vallahi kendisinden bugun haber alamadim.bilmyrumki nasil olcak.smdi bide acemiya hersey ustalikta belli olcak artik.bide ben acikcasi bu saglik sorunu nedeniyle askerlik muafiyeti konusunda hem goruslerinizi alalim hemde durumumuz ornek olsun istedim. oyuzden bu sitedeyim..
----------
afedersiniz ama anlamadigim birsey var 1 yil bekleme verdiler derken 1 yil askerlik yaptim demek degil galiba degilmi bu.bide bnm erkek arkadasima a19 tipi asker demisler.ama subeden falanda sen nasi askere gidiosun demisler anlamadik bizde..ayrica bnm erkek arkadasiminda hem bi kulaktan ameliyati var hemde ameliyatla bile duzelmeyecegi konusunda raporu var..
----------
selam ..bende muaftım ama derdim şuydu(1sene bekleme verdiler)sonrasında b21 f1 askerliğe elverişli değildir.rapor bu ama açıkca tek kulaktan ameliyatlı olmam ve diğerinde kulak zarı olmaması gibi nedenlerimde vardı.sağ açık otit skatrisyel sol kapalı otit skatrisyel.
afedersiniz ama anlamadigim birsey var 1 yil bekleme verdiler derken 1 yil askerlik yaptim demek degil galiba degilmi bu.bide bnm erkek arkadasima a19 tipi asker demisler.ama subeden falanda sen nasi askere gidiosun demisler anlamadik bizde..ayrica bnm erkek arkadasiminda hem bi kulaktan ameliyati var hemde ameliyatla bile duzelmeyecegi konusunda raporu var..