UMUDA YOLCULUK.......(GÜLÜME).....
Sen umuda yolculuk yaptınmı hiç gülüm?Yada umuda yaptığın yolculuklarda neyi,kimi,neleri hayal ettin?Biliyormusun benim yaptığım yolculuklar hep hüsranla vede sonu hep umutsuz dramatik bitmiştir.Hatta gideceğim yerlere asla varamamışımdır.Çünkü önüme hep engeller,barikatlar olmadık zorluklar çıkmıştır.Yılmadan yeniden denedim,denedim ve halende deniyorum yılmadan bıkmadan pes etmeden.Biliyormusun gülüm umuda yolculuklarım hiçte bitmeyecek.Zaten bittiği gün benimde bittiğim anlamına gelir işte o yüzden inadına inadına yolculuk yapmaya devam ediyorum edeceğimde..
Sen hiç umuda yolculuk yaptınmı gülüm ,engellerle karşılaşıp onları aştınmı hırsınla azminle?Aşamayıpta çaresizliğinden deli divane oldunmu hiç?Mutluluğu bulmak uğruna umuda yaptığın yolculuklardan hüsrana uğrayıpta mutsuzluk girdabında boğulur gibi oldunmu hiç?Benim umuda hatta ve hatta umutsuzluğa yaptığım tüm yolculuklarımda hep YILMAZ vardı.Ama artık onu umuda yaptığım yolculuklarımda aramıyorum.Çünkü onu artık dualarımla anıyor her giden gibi içimde yaşatıyorum daha önce gidenler gibi ANNEM BABAM gibi..
Sen hiç umuda yolculuk yaptınmı gülüm?Dilerimki senin tüm arzuların hayellerin ve elde etmek istediğin her şey umuda yolculuk yapmadan önce gerçekleşir ve sende böylece umuda yolculuk yapmazsın.Bırak onuda benim gibi çaresizler,umutsuzlar,sevipte sevdiğine kavuşamayanlar yapsın.mesela ben bir tanem..SEN HEP UMUTLU KAL EMİ...........