Kozunu avukatlarınmla paylaşırsın artık. (ben) hazır zaten :)

Ayrıca ben aya gideceğim. Siz yaya kalırsınız

Şimdi de yalan beyan ha! Diğer başlıkta Ay'a gitmeyeceğini, bunun yerine Mars'ı tercih edeceğini açıkça beyan etmişsin. Mesajları silip kaçma olasığına karşı hepsini kopyalayıp sağlam bir yere kaydettim. Geçmiş ola :)

soruyu paylaşmamla cevabı yapıştırman arasında 1 saniyeden az süre geçti

Gugıla girip baksam 1 saniyeden uzun sürerdi. :)

Diğer başlıkta Ay'a gitmeyeceğini, bunun yerine Mars'ı tercih edeceğini açıkça beyan etmişsin

Evet... Marsı tercih ederim ama henüz vasıta yok. :) Aya 4 şeritli otoyol yapılacak.

Resimde kaç adet maske var?

62vOC0.jpg

Daha çok çalışmanız gerekiyor :)

24 maske varmış ama hileli soru...

Kuşlar seçilmiyor. Yüzlerinde maske olduğunu söylemek çok zor. Perdeler ve hamak maske kabul edilmiş. Kim takacak o maskeleri devler mi?

Hadi bilin bakalım... Resimde kaç maske var? :) :)

1239339.jpg

24 maske varmış ama hileli soru..

24 Yanlış cevap! :) Mızıkçılık yapma. Kuşlar gayet net görünüyor. Yaşlılar gözlüklerini takarak bakarlarsa daha iyi olur tabii :) maskeler küçük olacak, net bir şekilde görülecek diye bir garanti mi vermemiz gerekiyordu? :)

Bir de kolay parayı sevmem dersin :) :)

Google den baktım Hamak da maske perde de maske kutunun önündeki o acayip şey de maske, maske sayılmayacak çok

:) :) Ben bulmayı ilk çözdüğümde 23 saymıştım, adamın elinde tuttuğu paketin üzerindeki maske aklımın ucuna gelmemişti. Kendi bulduğum rakam aklımda kalmış 🙈🙈

Üst Alt