Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Benimki gözükmüyor raporum eski 2000 yili ve istanbuldan almadim raporumu İstanbul il veya ilce saglik mudurlugunden engelli veri tabanina veya e-rapora işletirlermi acaba?

Arkadaşlar ben çalıştığım için benim yerine başkası giderse kabul ederler mi cvp yazar misiniz

delikanlibankaci

h.pasa numune banada aynısını dedi. 2005 den eski tarihli raporları goremiyorlarmis yeni rapor cikaricaksiniz dediler. Siz başhekimliğe çıkmışsınız raporunuzun aslı yanınızda olsaydı işlem yapacaklarmiydi. Olmadı pazartesi günü ben başhekimliğe gideyim bakalım ne diyecekler...

Hastanenin sisteminde göründüğü için sizin raporunuzu e rapor sistemine girip kayıt etmişler ama raporunuz 2009 tarihli olduğu için yapabildiler. 2005 öncesi için sistemimizde görünmüyor yeniden randevu alıp rapor cikaricaksiniz diyor aynı hastane bize... bilgeadam kullanıcısına cevaben yazdım bu mesajı.

2015 tarihli raporum var yeni rapormu istiyecekler e nabızla görünüyor bu nasıl bir sistem haklarımızla neden oynanıyor bize yazık değilmi aramızda usülsüzce rapor alanlar olmuşsa tabi hesabı sorulsun adam sağlam torpille engelli raporu alıyor

UMOZTURK

bende raporun fotokopisi vardı başhekim aslı olmadan onaylamam dedi. bende aslı sizde banada aslını verin demiştim arşivde bulamadık diye yanıt geldi.
burdan çıkan sonuç sisteme kaydetmeleri gerekiyor.

Benim raporum e nabizda görünüyor benimde her hangi bir işlem yapmam gerekiyormu ücretsiz taşıma kartımı kullanabilmem için Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden çok sağolun

delikanlibankaci
Bende raporun aslı var ama 2001 tarihli kuruldaki memurlar zorluk çıkarıyorlar sistemde görünmüyor yeni rapor cikaracan diyorlar. Raporun aslı ile başhekimliğe gitsem kaydederlermi acaba...

UMOZTURK

Bu duruma çözüm bulmaları gerekiyor.1974 doğumluyum 10 aylıkken çocuk felçliyim. Kendimi bildim bileli engelliyim.18 yaşımdan beri her türlü resmi raporu çıkartım. 31 ağustostada emekli oluyorum.5 tane engelli sağlık kurulu raporum var raporlarımın hepsi resmi hastane ve sürekli .1992 yılından işe başladığım ağustos 2000 yılına kadar devletten 2022 sayılı kanuna görede malulen engelli maaşı aldım. En son raporum 11.12.2000 yılında 11268/e 744 rapor numarası ile haydarpaşa numune hastanesinden aldığım özürlüler için sağlık kurulu raporu% 50 oranında sürekli engelli raporu.Bu rapor 27.06.2001 tarih 09271 sayılı maliye bakanlığı istanbul deftardarlığı istanbul vergiler gelir müdürlüğü yazısıyla maliye bakanlığı merkez sağlık kurulunca da onayladı. Yine başbakanlık özürlüler idaresi engelli kartı ayrıca aile ve sosyal politikalar bakanlığı engelli kimlik kartımı 2015 de çıkarmışım.31 ağustos ta emekli oluyorum.
bu vakitten sonra beni engelli veri tabanına kaydetmemeleri kanuna aykırılık teşkil eder.Bu konuda 184,cimer ve kamu denetimi kurumuna şikayet kaydı açtım. Beklemedeyim.
mağdur arkadaşlarda bu yolları denerse çözüm hızlanır.

Şunu belirteyim ki ben sıfırdan engelli raporu çıkartmaya karşıyım.Raporum sahte olduğunu engelim olmadığını iddia ediyorlarsa ben zaten sağlık kurulu birimine ve başhekime de çıktım neymiş raporun aslını bulamadılar arşivden çıkaramadılır bu benim suçum değil..Doktorlar ve kurul beni görüp değerlendirsin zaten 4 satt ordaydım.Fakat öyle değil kapı önüne konuluyorum 183 ara -aradımda rendevu yok-tekrar engelli raporu çıkar. yeter artik... Hakkım olmayan birşeyi almayı allah nasip etmesin.

Yarın hastaneye gitmeyi düşünen var mı? Ben tekrar bir Haseki'ye gidip şansımı denemeyi düşünüyorum.

Arkadaslar il veya ilce saglik mudurlukleride giriyormus sanirim istanbul disindan saglik raporu almis kisiler var bence saglik mudurlukleri yapiyor diye düşünüyorum

mclaren

Geçen hafta, ilçe sağlık müdürlüğüne gittiğimde, sadece rapor itirazları kabul ediyoruz demişlerdi. Sağlık müdürlüğünden kayıt yaptıran olursa söyleyebilir mi?

Yarin bende arastiracagim konuyu bugun vize aktivasyon yapmayi denedim akbil cihazindan merkezimizde kaydiniz bulunamadi diye uyari veriyor gorevliye sordum 31.07.2019 tarihinden sonra denemelisin gunu gelmemis dedi bana buarada vizeleme kaydi ile ilgili mesaj hic gelmedi

Ilce saglik mudurlugu yetkimiz yok. Hastaneye gitmeniz lazim.
Sultanabdulhamid Han ise Haseki’ye gitmeniz lazim. 2000 yilina ait olsa bile kendi raporlarimizi isliyoruz. Islemek zorundalar dedi.

Merhaba arkadaşlar , şimdi Şişli Etfal hastanesi sağlık kurulunu aradım 2005 öncesi raporları Ulusal Engelli Bilgi Bankasına şablon uygun olmadığından kaydedemiyoruz dediler. Benim raporum 2000 yılı.
Çaresiz kaldık ne yapabiliriz?

arkadaşlar merhaba,

şimdi Edirne Devlet Hastanesinden çıktım. rapor tarihim 23.11.2001. Raporum ulusal engelliler veri tabanına tanımlandı heyet kalemi arkadaş tarafından. hiçbir problem çıkarmadılar. raporumun aslını ve kimliğimi verdim 10 dakikada bitti. şuan e nabızda görünüyor rapor.

Görevli arkadaş bu raporlar bizde bile yok dedi aslını vermeseniz kayıt edemezdim dedi. Allahtan bütün resmi evraklarımı hep saklarım da problem olmadı.

ayazefe

Süper omuş gözünüz aydın olsun ozaman darısı benim başıma.

darısı herkesin başına arkadaşlar, bu işte görevli arkadaşın ve bizim yaklaşımımız çok önemli. görevli bazı arkadaşlar çok agresif kraldan çok kralcı yaklaşıyorlar.

Umarım herkesin problemi çözülür kısa zamanda

Ben şunu merak ediyorum,bu e-raporu sisteme tanımlatma işini her hastane yapabilir mi? yoksa sadece rapor aldığımız hastane mi?tanımlayabiliyor.

ayazefe

MERHABA E-NABIZDA GÖRÜNÜYOR DERKEN PDF ŞEKLİNDE İNDİRİLEBİLİR Mİ YOKSA HEPİMİZDE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ GÖRÜYORSUN
ÖNEMLİ OLAN İNDİRİLEBİLİR OLMASI
BENDEKİ BÖYLE SİZDEKİ NASIL RESİM ÇEKİP ATABİLİRMİSİNİZ
NLk9dk.jpg

ayazefe

ben işlem yaptırmadığım halde bende bu
önemli olan sendeki resim nedir bir çekip atsanız buraya rica etsek referans no yok mesala bende rapor doğrulamada tc mi girdiğimizde sistemde böyle veri yok diyor sendeki resmi görmek lazım

Hasekiden ciktim. Evraklari teslim ettim. Sisteme sonradan toplu giris yapacaklar sanirim. 1 agustosta iett ye gidin dedi.

Rapor ile kimlik fotokopileri yeterli dediler.

evet aynısı çok teşekkür ederim kimi kurumlar raporları ekliyorlar kimisi kendileri gidip ekliyorlar biraz daha zamana ihyiyaç var sistemin sanki tekrardan teşekkür ederim ayazefe

Bende hastaneyi aradım tekrardan kem küm ettiler evraklar arşivde falan filan dediler bende dedim bazı hastanler yapıyormuş asıl rapor ile siz nasıl yapamıyorsunuz raporunuz , ozaman siz gelin bizde bi deneyelim bakalım oluyor mu?hiç denemedik çünkü dedi.Bakın dedim benim rapor eski tarihli ve sürekli yeni bir sisteme geçildi ama duyuruda şöyle bir bilgi var bilginiz var mı?bilmiyorum ama,''Eski tarihli ve sürekli olan raporlar e-portala hastane tarafından işlenecek ve kişi tekrar heyete gonderilmeyecektir'' dedim ve kadın sustu ozaman dedi siz gelin raporunuzla bakalım kayıt oluyor mu?diyor.

burdan her hastane yüklüyor mu?

Son düzenleme:
Üst Alt