Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gökhan.35
Raporun hayırlı olsun ilkbaşta.Hastane raporu vergi dairesine,vergi daireside Ankara sağlık kuruluna gönderecek ve orada inceleme yapılıp uygunluğu kontrol edilip onaylanıp tekrar vergi dairesine ve en sonda da sana gelecek.Yaklaşık 2,5-3 aylık bir süreç geçer.Bu arada verilen raporun sol altta süreli veya süresiz durumu nedir senin.Ankara oranı onaylarsa 3.derece sakatlık indirimi alırsın veya şartların uyuyorsa erken emekli olabilirsin.Tekrardan geçmişler olsun.
Meb geçmiş olsun 42 yaşındayım aort kapağı değişti 16 yıl oldu ef 60 sol ventrikul hipertrofisi de var 130 kiloyum heyete gitcem ne oran verirler sizce kolesterol biraz yüksek minimal mitral yetmezlik de var
herkese selam benim 2008'de aort kapağım değişti ef %50-60 arası gidip geliyor boşluklar normal buna ek olarak reflü migren sağ kulakta çok az işitme kaybı bir de obezite var bmi 35 kolesterol yüksek ne kadar rapor verirler tahmin alabilir miyim?
Bypass, defibrilatör kalp pili ve kalp yetmezliği nedeniyle %100 özürlü raporu verildi birkaç ay önce. Şaşırdım. %99 kabul de %100 ne demek diye düşündüm
Merhaba arkadaşlar benimde aort anevrizması 4.9 damar genişliği ve aort kapak doğuştan 2 yapraklı ekoda EF 65 olarak gözüküyor henüz ameliyat olmadim çok korkuyorum bu durumda rapor alabilir miyim yoksa ameliyattan sonrami verirler ayrıca raporlu olarak 3 çeşit ilaç kullanıyorum
yok be korkma diye demiyorum. ameliyattan sonra iki ay ağrın oluyor hepsi o. bu kapaklar 150 yıl açılıp kapanma özelliğine sahip. kan sulandırıcını aksatma yeter. ben 25 de oldum 42 yaşındayım şimdi
geçmiş olsun şevkat100 özel hastanedemi oldun? heyete verdiğin raporlar özel hastane raporlarımı? bende giricem de benim kalp ameliyatı , eko lar, tahliller hepsi özel hastane ee şimdi devlet hastanesinde giricem git hepsini tekrar çektir derler uğraşıp dururum diye endişe ediyorum benimde kalp kapağı falan değişti tüm raporlarım elimde
tamam buraya yazıcam. inşallah devlet hastanesinde Haydarpaşa numune git kan ver git eko çektir v.s diye herşeyi yeniden talep etmezler bekle babam bekle sıralarda işkence gibi. kalp kapağım değişti obezite var işde olan ortada inş yokuşa sürmezler 20 yıldır sigortalıyım