Aşağı yukarı aynı şey ama horozu boğulana kadar ağzında tutarken kendin boğulursun. Üfürerek zaten ölmez. Kafayı ısırıp koparırsan hemen ölür.
Eh işte hemen hemen aynı cevap.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Aşağı yukarı aynı şey ama horozu boğulana kadar ağzında tutarken kendin boğulursun. Üfürerek zaten ölmez. Kafayı ısırıp koparırsan hemen ölür.
Çocuklar için bildirmece...
Büyüktür ağzım, avaz avaz bağırırım,
Dedikoduyla işim yok ama
Herkesin pis işine burnumu sokarım
Bil bakalım ben neyim?
Çocuklar için olduğu için heralde bulamadım.
Camaşır makinesi olabilir.
Çocuklar için bildirmece...
Dedikoduyla işim yok ama
Bil bakalım ben neyim?
Dedikoduyla işim yok ama
Bil bakalım ben neyim?
Klozet ğ¤
Cevap: @MeTePe
Çamaşır makinesi değilse bulaşık makinesidirâ¦
Dızzzzt... Vaavv...vaavv.. vaaavvv... [SIZE=2]vaavv[/SIZE]
Bildim dimi? 1 milyon tl mi isterim.
Eski tip elektrik süpürgesi mi
He.. bildin... Zaten soruyu 1. tekil şahıs olarak sordum. Al sana 1 milyon TL.
Bu eskimiş. Merkez bankasına götürüp yeni 1 milyon tl ile değiştiriver lütfen ğ
Hele şükür!
Çocuk bilmecesi diye sordum, yılan hikayesi oldu, üstüme yapıştı.
Bu hiç aklıma gelmemişti..
Yazarken dahi biraz çekiniyorum, çok ayrıntı verip kirli ortam oluşturmayayım ama "Herkes işin" içine girince süpürge makinesinden daha çok burnunu sokuyor
Bu hiç aklıma gelmemişti..
Yazarken dahi biraz çekiniyorum, çok ayrıntı verip kirli ortam oluşturmayayım ama "Herkes işin" içine girince süpürge makinesinden daha çok burnunu sokuyor
Telefonla yazmanın dezavantajı
bizim çocuklar kadının biri misafirliğe gitmiş, hamile kalmış neden tarzında iğrenç bulmacalar soruyorlarâ¦
Hafif sertlikte bir bilmece:
Adamın biriyle Rus ruleti oynuyorsun. Adam tabancaya bir kurşun koyup topunu çeviriyor ve kafasına dayayıp sıkıyor. Tık sesi geliyor.
Tabancayı sana uzatıyor. İster yeniden çevir, ister sık diyor. İşin ucunda hayat memat meselesi var.
Ne yaparsın? Daha önemlisi neden yaparsın?
Not: Açıklamasız yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Yeni 1 milyon tl mi ödemeden cevap vermem... Bana ne.
Adamın biriyle Rus ruleti oynuyorsun. Adam tabancaya bir kurşun koyup topunu çeviriyor ve kafasına dayayıp sıkıyor. Tık sesi geliyor.
Tabancayı sana uzatıyor. İster yeniden çevir, ister sık diyor. İşin ucunda hayat memat meselesi var.
Tık!! Bu önemli olsa gerek
Ben burada çeviririm, nedeni ise şu: Adam kendi sıktı boş geldi, bana uzattığında dolu olma ihtimali çok yüksek, ben çevirince boşa dönme ihtimali yüksek diye çeviririm.*****************
Ne yaparsın?
Daha önemlisi neden yaparsın?