Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastaları özür oranlarınız yüzde kaç?

pentium
Trigliserit:340 - 360 arası
Total Kolesterol: 220 - 240 arası
HDL Kolesterol: 25 - 35 arası
LDL Kolesterol: 132 - 140 arası
Fakat Koroner Arter Hastalığı ve Anjio Stent var belki oran verirken bunu da dikkate alıyorlardır.

pentium
Sana da geçmiş olsun kardeş, inşallah %40 üzeri raporlarımızı alırız en kısa zamanda.

Turker01
Kolestrol ilacı ne kullanıyorsun vede bunu sana hangi doktor raporladı.Benimde KAH hastalığım var o yüzden soruyorum.

pentium
Lipitor 20 mg kullanıyorum, raporu anjio yapan doktor anjio olduktan sonra çıkarmıştı.
Kardeş senin oran Ankara'ya kaç olarak gitmişti, haber çıkmadı mı daha...

Turker01
%59 hastanenin raporu ama 2 yıl süreli.Ankara ayağı daha bilmiyorum.Benim%30 EF%55 olduğundan,%10 tansiyon,%35 nöroloji uyku apnesinden

Benim soruyla ilgili kimsenin bilgisi yok heralde tekrar soruyum belki cevaplayan olur
babam için rapor alacaktık beyne giden 2 damarda daralma vardı %90 üzeri 2 adet stend takıldı daha sonra kalp ameliyatı geçirdi 4 damar bypass edildi biri doğuştan hiç gelişmemiş öbürü %90 üzeri tıkalıydı ve şu an h.tansiyon,vertigo ve şeker,kollestrol hastası hepsinin hastahane raporları duruyor elimizde sürekli kullanmak zorunda olduğu 12 adet ilaç var hepside raporlu ilaçlar :
Açlık şekeri,tokluk şekeri ayrı ayrı ilacı
Kalp ritim düzenleyici
Kan sulandırıcı
H.tansiyon ilacı
Vertigo ilacı
Kollestrol ilacı
Bütün hastane raporları elimizde duruyor , oran % kaç çıkar acaba ?

Punsch
dostum bu soruyu dr olsa cevaplayamaz her bıranj ayrı ayrı,ama kafanda şekillenmesi için yazıyorum h tansiyon %10,kolestrol %10,vertigodan vermezler,bypass da oran ef'ye gore veriliyor (ef 50 ve üzeri ise %30,ef 30-49 arası ise%50,ef 30 un altında ise % 100)buna gore kendin hesapla,şekerinde değerine gore 0-10-20 gibi beyin için hiç bir şey soyliyemicem vergi indirimi için ise %40 rahat geçersin otv indirimi için ise kesinlikle denemeden bilemezsin

selam arkdaşlar,

bana hipertrofi kardiyomiyopati teşhisiyle (septum kalınlığı 35 mm) 15temmuzda ankara gatada ıcd kalp pili takıldı.kardiyolog hipertrofi

kardiyomiyopatiden % 50 aritmiden %30 pulmoner hipertansiyondan %25 hipertansiyon+lvh % 20 oranlarıyla sağlık kurulundan %79 rapor aldım.

raporumu 09.09.2016 tarihinde vergi dairesine teslim ettim.16.11.2016 da ejeksiyon fraksiyon ve eko ek belgelerinin istemiyle geri

bildirim geldi.şimdi yarın hastaneye gidip bu belgeleri çıkartmak için müracaat edecem.normalde kardiyolg ekomu çekmişti ve ef % 62 demişti.

şimdi bu belgeler tekrar benden niye isteniyor.yoksa raporum onaylanmayacak mı.not:sigortalıyım sigota girişim

20/07/1998 sigorta primim 4560 gün. eğer raporum onaylnırsa emekli olmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadslar benim.ekoda eser my eser ty ef60yaziyor eko norma sunirlarda demis 10 orsn alabilirmiyi acil yardim.lutfen

sarasota mrb size bir şey soracaktım gün heyete gırdım kardiyoloji af%20 kapaktan %10 vermiş heyette af 20 çok verilmiş dedi dahılıye tekrar kardiyoloji ye gönderdiler kalp doktoru kullandığım ilacı yazdı sürekli belirtti heyete götürdüm onlarda onayladılar ( ef 59) sormak istediğim Aritmi yi klas 2 demi
değerlendirildi maliye merkez kurulu sıkıntı yaparmı bu durumda

Doğru verilmis problem çıkacağınısanmam

sarasota cevabın için teşekürler %20 kalp pili takılanlara veriliyor sanmıştım tabloyu inceledim sürekli ilaç kullananlara da 20 veriliyormuş raporu kişisel baş vuru da bulundum maliye ye gönderirken ek olarak ilaç raporumu da göndere yim mi yoksa sistemde bakarlarmı

Kafama takılan bir şey var lütfen başına gelen varsa cevap versin. 21.11.2016 pazartesi Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesinde heyete gireceğim sormak istediğim, büyük ihtimalle inşallah olmaz ama, hastane heyeti puanımı düşürürse ne yapmam lazım. Aynı gün itiraz mı etmeliyim veya nereye itiraz etmeliyim.
Doktorlardan aldığım oranlar şunlar: Koroner Arter Hastalığı Stentli EF62 %30, Hipertansiyon %10 (İlaç raporlu), Hiperlipidemi %10 (İlaç raporlu)

Turker01
Sıkıntı yapma,problem çıkmayacak gibi duruyor.Ayrıca korkunun ecele faydası yok diye biliyorum.Allah yardımcın olsun.

Sağolun arkadaşlar yarın belli olacak bakalım kısmet...

Bu gün heyete girdim heyet başkanı rahatsızlıkların nedir dedi, bende koroner arter stentli, hiperlipidemi ilaç raporlu ve hiper tansiyon ilaç raporlu dedim. Sonra Endokrin doktoru sana bir şey söyledi mi dedi bende bir şey söylemedi dedim. Tamam çıkabilirsin dedi. Memura sonuç ne zaman belli olur dedim bana 15 gün sonra vergi dairesinden öğrenirsin dedi ve sonucu söylemedi. Ben şimdi sonucu nasıl öğreneceğim ve eğer oranımı düşürmüşlerse sonuç Ankara'ya gitmeden nereye itiraz edeceğim.

Hiperlipidemi ile alakalı sormuş olabilir

sarasota
Evet onun için sordu eğer düşürmüşse ne yapmam lazım Ankara'ya gitmeden itiraz etmem lazım.
İşten çıkarılma durumum var tekrar sevk alamam lütfen cevap...

Bu rapor çıkmış artık yapacak bişe yok gönderilmeden itiraz biraz zor hast. yönetimiyle bi konuş derim ben

Icerde adamin varsa olabilir diger türlü zaten oran belirlenmiştir başhekime imzaya cikabilir

Sağol kardeşim bir araştırayım bakalım tanıdık bulabilecek miyim. Peki sonucu öğrenince itiraz etme şansım var mı.

Söylediğim gibi itiraz hakkın var tabiki ama bu raporun sisteme girer itiraz edersen bastan rapor icin hakem hastaneye gidersin

İtirazı Ankaradan sonuç gelince mi yoksa hastaneden öğrenince mi yapmalıyım ve nereye itiraz edeceğim. Çok soru soruyorum kusura bakma kardeş. İşten çıkarılacağım için iş yerinden belge alma şansım yok.

Degismez sanırım hemen itiraz edebilirsin orana önce bak sonra

Üst Alt