Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

k.ergun

aynısı banada geldi.

[FONT=Verdana]engelliler veri bankası sistemine demiş .hangi kurum kaydedecek kime başvuracağız. [/FONT]

Arkadaşlar şimdi hangi hastaneye gitsem ulusal engelli veri bankası kayit yapacak mi ???

Ben geçen sene vergi indiri mi raporu aldım benim raporum 2013 raporunda çok eski değil

k.ergun

zaten engelli raporu vermeye yetkisi olmayan hastane engelli raporu düzenleyemez yani o raporu veren hastane yetkili bir hastanedir o raporu veri tabanına işlemesi gerekirdi

Beylikduzu

Rapor düzenlemekten bahsetmedim raporu Ulusal Engelliler Veri Bankasına kaydettirmekten bahsettim. Bu başlık içerisinde sıkça yazılan bir durum var raporunuzu hangi hastaneden almışsanız oraya kaydettirin diye. Raporu yetkili hastanelerden herhangi birine kaydettirebiliriz.

Beylikduzu

Şimdi benim raporun hastane Haseki. Sultan Abdülhamid Han da yetkili. Şimdi ben Sultan Abdulhamid Han'a gitsem orada işleseler olmaz mı? Eğer orada işliyorlarsa direkt burada yaptığı listenen hastaneye giderim. Bu başlık altında, Şişli Etfal, Haydarpaşa Numune'de raporları işletmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

Valla bu saatte 184 du yine aradim ikinci kez form oluşturmuyoruz uzmanlarımız tarafından en kısa zamanda bilgi verilecektir diyor.

sanmıyorum deneyebilirsiniz ama , çünki her raporun bir kodu vardır o kodlarda hastanelere özeldir

ama neyin devamı bu tüm raporlar e nabız sistemine girdi ise veribankasına kayıt olmuş demektir sadece bir kaç gün bekleyin

184 beni aradı konuyla ilgili,sorunlarınızı biz tekrar tekrar bidiriyoruz biraz beklemenizi rica edecegiz,sonuçlanınca dönüş yapılacak size dedi.Siz yinede bizi aralıklarla arayip bilgi alabilirsiniz dediler.

Sorunu olan arkadaşlar sürekli arayınız daha çözüm odaklı olur diye düşünüyorum.

Beylikduzu ben raporu 2013 de aldım geçen sene vergi indirimi aldım geçen sene isitme ölçüsünde almıştım e nabzına Bu isitme ölçümü aldığımı gösteriyor 2013 deki rapor gözükmüyor neden

asiman1905

Ben sağlık bakanlığı çalışanı değilim ama dünden beri e nabızda düzenleme var az önce 20.07.2019 09:25 te gelen mesajda engelli raporlarınız dahil diğer tüm raporlarınıza e nabız üstünden ulaşabilirsiniz mesajı geldi eksiklik varsa yapılabilecek tek şey 170 yada 184 aramak olmalı
Görülen oki beceriksiz bilgi işlemciler yüzüne son günlerdeki olaylar yaşandı malesef

Beylikduzu evet dün birsey gözükmüyordu bugün yine yükleme yaptılar ben anlamıyorum 10 yıl önceden rapor alan sorun yaşamadı 2013 aldığım rapor sorun

asiman1905

Yasamadi mi? Bizim sorunlarımız hala cozulmediki 2001 de aldım raporumu hiç bir gelişme yok.

sgurkan Bazilari diyor 10 yıl önceden alınan rapor sorun çıkmadı diyor nasıl olursa bizim raporda sorun cikar da diğerlerinde sorun yok hepimiz devlet hastanesinden almışız ölene kadar bizi raporla ugrastiracak bu devlet bir çaresini bulamadilar

Arkadaşlar merhaba bende bu gün e nabıza baktım 2016 yılında almış olduğum sağlık raporumun rapor numarası ve sürekli ibaresi yazıyor fakat özür oranı %10 girilmiş bendeki raporda %62 düzelttirmek için ne yapmam lazım acaba.Bu arada ulaşım kartımı vizeledim bir sıkıntı çıkmadı.

bu mesaj istanbul kartı olan tüm engelli arkadaslara geldimi ?

Bana hiç birşey gelmedi ,istanbul seçiminden önce bazı yetkililer evime kadar gelip siz bizim engellier sistemizde kayıtlısınız bi istağiniz varmı diye sormuşlardı kaldırım inşaatsal yardımlar açısından bende garajımın önüne bazen yabancı araçlar çekiyorlar bende çıkamıyorum demiştim hemen garajımın iki yanına beton mantar yaptılar ve kimse artık çekemiyor ,demek istedeiğim ben bir şekilde bir yerlerde engelli olarak kayıtlıyım ama bana herhangibir mesaj gelmedi .2012yılından beri emekliyim hem başbakanlık hemde engelli indirim kartım var hatta yeni kimliğe geçmeden önceki eski kimliğimde 40% ibaresi bile vardı bilmiyorum bekliyorum bende bakalaım bana mesaj gelecekmi?

Arkadaşlar peki e nabızda görünen raporu indirebiliyormuyuz aslı gibi yspmaktan kurtuluruz e imzalı barkodlumu oluyor

indirmenize gerek yok rapor numarası var onu ve tc nizle işlemleri yapabilirsiniz belki eczanelerden iner ama ıslak imzalı raporlar e rapor olmaze rapor elektronik imza mecburiyeti vardır e nabızdaki raporlar engelli veritabanına işlenmiş raporlardır

Mehmet arkadaşın aktardığı bu anektot çok feci malesef

istanbul seçiminden önce bazı yetkililer evime kadar gelip siz bizim engellier sistemizde kayıtlısınız bi istağiniz varmı diye sormuşlardı

Elektronik veriler sözde korunuyor bizim engelliler sistemimiz dediği an sağlık bakanlığı harici bir sistem olmalı seçimde sağlık bakanlığı direk taraf olamaz yok dedikleri sistem engelliler veritabanı ise bir partinin elemanının elinde o bilginin olması feci aynı olayı bizde yaşadık ama bu verilerin seçime alet edilmesi kötü bir olay malesef.

Merhaba beni arkadaslarim arayip soyledi vizeleme yapilamadigina iliskin mesaj gelmis kendilerine bana gelmedi istanbulkarti aradim size gelmediyse sorun yok dediler yarin istanbula dönüyorum cihazdan deneyecegim bakalim vizeleme yapacakmi merak ediyorum

Hayırlı günler arkadaşlar bana da mesaj geldi kartınıza vize yollanmıştır kartı okutturdu bir yıl daha uzatıldı suresi e e nabıza girdiğim zaman raporun gözüküyor sürekli ibaresi var Ben hastaneye gidip herhangi bir işlem yapacak mıyım bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz raporun 2015 tarihli

yangaz

E-nabız'da raporunu görebiliyorsunuz. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

Üst Alt