Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Poine34

e-nabızda tc no yada rapor no gözüküyor o bilgileri vermeniz yeterli diyor zaten sistem.

e-nabız'a mobil uygulamadan girdiğim de rapor görüntüleme çalışmıyor. Masa üstünden bakınca görüntüleniyor. Bu bilgiyi de vereyim de benim gibi mobil uygulamadan girip görünmüyor diye üzülmeyin.

Haydarpaşa numune yeri tam nerededir? rapor bölümüne direk gidceğim değil mi? aynı sorun bende de var .yıllardır ben devlet hastanelerine gitmedim , ayakta çok bekleniyor mu , engelimden dolayı ayakta çok duramıyorum. yeri gata nın orda değil mi?

sgurkan

diyor ama olmuyor, rapor numarası girildiğinde çıkmıyor diyorlar yaptıramadım 2 haftadır. e nabız bizi bağlamaz e rapor önemli diyor, ya memleketteki hastane girerken yanlışlık yaptı ama aradığım zamanda sistemde görünüyorsun diyor. Yarın Karaköy'e gideceğim bir de bakalım orada ne olacak.

yelizistiklal ben şişliye gittim kuyruk çok vardı ama sıra çabuk ilerliyor. Engel raporunuz 2005 yılı ve öncesiyse yeniden rapor çıkartmanız isteniyor ama 2005 yılından sonra çıkarttıysamız sadece fotokopisini alıyor ve bir hafta sonra sisteme işleniyor. Sizde raporunuzun fotokopisi kimliğiniz ve istanbul kartınızla birlikte şubeye gidip güncellemesini yaptırıyorsunuz.

İstanbul tıp fakültesinde , bu kurumdan aldığım heyet raporunu güncelledim Ekim ayının sonunda İBB'den cep mesajı geldi. Biletmatikten 2 dak.da güncellemeyi yaptım. :D Kartı sorunsuz bir şekilde ve keyifle kullanıyorum

Ben hasekıdem %42 sürekli aldım hakem hastaneye sefkettiler %59 süreli verdiler süre bitti akpil devre dışı kaldı hasekinin raporunu kullanabilirmiyim enabiz da 2 side gorunuyor

Merhaba arkadaşlar.
Misafir olarak İstanbula geilcem.Bir müddette kalıcam.Hafta sonu istanbulkart alıp raporumu sisteme kayıt ettirebilirmiyim.Birde zeytinburnunda kalıcam.Bu işlemi en yakin nerede yaptırabilirim.İstanbulu hiç bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://erapor.saglik.gov.tr sisteminden bakamıyorum
ordan rapor referans nurası istiyor özurlu raporunda sadece
rapor nurası diye bir bölum var ordada 3 haneli bir numara var
o numarayı yazınca rapor bulunamı diyor
ama enabız sisteminde raporum görunuyor
enabızda raporum gorunuyorsa bu yeterlimidir ?

SARUHAN raporunuz e nabızda görünüyorsa bu yeterli. En yakın istanbul kart şubesine raporunuz kimliğiniz ve İstanbul kartınızla gidip gğncelleme yaptırabilirsiniz

htcaky
cevap icin cok tesekkur ederim yarın hemen
eminönune gidip ordan kayıt yaptırayım
tekrar teşekkurler

Selam hastaneye sabah 08:30 ila 11:30 arasında gideceksin
hafta sonları ve mesaii saatleri dışında hastalerde işlem yaptıramazsın
hastaneler hafta ici sabah 08:00 da başlar öglen 12:30 da ögle yemegi molası
saat 13:30 da ögle yemeyinden gelirler akşam saat 16:00 da hastanenin
işlem yapan butun bölumleri kapanır eve giderler :)

bugün Haydarpaşa numuneye gittim , raporun iki fotokopisini aldılar ve çok hızlı bir şekilde sisteme kaydettiler.temmuz 2020 de tekrar vizeleme olacak ama sadece makineyle yeterli.raporum süreki.yaklaşık 5 dakika aldı.

E nabız ve ulusal engelli veri bankasında raporum görülmesine rağmen ben hala yaptıramadım, artık en sonunda dayanamayıp yeniden rapor için başvuracağım, oranı düşürecekler büyük ihtimal ama cidden sıkıldım bu durumdan.. Memlekette raporumu sisteme giren memur hiç bir şey bilmiyordu daha önce bunun için gelen olmamış, sanırım o eksik bir şey yaptı. İett rapor numaranız çıkmıyor diyor, kesinlikle hastaneden kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

@Poine34 e-nabızda görünüyorsa bu durumda Belbim e başvursanız daha çözüm odaklı olursunuz, belki kartınızda bir sıkıntı var yeniden kart çıkartmanız gerekebilir.

sgurkan

Rapor numaram sistemde çıkmıyor, ben memurun doğru şekilde girdiğini düşünmemeye başladım açıkçası, Ulusal Veri Bankasına girdi ama diğer sistemlerde görülmemesinin başka mantıklı bir açıklamasını bulamadım. İstanbul karttan bize gelen mesajda "doğru şekilde girildiğini teyit" edin yazıyordu ama adam bir şey bilmediği için ben girdim deyip duruyor. Kamu hastane birliği ve Bakanlığa mail attım bakalım birde o yolu deneyeceğim.

merhaba; e-nabız sistemine girdiğimde 2019 un 3.ayında ehliyet yenileme için aldığım rapor görünmektedir bu rapor fotokopisi ve kimliğimle birlikte gitmem yeterlimidir bilgisi olanlardan yardım rica ederim.

iyi günler benimde süreli raporum vardı 2 ay ömce bitti tekrar gittim şuan süresiz raporumvar bugun yenibosnadan engelli istanbul kart aldım son kullanma tarihi doldumu bu duraklardaki makinaya 10 saniye tutunca vize güncellemesi başarıyla tamamlanmıştır uyarısı her yıl güncelleme şart rapor süresiz ise makinalardan devam raporun e devlette görünüyorsa sıkıntı yok

abicim ne gerek var tekrar tekrar rapor almaya ben cuma günü aldım süresiz %71 daha sağlık kurulunu önünden bile geçmem 1500 gün sonra emekliyim engelli kadrosunda çalışıyom

sanmıyorum süreli rapor bitti süresiz olarak yeni aldım nereye gitsem engelliyim diye öncelik hörmet ilaç raporu alırken tam gün hastenede kalırken artık rapor sayesinde doktorun odasına girip çıkmam bir oluyor her yerde böyle

merhaba,
2005 kartal lütfü kırdar hastanesinden /45 ortopedik engelli raporumu sisteme işletmek üzere bugun hastaneye gittim . ordaki bayan memur 2007 öncesini kayıt yapamıyoruz yeniden rapor çıkar vs dedi. itiraz ettim dedim sürekli bir rapor ve sizden aldım. kimlik no ve rapor no ile kayıt yapmanız gerekiyor dedim aramızda atışmalı konusmalar sonucu kayıt ETMEDİLER . bende şikayet edeceğimi söyleyerek çıktım
184 e şikayet yazdırdım çünkü hastanedeki memurların kullandığı kelimeler hoş değilgi.
ayrıca 184 teki bayan bana yeni rapor değil de gittigim hastanede direk kurul doktorunun beni görerek evet uygundur kayıt edebilirsiniz onayı vermesi yeterli olacağını söyledi.
yani baska bir gün yeniden gitmem gerekecek :(
2007 öncesi raporunu sorunsuz kayıt yaptıranlar oldu mu acaba

calinan benim rapor 2003 tarihli yaptırdım.İlk başlarda yapmak istmediler tabiki uğraştırdılar biraz ama neticede yaptırdım tekrar rapor çıkarmadan.Birde hastaneden hastaneye değişiyor bazıları yapıyor bazıları yapmıyor.

calinan merhaba bende şişli etfalde çıkartmıştım. Orası 2005 ve öncesini kayıt etmiyor. Sizin hastane gıcıkmış biraz 😀

merhaba ben aldım kardeşim 2006 yılında ankara numune ve eğt araştırma hast süreklidir raporu aldım bndan 6 ay evvel geçici vize göndermişlerdi ben ankara giderek engelli veri bankasına kayıt yaptırdım akabinde belbimi aradım sistemde baktılar engelliler veri bankasında gördüler vizemi yaptım kullanmaya devam

alakası yok yapmak zorundalar

aslı varsa rapor aldıgın hastanenin sağlık kuruluna git engelli veri bankasına kayıt yaptır bende 2004 yılında aldım istanbuldan çalıyrm ankarada almıştım raporu ankaraya 2 kez gittim geldim hal ettim çok şükür

raporumun aslı ile gittim. dedim bu sürekli bir rapor ve siz verdiniz. kimlik no ve rapor no ile kayıt etmeniz gerekiyr. birsürü saçma sapan laf ettiler. memurla hakkıda da sikayet yazdırdım sağlık bakanlığına.
tekrar gitmeyi düsünüyorum
sgurkan htcaky BEYTULLAH1907

[FONT=sans-serif]raporumun aslı ile gittim. dedim bu sürekli bir rapor ve siz verdiniz. kimlik no ve rapor no ile kayıt etmeniz gerekiyr. birsürü saçma sapan laf ettiler. memurla hakkıda da sikayet yazdırdım sağlık bakanlığına.[/FONT]
[FONT=sans-serif]tekrar gitmeyi düsünüyorum[/FONT]

calinan
184 arayın durumunuzu anlatın o sizi yönlendiriyor.Ben oranın talimatıyla işlem yaptım kendi başıma yaptığım tek şey hastaneye giderken durumumu belirten açık bir dilekçe yazdım uzman başehekime onu verdim başka bir açıklama bile yapmadım sonra onlar beni yönlendirdiler.

merhaba rapor olayınız ne durumda nassıl hallettiniz öğrenebilirmiyim ??

benim rapor 2005 öncesi ''şişli etfal'' aradım olumsuz cevap veriyorlar yeni rapora yönlendiriyorlar!!!
htcaky

sgurkan evet aradım hemen anlattım durumu. orda kuruldaki doktorun hemen beni ve raporu görerek onay vermesi yeterliymiş mğer.
görevli ise yeni rapor çıkart demişti.
tekrar gideceğim ilk fırsatta.
he ayrıca eski rapor sisteme işlenemiyo denildiği halde doktor onayı le nasıl işlenecek bu da ayrı konu
aslında fazla vaktım yoktu.. 184 ten cevap gelince geri dönemedim ayrıca başhekime bile çıkardım
bakalım hayırlısı

Benim raporumun aslı yok ama engelli kimlik kartım ve aslı gibidir onaylı bir fotokopi var ama kabul ederlermi bilemiyorum . Forumu okuyunca hastaneden yeni örnek çıkıyor diyorlarda hastane inat için onada zorluk çıkartır diye korkuyorum. Fakat öncesinde daha mühim olan acaba yapacaklarmı Alo 184 ün dediğini. Ve alo 184 ne kadar doğru söylüyor. Bende 2004 te almıştım aynı hastaneden banada zorluk çıkarttılar size 2007 demişler bana 2006 dan öncekiler işlenmiyor dediler. Her yere şikayet ettim ama nafile şimdi sizin bu yazınızı görünce ümitlendim. Fakat Alo 184 bana her defasında farklı cevap verdi. Bir keresinde sağlık bakanlığı kamu hastaneler birliği vs verdiği cevap 2006 dan öncekiler yeni rapor alacak dediler.

Ben durmadım defalarca yine aradım haksızlık bu dedim. En sonunda sağlık bakanlığını Cimer e şikayet ettim şöyle bir cevap vermişler . Raporunuzda Tck nız yoksa rapor oranı okunmuyorsa. Engelli durmunuz belli değilse. Hastane arşivleriyle karşılaştırılır. Hastane arşivlerindede yoksa yeniden rapor almanız gerekir denmiş.

Ucu açık cevaplar bunlar ama peşini bırakmamak lazım. Çünkü ben oraya ilk gittiğimde benden TC sorup bilgisayara baktı ve benim raporumu ekranda gördü sizin rapor eski yeniden rapor çıkartacaksınız dedi. Yeniden rapor alma zorunluluğu yokmuş sağlık bakanlığıncada daha önceden belirtilmiş. Şahimsen diye bir sitede okumuştum fakat şimdi bakınca bulmadım sizlerde bakabilirsiniz.

Engelliler Komisyonu | Sağlık Hizmetleri Sendikası

https://www.facebook.com/Sahimsen-Engelliler-Komisyonu

@calinan arkadaşım siz bir an evvel gidin sonuç ne olacak çok merak ettim birlikte gidelim diyeceğim fakat akis bir durum yaşanırsa bende çok bağırıyorum ters teper sizede engel olurum diye korkuyorum.

Üst Alt