Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Sıkıntı çıkarmadılar mi benim raporum 2004 sürekli kabuk etmiyorlarbraporun yenilenmesini istiyorlar ne yapacagimi kararsız kaldım

2005 sürekli raporumu bende kayıt ettiremedim.kartal Lütfü Kırdar Hastanesi'ne. Yeni rapor çıkarın dediler.
Bende başka hastaneden yeniden çıkarttım.simdi yeni raporum ile yeniden yol kartı için başvuru yapacagim

hocam su bastı arşiv gitti yalanını soyledikten sonra senin işini nasıl çözdüler merak ettim:)

2003 raporum vardı aslı yoktu işlem sırasında aslını almışlardı.fotokopi ile gittim su bastı arşiv telef oldu kusura bakmayın kaydedemiyoruz dediler cimere kadar yazdım hiçbir sonuç alamadım.en sonunda haydar paşadan yeni rapor çıkarttım doktorlar birbirine girdi fikirlerde:)ortapedi %10 verdi sag el sag ayak srabiral palsiden noroloji %80 verdi. fizik tedavide norolojinin puanını uygun gördu ekzama ile %70 oldu.%52 idi rapor artış olunca raporu ankaraya gönderdim 8 ay oldu bugun yarın sonuçlanır diye tahmin ediyorum bakalım agrımayan basımı agrıtmam inş:)..

Yeni istanbulkart çıkarttım.Bu kartı senede 1 kez temmuz ayında biletmatiğe okutmak mı gerekiyor acaba?

Bu sure işi geçen sene temmuz ayında sms olarak gelmişti, mesela bana gelen sms de son tarih 31 temmuzu. Şimdi yani biz uzatmak için gidip ne yapacağız tam olarak?

Covid yüzünden beklemedeyim ama yeni rapor çıkartmaya kalkarsam oranım düşer diye yeni rapor almak istemiyorum bende skolyoz ve kifoz var raporun oranı 45 ne yapsam bilmiyorum kararsız kaldim

Özgürumut

bastığında son kullanma tarihin neyse o.
hattaşöyle bir durum olmuştu bazı arkadaslar e-rapor tarihi dolmadan kartı gidip yeniden çıkartmışlardı kaybolma yeniletme gibi sebeplerden 1 sene ileri atmıştı otomatik

Şunu net olarak yazabilecek birisi var mı? Ben 31/07/2020 öncesinde ne yapmalıyım, İETT ye gidip raporumla ve fotografla yeni kart mı istemeliyim?

2019'da Gelen SMS:
"Açıklama:Ücretsiz Istanbulkartlarinizin son kullanim tarihi 31.07.2020 olup, Bu tarihe kadar ücretsiz seyahat etme hakkiniz bulunmaktadir. iyi günler dileriz."

Merhaba arkadaşlar.Ben sanırim sorunumu anlatamadım.Benim öğrenmek istediğim şu.Üctetsiz İstanbulkartı her sene Temmuz ayında tekrar vizeletmek mi gerekiyor yoksa bu durum bir seferlikmiydi?Yani sürekli raporu olup eski ücretsiz İstanbulkart sahibi arkadaşlar kartınızı her sene biletmatiklere vizeletmeniz gerekiyor mu?

Evet her sene vizeletmek gerekiyor. İett biletmatiklerinde kartı okutuyorsun.

Merhaba,

bugün 153ü aradım. Ücretsiz ulaşım kartımın son kullanma tarihi 31.07.2020 olduğunu beyan edip kartımı ne zaman güncellemeliyim diye sordum.

Sarı biletmatiklerden vizeleyebileceğimi söylediler. Metroda vizlemeye çalıştım ama maalesef olmadı. 153ü tekrar aradım durumu izah ettim. Kartınızı vizelemişsiniz dedi ama kartımın son kullanma tarihi hala 31.07.2020 olarak görünüyordu.

Operatör arkadaş e-rapor sistemine kayıtlı olup olmadığımı sordu. Ulusal Engelliler Veri Bankasına kayıtlı olduğumu raporumum e-nabız sisteminde göründüğünü söyledim ama sanırım arkadaş anlamadı ve bana e-rapor sistemine kayıt olmanız lazım deyip durdu.

Sanırım yeni bir sorun ile karşı karşıyayız.

Kartımın son kullanma tarihi ; 31.07.2020
Son Vizeleme tarihi 31.08.2020 daha sonrasında kart normal bir karta dönüşüyor bilgilerinize..

Hayırlı günler..

benım raporum e nabızda görünmüyor geçen sene daha önce rapor aldığım hastaneye gittim raporu sisteme işlenmesi gerekiyormuş dedim dedim Gerek yok diye bi cevap aldım.. vize uzatılması ile ilgili herhangi msj gelmedi.. uzun zamandırda kartı kullanmıyorum.. ilçe dışına çıkmadığım için

Raporunu aldığın hastaneye rapor ve kimliğinle müracaat et enabıza işlettirsinler. Bunu yapmazsanız ücretsiz otobüs kartlarını vize yapmıyorlar.

Kwonmusti
alfa

Ulusal Engelliler Veri Bankasına raporum kayıtlı. E-nabızda görünüyor. Yazdığım iletiyi okumadınız mı?

Sürekli ibareli raporlar geçersizmi benim 2007 ve 2011 tarihli sürekli ibareli raporlarım var?

O zaman kimlik no ve rapor numarası ile müracaat edin, eğer mırın kırın yaparlarsa cimerden şikayet edin hallolacaktır.

Not: 31 temmuz 2020 den önce vize yaçılmıyor.
1 Ağustos 2020 de bidaha biletmatiklerinde vize yap.

alfa
153 e ilgili konu ile ilgili bildiri yaptım. Dönüş yapacaklarını söylediler.
Duruma göre 1 ağustosda tekrar vize yaparım:)

İETT Kartları güncelleme belirsizliği

Dostlar ücretsiz kartimin guncelleme zamani geliyor.153 aradim 31.08 tarihine kadar bütün kartlar uzatildi dedi ama benim guncelleme 31.07.nasil olacak guncelleme yok o tarihte kart kapatilacak

Benim süresiz raporum var iett ücretsiz kartınımı yeniletmem mi gerekir şimdi mesaj da gelmedi ?

benim raporda suresiz.guncellemek gerekiyor ama msj gelmedi ne olacak bilmiyorum

Merhaba Ufuk Bey

Benim engelli raporum var ama süreksiz yani ömür boyu İETT ücretsiz kart kullanıyorum sımdı iette ile bedava biniyorum. Bu kart iptal mı olacak sımdı bu ay ıcınde. raporumu güncellemem mi gerekir ?

Benimki Ücretsiz taşıma kartı yani İETT. istanbul kart değil . benim güncellemen gerekir mi. raporum 2014 yılında aldım.

İyi geceler arkadaşlar benim hem raporumun hemde İstanbulkart süresi bitiyor 30 temmuz da şimdi ben yeni rapor alana kadar ücretsiz akbili mi kullanamayacakmıyım?

Gülo34 raporla kart aynı anda mı bitiyor ? son kullanımı geçen kartı vizeletmezseniz kullanamazsınız yetersiz bakiye uyarısı verir

Merhaba
Benim seyahat kartımın süresi geçen yıl kasım ayında dolmuştu. Bir kaç gündür kartımı bastığım zaman ÜCRESTİZ 11.11.2019 yazıyor.
Bu durumda olan varmı acaba? Şimdilik ücretsiz biniyorum olayı çözemedim.

Son düzenleme:
Üst Alt