Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve çınlama için tedavi yöntemleri..?

• Konbuyu başlatan iremsu
  • Başlangıç tarihi
I

iremsu

merhaba, ben 3 yıldır bu sorunu yaşıyorum.Daha öncesinde komşumun tıkırtısını bile duyardım.Rahatsızlığım bir kulakta çınlama sonra işitme kaybı daha sonra diğer kulakta çınlama ve işitme kaybı olarak seyretti.Fakat işitme kaybı olmazdan önce kelimeleri ayırt etme yetisi düştü.

tedavi konusunda sırasıyla;kullandığım ilaçlar,
tebokan (hafıza için)
Vastarel (hücre koruyucu bir ilaçtır)
gingko biloba glikozitleri içeren ekstreler
Benexol (B vitaminlernden zengin bir vitamin kompleksi)
Bellergal (Gerginlik, sinirsel uykusuzluk , migren türü başağrıları, depresyon, ruhsal dengesizlik durumları için)
cipram
cipralex
lustral (en sonunda bu depresyonuma iyi geldi yada ben çınlamayla yaşamaya alıştım.)

alternatif tıp;
tens cihazı boyundan dolayı olabilir varsayımına yönelik
hiperbarik
ozon (hem kulakta hemde damardan)
işveç şurubu
lipovonavid (vitamin karışımı)

kulaktan dolma öneriler; (sakın gülmeyin yazarken utanıyorum ama yaptım işte:D ;) )

çürümüş elma suyunu kulağıma damlattım (önce elmayı çürüttüm :rolleyes: )
kaynamış sirke buharı (sirkeyi kaynattım iyice etkili olsun diye huniyi ters çevirip ucunu kulağıma soktum. (neyse gülün ya ben de gülüyorum artık ağlanacak halime)

cinci bir hoca :D (korkudan uykularımı kaçırdı tedavinden çok:eek: arkadaşlar yaptığım tedavilerin hepsini yazıyorum napıyım )

işitme cihazları aldım kullandım değiştirdim başka kullandım ama parmağımdaki yüzük duymamı nekadar etkilerse okadar etkiledi :D)

denemediğim; bir soft lazer bir de almanyada ki dr med.lutz.wilden
birde üfürükçüler (öneren tanıyan birini bulamadığımdan)

sonuç ;
%50 işitme özür raporum var. (Vücut oranına göre)
çınlamanın bini bin para yürüyen bir orkestra gibiyim.Kulaklarımdakiler 24 saat 7 gün mesayi yapıyorlar kesintisiz.
bu arada arkadaşlar dışardan sapasağlammış gibi göründüğünüz içinde kimse sıkıntınızı tınlamıyor :(

Kendi tespitlerim ise ÇINLAMAYI ARTIRAN
- uykusuzluk
- yorgunluk
- çok yemek
- alkol alımı(ama sigara etkilemiyor.Bu arada sigarayı 2.5 yıldır kullanıyorum.Kulaklarımdan sonra başladım hah ...)
- bayanların muayyen zamanlarından önceki 2 günve onu takip eden ilk ikigün
- sıcakta güneşlendiğim zamanlar
- hamur ve tatlıyı çok kaçırdığımda
- ağladığımda

Sizden ricam benim gibi olanlar kullandığı ilaç ve tedavi yöntemlerini yazsınlar. Bu konuda paylaşım içinde olabilir miyiz...
Bu konuda siz neler yaşıyorsunuz . İşitme cihazınız hangisi çınlama için neler denediniz aklınıza ne gelirse
çınlamanızı artıran şeyler aynı olsa bile yazın lütfen

Çınlamaya çare bulamazsınız boşuna uğraşmayın aynı sorun bendede var..
Şu gülmeyin dediginiz kısım var ya valla gülmekten karnıma agrılar girdi...:):):):)
Bende hemen hemen aynı sorunlarla karşılaştım gezmedigim dr kalmadı en sonunda anladım ki işitme kaybının tedavisi YOK duymak istiyor iseniz işitme cihazı kulanacaksın başka careniz yok malesef işitme cihazıda çınlamayı kesmez ..
Bir öneri uykusuzluk için yatarken wolkman dinleyin cınlamayı bi nebze de olsa kesiyor uyuduktan sonra zaten sorun olmaz..
İşin birde pil kısmı var orayıda unutmamak lazım pil dayanmıyor yani:):):):):):):)

Denemediğin fazla da bişey kalmamış maşşallah pek bilimsel yöntemler denemişsin, ama çok güldüm:D:D:Dkızma:D

Aklıma geldi birde yağmurlu havalaar var ....orhan veli gibi beni bu havalar mahvetti dermişim.
yağmurlu ve kapalı havalarda çınlamam artıyor.

Arkaşlarım hadi sizde ne çınlamanızı artırıyor falan filan tarzında yazın lütfen....

soykan ben izmirde okudum ama istanbulda yaşıyorum...yağmuruda çok severdim.
soykancım ben acaip umutluyum doğuştan sağırlar bile çözüm buluyor noktasına geleceğiz inanolsun!seninle telefonda konuşacağımız günler gelecek...
bak çınlamanda yokmuş biliyormusun yıllar öncesinden sırf çınlamayı kesebilmek için yurtdışında işitme sinirlerini aldıkları ameliyatlar yapılıyormuş ta ki sinirleri alsalarda çınlamanın bitmediği anlaşılana kadar.Şimdi o ameliyatlar yasak...ne kabus o çınlama biliyormusun bir gün bir dakıka bir saniye bitmedi.

Aha şimdi aklıma geldi bakın size bir anımı anlatıyım.
Ben bankacıydım portföy yönetmenliği yaptım 12 yıl...neysem eşimin kısa dönem 28 günlük askerlik yaptı.O dönemde tanıştığı arkadaşı ile askerlik dönüşü ailecek görüşmek istediğini söyledi.Birgün onlara yemeğe gittik.(bundan 8 sene önce)Adamın eşi 1.80 boyunda sarışın incecik pek havalı bir tipti.Sofra beş yıldızlı otelleri aratmıyordu .(yemekteyiz programında ki sofralar haltetsin onun yanında)Neyse kıza laf atıyorum kıse kesik kesik cevaplar veriyor bazen vermiyor.Adam desen ukala muhabettin yarısı para ...daraldık .Bir zaman sonra bize iadeyi ziyaret yaptılar .Bende kot yemekler fastfood tarzı spariş ...hanım geldi topuklu ayakkabılar gene kasıntı havalarda şıkır şıkır idalı giyim...böyle gel-gitler başladı ailecek.Ama ben sürekli eşimin kafasının etini yiyorum.''bune böyle zaten bir hafta sonumuz var bunuda sinirolduğumuz kişileremi ayıracağım klasik bayan dırdırı işte...kolay değil hatun çok bakımlı kompleksde var bende :)
Bir akşam bayan eşinden habersiz para biriktirmek istediğini bu konuda onu yönlendirip yönlendiremiyeceğimi sordu.Bende tamam dedim.(zaten mutlaka dişçi olan birisi varsa ağız açılıp dişe bakılır eşdost muhabbetinde bana mutlaka kredi kartı ekstrası en iyi getirnin ne olduğu en sonda kart ücreti muhabetti denk gelirdi.=)
Şubeye geldi hesap açtık tutar 400 gibi komik bir rakkam (yanlış anlamayın ozamanlar 100.000 aşağısına mevduat diye bakmaazdım)her ay hadi o aramasın diye ben ararım maksat ilgili görünmek olsun ...beş lira 10 lıra getirdi tarzında oda hiç üşenmez ben geliyorum der telefonu kapatırdı.Acayip sinir olurdum ''ulen milletin parası ne kıymetli üçün beşin hesabını bile yapıyor gelen faizi yol parasına harcıyor maddiyatçılar tarzında her ay olur olmadık laf söylerdim.Kız her telefon açtığımda suratıma telefonu kapatır soluğu şubede alırdı mesafe olmasına rağmen.

Böyle yıllar geçti zamanla kızı sevdim.Derken bende çınlama akabinde işitme kaybı işten rapor almalar kimseyle görüşememeler devresi başladığında kız cebime sürekli mesaj attı.Sana gelmek istiyorum diye bende depresyonun doruklarındayım ama kımseyede yaşamak istemediğimi söyleyemiyorum her seferinde bin türlü bahane baştan savıyorum.Birgün çat kapı annesinide almış bana geldi.Bende perperişan onları içeri aldım.Annesi anlatmaya başladı nasıl yıllar önce kızının işitmesini kaybettiğini her paranın dönüşünde neden şubeye gelmek zorunda kaldığını telefonları duymadığını
en son gittiği doktorun senin duvardan farkın yok dediğini...ama buna rağmen kendisine baktığını fasıllara gidip nasıl göbek attığını profs.aldığı eğitimler sayesinde
dudak okumayı nasıl öğrendiğini....

işte böyle öncelikle önyargılı olduğum için kendime bayağı sövdüm sonra kendimi bıraktığım pes ettiğim için sonra da hafta sonlarımızın onu tanıdığım için ziyan olmadığını ...işitmeden dolayı konuşması hafif şiveyi andırır gibi bozulduğundan konuşmayıp kasıntı sanıldığını iş bir sürü vsvsvs

o beni ayağa kaldırdı.Dudağıma rujumu sürmemi sağladı ...halen hayatta tökezlenecek gibi olduğumda ona giderim bana bir aragazı verir:)

----------

soykan oooo ne duymuyorum diyorsun arkadaşım bana cihazzda fayda etmiyor şimdi kök hücreyi okudum bakalım...ozaman bn seni ararım sende mesaj atarsın

Palaşımın için çok teşekkür ederim.Ben hala sağlam olarak çalışmaktayım.
Cihazlarla işi götürüyorum.Ama sinir ve sitresi bana yetiyor.
Eğer Ankaradan rapor da olumlu gelmezse o zaman hapı yutdum.Belediye memurluğunun tadına doyum olmaz,çalış da çalış.

ankaradan ne raporu bekliyorsun?hastane işitme kaybına rapor nekadar verdi...

yaaaa işitme kayıbı olan arkadaşlar pes diyorum ...size!
katılım için siyaset ve din bulaştırabilirmiyim sayınmoderatorler...
kımsemi çınlamıyor huuu
işitme engellilerin kulakları çınlasın (oh olsun sizi andım kulaklarınız çınlayacak)

merhaba

İremsu şu senin denediğin hemen hemen herşeyi bende denedim.Hatta kullandığımız ilaçlar bile aynı bana fazladan kortizon kullanıldı oda avasküler nekroz yaptı yani kalça emiğinde femur başı kanlanma bozuldu neyse bende önceden çocukken geçirdiğim bi trafik kazası sonucu travmadan bi kulak az duyuyodu sona dahada azaldı duyma işitme cihazıyla idare ediodum bu arada çınlama olayı facia ben çocukluğumdan beri çınlar dururum alıştım gari.Neyse 2008 yılının ağustos ayında bi ani işitme kaybı al sana hepten gitti kulaklar neyse bi kortizon bi kortizon daa derken bi kulak azcık açıldı işitme cihazınla duyuyo ama bacaa sakat ettik kulak kurtulsun derken, bunada şükür diyorum sanada geçmiş olsun diyorum aramıza hoş geldin.sen beni güldürdün bende seni güldüriim bak ben bi sağlık kurumunda çalışıodum bizde bölgeler vardır bucada oturan gider buca dispanserine balçovada oturanda balçovaya gider neyse adamın biri geldi bacım film çekilecem dedi bende bi raat abi nerde oturuyon dedim adam balçova demiş ben anladım buca adama ısrarla bucadaki dispanseri tarif ediom adam yırtıo kendini benim bucada ne işim var die bende inatla oraya bağlısınız diom adam ensonunda bi bağardı kardeşim ben balçovada oturuom deli etme beni die bi utandım sorma ..... Bak çınlamayı takmazsan duymazsın çınlama filan takma kafana çınlamayı bak nası rahatlıcan kendine ii bak .by

iremsu inşallah hastalıgın tinitus degildir kızkardesimdede var aynı sorunları yaşadı o şimdi işitme cihazı kullanıyor!

aa lutfis valla gülüyorum artık izmirdensin anladığım kadarı ile bende izmirde okudum üniv.yi
şimdi ablam orda onu ziyarete gitmiştim oğlu var 10 yaşında hafta sonu şan dersleri alıyordu böyle yaşlı başlı kelli felli flar takan eski türk musikisi üstadından bir kaç çocukla adam eski osmanlı soylusu neysem ,
ablam arabayı park edemeyince aldım oğlanı ben götürürüm dedim indik bir saat gıyda gıy dinledim durdum bitince yiğenim geldi 5liran varmı teyze hocam bekliyor dedi.Adam herhalde para topluyor diyerekten diğer velilerle yanına gittim.bozuk yok ama 10 lira var dedim bide gürültüde bağırmışım ki yiğenimin beti benzi attı.Meğer adam beşdakikasını ayırsın velin demiş.:)
Sonra adam bana baktı ve oğlunuzun kulağı yok diyecektim ama sizi tanıyınca vaz geçtim dedi.
o gun bugundur ablam teyzen haleder dediğinde yapılcak ne varsa vaz geçiyor :)bizim yiğen

lütfis ya iyi hatırlattın bende kalçadan ikikere kortizon yedim
nasrettin hoca misali ya tutarsa hesabına
olsun ya yazalım
belki sana faydası olmayan bana olur ...pes etmek yok umuda yolculuk devam ediyor...
hadi bakalım diğer çınlayan çınlamayan işitme öngelli özürlü saygıdeğer dostlarım nasıl oldu soykan?

ya soykan aslında çınlak sağır biraz kaba kaçtı gibi dur değiştirebilirsem o kısmı siliyim zaten mıllet hıçbişey yazmıyo bu forumda 5 tanemı işitme engelli var...ya
kardeşim seslenıyor olupta duymasalar anlarım yazıyorum yaaa duymamana imkan yok dimi:)

iremsucugum isitme engelli cok
sonradan isitme engelli olanlar duzgun cumle kurar egitimleri iyi okullardan oldugundan yazdiklarina hayran olunur
ben mesela dogdugumdan isitme kaybim hemde ileri boyle arkadaslar forumda yazmak icin cekingen davranabiliyorlar
sizin yazdiklarinizi gulerek okudum
cinlama benim basimin belasi
cok ameliyat olan kulaklarda daha cok oluyormus
birde usutmeyiniz kulaklari hava soguksa atki bere vazgecemem hic

mehmet selçuk tınınutusluyum malesef...ama bulacaklar çözümünü
soykan ha ha sürekli karşılaştığım kalıp cümle
sukufe boşver ya bız burda yarışma yapmıyoruz bende çoğu kelımeyı yutarım doğal olalım önemli olan burda paylaşım eleştiri değil...çekinmeyin arkadaşlar

cok neseli yaziyorsun iremsu neseni bozmayayim ama
tinitus icin doktorlarin birsey yapicagini ummuyorum cunku sinirlerin harabiyetinden oluyor
yok dersenki bazi kisa donem cinlamalar geciyor
o cinlamalar kulakla ilgisi pek olmayanlardir bence
omrum boyu cekiyorum bu cinlamalari
koklear implanta veda ettikten sonrakiler ohhh cinlamanin dev anasi
ustelikte klak tikali soyle cok guclu bir isitme cihazi veya volkmen takayim cinlama seslerini bastirsin desemde oyle bir sey yapilmiyor
benden tavsiye olabildigince sesle bastirin cinlamayi yoksaymaya calisin bu olene kadar bizimle ya alisacagiz ya alisacagiz

İremsu
Hastane işitme kaybını raporunu bana hiç vermedi direk defterdarlığa kendi gönderdi.
Ordanda Ankara' göndermişler.Ne kadar sordumsa bana cevap vermiyorlar.
test de okuduğum sol 75 sağ 102. dp başka da bildiğim yok.

İnşaallah soykankaan
Senin ağzında hep bal aksın.Zaten şu an ikinciye gitdi rapor.
dediklerine göre bi şey anlamamışlar.Şimdiki rapora ne diyeceklerini merakla bekliyorum.

ben de işitme engelliyim amaki hiç takmıyorum kafama iremsu sende takma kıss böle daha iyi be herşeyi duysam ne olacakki bölesi iyi valla ALLAH beterinden korusun gine burda o kadar engelli varki şükürler olsun halimize şükür edelim bence:)

yaklaşık olarak 15 senedir içinde bulunduğum nörofibromatozis 2 hastalığı yüzünden 2002 yılından itibaren her iki kulağımdada 7 gün 24 saat hiç susmayan çınlamalar var.sanki kulağımın içinde cırcır böceği ötüyor.sol kulağım zamanla total işitme kaybına kavuştu.sağ kulağım ise orta derecede kayıpla beni idare etmeye çalışıyor.hastalığımdan dolayı tedavisi yok.bu ötmelerin azalmasını sağlayacak bir ilaçta yok.hiçbirşey kullanmadım.ama fazla gürültüye maruz kaldığımda,sinirlendiğimde ötmeler dahada artıyor.valla ben alıştım.bu konuda bir şikayetim yok..ama internet üzerinde bu konuda araştırma yaparken bir haber dikkatimi çekti.ve paylaşmak istiyorum.ne kadar doğru bilemem....

Odiomed Kulak Çınlamasına Son Veriyor

oooh hoş gelmişsiniz hepiniz,
sukufe umutsuz olmamaız için sürü sepet var ama umutlu olmamamıza engel değil...pes etmiyeceğiz bak arkadaş sinirlenmeyin çınlama artıyor diyor.
doğru bu yazıyı büyültüm çocuklarımın odasına asıyım ....

arkadaşlar çok yorgunluk olmadan yürüyüş yapın.(yürüyemeyen arkadaşlar kusura bakmayın sizede klasik müzikle kitap önereceğim tamammı nora roberts /judıth mclaught biri aşk-macera diğeri tarihimsi aşk yazarları hepsinin sonu güzel bitiyor merak etmeyin sonu kötü bitenleri asla okumam seyretmem...şimdi bizim duymanlara dönüyüm.)
ben geçen senenin sonunda tam 6/10 km yürümeye başladım hergün koşu bandımda var yağmurlu havalar için evde ama vaz geçtim.yağmurda bile dışarda yürüyorum bahane üretmeyin yürüyün.
bu bende antikorların atılmasını sağladı olumsuz enerjı defetti....hatta yorgunluğu bile aldı ama bunun faydasını ıkı haftadan sonra görüyorsunuz.
tuz...doğru tespit.denizfeneri(yaa adını değiştirsene geçenlerde köşe yazarının yazısı geldi aklıma kerizfeneri diye...şaka haa alınıpta bişeyleri katmayın yazıya)
acıbadem profl.üregen miydi neydi soyadı bana liste verdi çınlamayı artıran
-soda
-alkol
-sigara
-kuru yemiş(kayısı hariç)
-kabızlık (yasak)
-kahve
-hazır çorbalar
-cola falan gibi asitli yiyecekler

----------

aklıma geldi sukufe bak umutsuz olmayacağız geçen gazete vardı.Çengelli iğne köşesi hangi gazete hatırlıyamıyorum sözcü,vatan,posta olabilir hurriyet veya sabahta (nekaldı geriye ha ha neysem)
kolları doğuştan olmayan bazılarının ayaklarıda yok resim yapmışlar.Manyak güzel gerçeksi bulabilieseniz bakın kımısı ayağını kullanmış kımısı dişlerini kımısı doğuştan kımısı sonradan kazayla engelli olmuş.

acayip moral oldu belkı resim yapar meşhur olur haklarımızı ararız medyada .Kursa gitmek isteyenler parayı düşünenlere ismek var istabulda bedavaya veriyor...

hay allah iyiligini versin iremsuuu
kelimeleri igip bukup ole guzel gulduruyorsunkiii
thdenizfenerinin yazdilarina tesekkurler
gercii odiomed firmasi boleee ilan vererekten haketmis biz tinitustan cekeneri iremsunun kerizfeneri yapiyoo
hic ole bisiye inanasim yok
olucak bisimi lazer bu
kalemle evde kendi kendini lazerlicen
iyide biz duymasakta afedersiniz keriz gibi yolunmayi hakediyormuyuz
zateneeee isitme cihazlari icin yolundugumuzzzzzzzz

sukufe lazere gülme o başta verdiğim o alman doktor varya lazerle düzeltmiş işitmeyi
ınceleyın bende tetkıklerımı gönderdim gelin demişti ama eşim bir senedir doktorları yasakladı bana...gıtmediğim kımse kalmadı diye değil gittikten sonra çok ağladığım için :(

iste doktorlarda bizi keriz zannediyo
ben duymuyorum diye hep gittim her tedaviyi yaptirdim harfiyen dediklerini yaptim salakca
bugun sifir elde var sifir degil eksiii eksiiiii
enson koklear implant yapalim dedi doktorum
sole guzel duycan bole bidaha hic masraf etmicen ben cekimser oldukca;kucukler icin o riskler sen kemik gelisimini tamamlamis bireysin hiiic korkma demisti
olduk olmasina basima bisuru dert sardim
sakin uzgunde olsam bi sekilde alistigim sagirligima veda ettim sandim
hastaneden 6 ayda bir ameliyatlar olmaktan antibiyotik kullanmaktan gina geldim en sonund implant kendi kendine cikti
bana ne deseler
implanti takani bunyen kabul etmedi
implanti alan o doktor yanlis ameliyat yapti
bendesen insanliktan cikmis kadar uzuldum tekrar sagirliga donunce
artik bide kolastotam derdi bas donmeleri
gel obur kulaginada iplant takalim diyolar
yooook allahtan gelsin siiiiz geri durun doktor milleti

sukufe şu implant olayını açsana..nerde yaptırdın doktorunun ismi neydi neden antibiyotik kullandın ...çünkü bunu yapıpta menun olmayan bir seni duydum ya!tepetaklak oldum
yıktın bütün dünyamı :(bitti
kahır dolu yazılarıma hazır olun suçlusuda aha bu sukufedir :)

cok ozur diliyom iremsu senin moralinin bozulmasina sebep olduguma sen sitelerde koklear implant ovenlere cok inanma derim pzar kuvvetli
implant saticilari doktorlar bundan cok nemalaniyorlar
hastanelerde cok gordum ben kucuk cocuklarin implantlarini aldirdigini iltihapta dolayi tedavi gorduklerini inanin ne kadar uzuldum hic kimseue onermem ben implanti
isteyen ovsun isteyen yersin gunes balcikla sivanmaz asikar cunkum
gole maya caliyorlar ya tutarsa
implanti yapan doktoru soruyorsunuz turkiyede ilk implant yapan doktorlardan
alani hacettepede levent sennaroglu
sizde dudak okuyun olan isitmenizle mutlu olun bakin ne guzel sizi seven deger veren bir esiniz ogundugunuz iki yavrunuz icin

merhaba arkadaşlar özellikle burada yazılanları okuyorum.iremsunun başına gelenler aslında komik görünüyor ama bence değil çok tehlikeli ve cahilce yapılmış hareketler görüyorum.(tahsilli olduğu halde).benim görüşüme göre iremsu sizin ki bence psikolojik.öncelikle WOLKMEN vb. kulaklıkla hiç bir şey dinlemeyeceksiniz.gürültülü ortamdan uzak duracaksınız.bu çağımızda yediklerimiz içtiklerimiz denetimsiz kullandığımız ilaçlar dahi yeni bir hastalığa davet ediyor.yani besinlerimizi doğru güvenilir yerden almayı.kullanacağımız ilaçları iyi dr.lar işini bilen dr.lardan istemeyi bilmeliyiz.bu işlerde iyi olan olmayan var.işitme kaybınız ne tür bir kayıp düzeltilecek olanlar var.olmayan var.örneğin sinirsel işitme kaybı tedavisi zor.birde
sonu rın ,jın... le biten ilaçları kulanmayın.mesala panaljın,aspirin vb...ama eş değerde başka ilaç almalısınız.birde cerrahpaşa hastanesindeki kbb ana bilim dalı başakanı prof. e görünseniz.bence yapmanız gerekenler ve yapmamanız gerekenler var.bunları bilip sağlıklı nasıl yaşanabilir.öyle bir rota çizerseniz sorunlarınızı bir nebze hafifletirsiniz.''ÜZÜNTÜYÜ BIRAK YAŞAMAYA BAK''

papiraov şimdi eğitimli cahil oluyorsun hatta olmak için can atar hale geliyorsun
ben cerahpaşa prof.lerinden cengiz yağız ve ahmet beye gittim.Hiberbarik cengiz bey ozonu ahmet bey önerdi ve hepsinin muayehanelerine gittim.haydarpaşa numunenın prof.erol egeliye,hacettepenin profu ergin beye med amerikandaki kkbprofuna ...hiç yılmaz dı galiba acıbademde ki prof.üregene acıbademdeki mehmet ali ydi sanırım bunu dışında bağdat cd.deki bir uzmanz dünya hastanesinde ki hakan akçine kızılayda ki avrupa yakasındaki hatta tınunutus web sitesinin doktoru adını unuttum ama isteyene tetkıklerden bulur yazarım memoriel hastanesinin uzmanı özel marmamara hastanesinin prof . gebzede ki anadolu hastanesinde ki uzman...................

ikitane daha vardı ama onlara bır kere gıttıği için hiç hatırlamıyorum...

aynı senın gibi psikolojık diye yaklaşan (sen değil dr için l)lavuk dr biri benim tam 5 psikiyatris ve bir psikolog doşmamı cipram,cipraleks,anıfranel,zanaks ve lustral kullanmama neden oldu. Al ilacı bak keyfine misali beni evin uyuyan kedisine cevirdi...
hacettepedeki abr testinden sonra sorunumun psikolojık değil fizyolojık olduğu sonucunu çıkardılar
ama antıdeprasan yüklemesi yaptıkları için pat diyede kesemedim...çünkü kes diyen doktor yüzünden panik atak başladı....
bunları sana ufurukçüye alternatifi tıba yönelin diye yazmıyorum zaten arkadaşım
amaç boşa kürek çekmekte değil ..sen nekadar oku nekadar paran olursa olsun
dermansız derde düştünmü dpktorlarda hastalık yoktur hasta vardır diye hepsi uzmanlığını konuşturmaya kalkınca fosssss çıkan sonuçlar seni sürüklüyor
dedim ya umuda yolculuk....misali

zaten türkiyede doğru düzgün psikoloğ yada psikiyatri yok.sadece paraya çalışıyorlar.yanılmıyorsam bir tek memorial hastanesi bu işte uzman gerisi hikaye ama dediğim gibi sen kendin psikoloğ olacan gürültülü ortamdan stresten uzak duracan.çok aşırı ilaç kullanmak başka hastalıklara sebep verir.burdan yazmak kolay ama bunu yaşayan bilir. ateş düştüğü yeri yakar diye bir laf var.olayların pozitif yönünden bakmaya çalış.allaha çok dua et.namaz kıl.yapıyorsan manevi olarak rahatlıyacaksın bak göreceksin.bir tek allahtan umut kesilmez.gerisi size kalmış.

papirov
isminle tezat inanisin
genede guzel yazmisin
doktorlara inancim sifir allaha inaniyor ondan umuyoruz
ama hazreti eyyup bile sikayet etmis
bizlerinde arada isyanimiz normal

Üst Alt