Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Çamaşır makinesi değilse bulaşık makinesidir…;)

Bildim dimi? 1 milyon tl mi isterim.:)

He.. bildin... Zaten soruyu 1. tekil şahıs olarak sordum. Al sana 1 milyon TL. :)

x5_975153195ve6.jpg

Bu hiç aklıma gelmemişti.. :confused:

Yazarken dahi biraz çekiniyorum😬, çok ayrıntı verip kirli ortam oluşturmayayım ama "Herkes işin" içine girince süpürge makinesinden daha çok burnunu sokuyor 🤦🤪

Bu hiç aklıma gelmemişti.. :confused:

Yazarken dahi biraz çekiniyorum😬, çok ayrıntı verip kirli ortam oluşturmayayım ama "Herkes işin" içine girince süpürge makinesinden daha çok burnunu sokuyor 🤦🤪

Telefonla yazmanın dezavantajı 🙄

Bilmecelerin düşündürürken güldürme özelliği de oluyor aslında klozet daha yaratıcı bir cevap…

Bende ağzı büyük dediği için çamaşır makinesi bu dedim di..bizim makine eski model maşallah sıkma programı avaz avaz..:)

Süpürge aklıma hiç gelmedi..esasen pis işlere burnunu sokar dendiği için en uygun o oluyor..

bizim çocuklar kadının biri misafirliğe gitmiş, hamile kalmış neden tarzında iğrenç bulmacalar soruyorlar…:cool:

Bak bunun yanıtını merak ettim? :confused:

Ha! Kadınlardan biri misafirliğe gitmiş, hamile olan evde kalmış!

Hafif sertlikte bir bilmece:

Adamın biriyle Rus ruleti oynuyorsun. Adam tabancaya bir kurşun koyup topunu çeviriyor ve kafasına dayayıp sıkıyor. Tık sesi geliyor.
Tabancayı sana uzatıyor. İster yeniden çevir, ister sık diyor. İşin ucunda hayat memat meselesi var.

Ne yaparsın? Daha önemlisi neden yaparsın?

Not: Açıklamasız yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adamın biriyle Rus ruleti oynuyorsun. Adam tabancaya bir kurşun koyup topunu çeviriyor ve kafasına dayayıp sıkıyor. Tık sesi geliyor.
Tabancayı sana uzatıyor. İster yeniden çevir, ister sık diyor. İşin ucunda hayat memat meselesi var.

Yeni 1 milyon tl mi ödemeden cevap vermem... Bana ne.

Öncelikle ben o oyunu oynamam.. eğer oynuyorsam bi silahda kafama dayalı mecbur bırakıldığım içindir. Yada sevdiklerimin hayatı tehlikededir..
Madem oyundayim ne yaparım.bi düşüneyim.🤔

Tık!! Bu önemli olsa gerek

Ben burada çeviririm, nedeni ise şu: Adam kendi sıktı boş geldi, bana uzattığında dolu olma ihtimali çok yüksek, ben çevirince boşa dönme ihtimali yüksek diye çeviririm.

MeTePe OĞUZATAY gibi ben de çeviririm. Nedeni de olasılığı düşürmek. Atıyorum 5 mermi alıyorsa silah, adam bir tane çevirdi dörde düştü: %25 patlama olasılığı var ama tekrar çevirirsem %20 patlama olasılığı var. Dolayısıyla çevirmek daha mantıklı burada.

Üst Alt