Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Arkadaşlar ben e-nabız geri bildirim yerine yazdım ve raporumu taradım gönderdim arkadaşında ekran görüntüsü yolladım eklensin diye

E-DEVLET SİZDE DURUM NEDİR BENDEKİ BÖYLE
VQEjpv.jpg

Arkadaşlar ben e-nabız geri bildirim yerine yazdım ve raporumu taradım gönderdim arkadaşında ekran görüntüsü yolladım eklensin diye
E-NABIZ A RAPORU GÖNDERİP NEREYE EKLİYORLAR SONRA TARAYIP GÖNDERDİĞİNİZ RAPORU E İMZALI KAREKODLU BİR ŞEKİLDE İNDİRİLEBİLİR OLUYOR MU O ÖNEMLİ

bu şekilde olacağını sanmıyorum. raporun aslını görmeden işlem yapmıyorlar n_akdag

sgurkan

bilemiyorum ama yapmayabilirler bizden alınmadı rapor diye. yinede kurum yada kişinin insiyatifinde bana göre

Arkadaşlar Şişli Etfal 2005 öncesi raporları Ulusal Engelli bankasına kaydetmediklerini söylüyor. Edirne de 2001 tarihli raporu UEBB na kaydetmiş. Hastaneler kafalarına göre mi hareket ediyor? Ben 184 e durumu belirttim, dönecekler.

Basit bir konuyu 335 tane mesaj atarak çözememiş olmak ne acı...Üzülüyorum yemin ederim bu millete.

rgndmr
Ben geçen hafta aradım şikayet oluşturdum dönceğiz dediler hala dönmediler yoğunluk varmış sıra sıra dönüyoruz diyorlar.

@ayazefe siz yaptırabilmişsiniz ya bende yaptırabilirim her halde benimde rapor eski tarihli 2001'de almıştım.

n_akdag
sgurkan

ana ben raporu aldığım yerde yaptırdım siz trabzondaki raporu istanbul kaydedermi diyorsunuz onun için demiştim

ayazefe

Hayır Trabzon a gidecegim İstanbul da yapmazlar diye düşünmüyorum ama yinede bir soracagim bir tane hastaneye.

Ben konyadan almistim aradim 2008 oncesi raporlari e rapor uygulamasi kapsamiyor dediler bana sizin kurumunuzdan resmi asli gibidir yaptirip basvurmaniz gerek gibi bir sey soyledi emin olmamakla beraber

Sgurkan Az önce 184 geri dönüş yaptı. Şişli Etfal in söylediği gibi 2005 öncesi kaydedilememe durumu yok dediler. Sen Şişli Etfal e bizzat git, aynı şeyi söylerlerse tekrar bizi ara dediler.

Ne olursa olsun asıl evraginizi hiç bir yere vermeyiniz noterden aslı gibidir yaptırıp verin.Ben sadece vergi indirimine başvururken verdim sonra geri göndereceklerdi zaten mecburiydi.

arkadaslar bende 28 ocak 2019 tarihinde aldim raporu.enabizda var ama edevlette yok.herhangi bir islem yapmama gerek varmi.
NOT.umraniye devlet hastanesindeki memur erapor olmasi icin itiraz edip yeniden heyete gireceksin dedi.acaba bildigindenmi konusuyor yoksa kafadanmi atiyor

e rapora neden taktınız bu kadar e rapor olayı 20.02.2019 dan sonrayı kapsıyor ondan önce ıslak imzalı elinizde varsa yeterli sistem yeni malesef kimse tam kavrayamadan başladı rapor sorgulama 2 değişik alandan olduğundan memurların kafası karışık
20.02.2019 öncesi raporları Ulusal Engelliler Veri Bankası dan o tarihten sonrakileride https://erapor.saglik.gov.tr/portal sisteminden kontrol edecekler

1 yıla oturur sorun kalmaz ıslak imzalı raporlar e devlette görünmez e rapor olmaz ama geçerlidir

Beylikduzu malum her ay yonetmelik degisiyor.bir kac ay sonra eraporun yok deyip yeniden bizi ugrastirmalarindan korkuyorum.sanirim diger arkadaslarda ayni dusuncede.

e-rapor sisteminden raporumuza nasıl bakıyoruz bilgi verebilir misiniz?

sgurkan
Ben de vergi indirimde verdim diye hatırlıyorum rapor aslını fakat rapor aslı geri geldi mi bilmiyorum. Ben de rapor aslı yok. Rapor aslı olmadan BİLBEM de işlemi yaptırabilen oldu mu?
Kaç sene geçmiş üstünden nereden bulacağım rapor aslını. Verme ihtimalim olan yerleri aradım kimse yardımcı olmuyor:( Yani bu belediye neden rapor aslını istiyor ki?

grmko

Vergi indirimi için verdiyseniz raporunuzun aslı isyerinize gönderilmiştir isyerinize sorun rsporumun aslı burdami diye. İnsan kaynakları departmanı na sorabilirsiniz.

grmko

sistemlerine taramak için istiyorlar asıl olmadanda işlem yapmıyorlar çünkü gerçekliğini doğrulamaları gerekiyor

grmko
Fotokopisi varsa aldığınız hastane aslıgibidir veriyor sanırım.

UMOZTURK

İsyerinde yokmuş. Sanki bana geri geldi arkasına ankara %32 yazmış yollamıştı. Sonra itiraz etmiştim sanki o arada geri mi gelmedi acaba. Hatırlamıyorum ki. Hastane %40 verdi ankara görmeden etmeden %32 bu tanıya göre dedi. Hastaneye gideceğim aslı gibidir yapmak için aslını ister sanki ama yok mok demişler ya eski raporlara. Ya arkadaş milyon derdimiz içinde ugrastıgımız seye bak.

Arkadaslar kamu hastaneleri genel mudurluguyle gorustum bilgileri varmis eski raporu olanlar mutlaka kendi aldigi hastaneye gidip bashekimlikle gorusup saglik bakanliginin yayinladigi genelgeyle basvurmalari gerekiyormus islem yapmak zorundalar ama genelgeyle aldiginiz hastaneye gidin

Yani hastaneler o genelge olmadan islem yapmiyorlar heyete girmeniz lazim diyorlar bilginiz olsun genelgeyle bashekimlikle gorusun onlar ozaman yapıyorlarmış kamu hastaneleri genel mudurlugu soyledi

Buarada herkes raporu aldigi hastaneye gidecekmis asliyla beraber gidin yani ben konyadan aldim konyaya gidecegim baska hastane olmuyor kesinlikle oyleymis

Estagfurullah soylenen bu rapor asli ve genelge yaninizda bulunsun o sekilde hastaneniz bashekimligiyle gorusun yarin 2 arkadasimda sisli etfal bashekimlige gidecekler bashekim yardimcisina izah etmisler oda yonlendirmis yarin halledecekler sanirim sisteme girisi

mclaren

184 ben form açmıştım hala dönmediler neden dönüş yapmıyorlar anlamadım.

Bugün Şişli Etfal Hastanesine Resmi Gazetede yayınlanan Yönetmelik ve Sağlık Bakanlığının Duyuru Yazısıyla gittik.
Raporunuz eski tarihli 2006 tarihten önceki raporlara işlem yapmıyoruz arşivimizde yok, heyete girmeniz gerek denildi . Başhekimliğe gittik oradanda başka birine yönlendirildik aynı cevabı aldık. Hastane hiç bir şekilde işlem yapmıyor. Kendi bakanlığının yayınlamış olduğu yazıyı ve Resmi gazetede yayınlanmış olan yönetmeliği okumadılar bile.

Evet elimizde raporumuzun aslıda vardı. Malesef işlem yaptıramadık.

sabahta dediğim gibi olay memurun keyfine kalmış artık istemedi mi kaydetmem diyor

Üst Alt