Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser olan kim var?

mRBLAR iste yeni bi osteosarkomlu ama sadece doktorların gözünde bana ole dedıler ama ben ınanmıyorum:) varsada elbet amelıyatla gıdecek kemık protez olacakmıs bana bacagını keselım dedıler ben olmaz dedım artık amelıyatı beklıyorum.Aynı hastalıktan protez kemık kullananlara bı sorum olacak bu tedavı sonrası yürümekte engel veya hareket kısıtlılıgı oluyo mu? herkese ecmıs olsun dıyorum yenecez ıns.

Selamun aleyküm...Allah cc. hepimize acil şifalar versin.

Multple myelom yani kemik iliğinin kanseri.Kemoterapi, radyoterapi, kendimden ilik nakli, kardeşten ilik nakli, tümörün neden olduğu bası sebebiyle omurilik felci oldum.İlik nakli ve benzeri işlemleri yaparken tekerlekli sandalyedeydim.Çekenler bilir, kalıcı katater takılması, ultrason, mr, kan tüpleri, sıra fişleri, servis servis gezmeler...daha yazarım da gerek yok...Bilimsel olarak elinden geleni yaptıktan sonra gerisi moral, motivasyon.Gerçi ben morale inanmam.Kaderde yaşayacak saniyelerin, başına gelecek olayların yazılı olduğuna inanırım.Allah tan iyi mi bileceğiz bazı şeyleri.Dünyada dertsiz insan var mı? Ha kanser, ha grip ne farkeder ki...Hapşırınca ölenden tutun da, yıldırım çarptığı halde ölmeyenler var.Dini konularla az çok alakanız varsa hastalıkların ve dertlerin insana neler kazandırdığını bilirsiniz.

Hepimize Allah kolaylık versin.Hasbünallahü venimel vekil.( Allah bize yeter O ne güzel vekildir )

Mrb,herkese çok geçmiş olsun...
Benim babam mesane kanseri,karın boşluklarına,lenflere ve karaciğere vurmuş...Akciğer temiz.Doktoru tedaviyi kesti,6 ay ömür biçti.Ne yapıcağımızı şaşırdık, Mustafa Sarıkaya diyorlar Kütahya'da bilginiz varmı?Nedir kimdir?Cidden tedavi ediyormu?

Merhaba bende nazofarenks ca tedavisi gördüm.radyoterapive kemoterapi yan etkiler dışında şu anda allaha çok şükür iyiyim.bendeki yan etkiler ağızda kuruluk,yutma güçlüğü çenede trismus,hafif işitme kaybı ve akciğerlerde rt.ye bağlı fibrozist ve nodül.inşallah nodüller büyümez herkese acil şifalar diliyorum.

Hepinize çok geçmişler olsun arkadaşlar bende nazofarenks ca tedavisi gördüm.ışın ve kemoterapiden oluşan bir tedavi idi ve benimde şikayetlerim aynı...

arkadaşlar merhaba;
bende gırtlak (Larenks ca) kanseriyim.Sesimi kaybettim.Yutak acık ve ilaçlara bağlı olarak yaşıyorum.Benimle aynı hastalığa yakalanıp, malülen emekli olan varmı?
Veya sağlık raporu alanlar yüzde kaç oranında rapor aldınız?
Cevap verirseniz sevinirim...
Herkese sağlıklı günler dileğiyle......

:confused: selam allah herkese acil şifalar versin valla ben ne kanseriyim bilmiyorum bana kansersin dediler daha türkçesi benim hikayem şöyle oldu karnım ağrıyor dedim yemek yemek işkencee yemek yeyinceee nefes alamıyor şişiyordum eşim doktora gidelim dedi gittim tomografi istdiler kan tahlili idrar istediler idrarda iç kanama ğeçiriyorsun dediler beni acilen bir ambulansa bindirdiler ve başka bir hastaneye gönderdiler cerrah turgay beyi bul dediler gittik o hastanedeki cerrah turgay beye dedi seni ben açamam ameliyat edemem dedi ne ameliyatı ben karın ağrısından geldim ben dedim neler oluyor demeye kalmadı acilen dedi turgut özal tıp merkezi oraya git gittim dediler seni ultrason kan falan tekrardan dediler hemen ameliyata alacaz dediler 8 gün yattım hastanede su ve yemek yasak uzatıyorum kusura bakmayın zamanı olan okusun arkadaşlar dört ağustos doğum günüm benim dediler eşimle görüş saatinde hastanedeydik bana dedi sen kansersin dedi çokkk zor bir ameliyat kalkabilirmisin bilmiyoruz hazırlıklı ol dedi çokkk ağladım eşim destek olduameliyat oldum yarıda bırakmışlar ameliyatı eşime demişler kan bul rahim vee bağırsak alındı şimdi karaciğerde var kemoterapi görecem 14 eylülde gel dediler bilmiyorum alllah sonumu hayır getire çıkamazsın dedikleri o çokkkk zor ameliyattan çıktım 18 aylık bebeğim var allah beni ona ve eşime gençliğime bağışlar inşallah hepinize acil şifalar diliyorum allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum derdi veren allah dermanınıda verir.Moralinizi bozmayın sakın umutsuzluğa kapılmayın.

annemde sol bacak yumuşak doku sarkomuydu ,KEMOTERAPİ lanet olası ışın metastaza engel olamadı olamadı......keşke bacağını kaybetseydide yanımda olsaydı sizler gibi umutla konuşsaydı.......

selam ben artık biliyorum ne kanseri olduğumu yumurtalık kanseriymişim diğer sayfada bilmiyordum alelacele bir ameliyat oldum. şu an ank kemoterapi görüyorum. bu ayın 21 inde 4. kürü alacam sonra tomografi çekilcek ne derece etki etmiş kemoterapi inş etkisi olmuştur. ona gör radyoterapi alıncakmı alınmayacakmı doktor ona karar verecek. Benim dah önce 2500 iş günüm vardı aralıktaa ank gidince malulen emeklilik işine uğraşacağım aranızda kanserli olup da 1800 iş gününü doldurmuş iseniz malulen emekli olabiliyorsunuz aklınızda olsun.Hak verildiysee alın mutlaaakaaa. sizleri bilmiyorum ama ben kemoterapi aldığım için ısırgan otu vs kulaktan dolma şeyler yemiyorum çünküüü ısırgan otu karaciğere iyi gelmiyor benim karaciğere ve bağırsağa metastas olduğundan dolayııı ilacın etkisi düşüyormuş benim de çenem düştü neyseee arkadaşlar beni anlayacak birilerini buluncaa klavyeyi bırakamadım herkese acil şifalar diliyorum. Allaha emanet olun :cool:

Bende annemi küçük hücreli akciğer kanserine kurban verdim .rabbim hepinize güç ve sağlık versin inşallah ..

bende babamı kolon kanserine kurban verdim bir ay icinde yatağa düştü vede veffat etti :((
amin nuray cümlemize inş

ne çok osteosarkom hastası varmış. 2001 de başladı. sol bacağa total protez takılmakla yırttım. kemoterapi falan gördüm bisürü.akciğere falan bişey olmadı şükür. 10 sene bişey olmazsa dahada bişey olmaz dediler ama bellide olmaz. şimdilik mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum. herkese acil şifalar.

onkoloji

arkadaşlar onkolojik rahatsızlıgı olan varmı ben nazofarenks ca

Onaltı sene önce omurilik tümöründen ameliyat geçirdim ardından ışın tedavisi gördüm 16 senedir senelik kontrol mr cektiriyorum yeniden oluşum görünmüyor yinede kontrolleri aksatmamak lazım erken teşhis cok önemli, herkeze acil şifalar diliyorum.

Merhaba
Ben 2007 aralık ayında midesi alınan taşlı yüzük hücreli mide kanseri hastası idim. radyoterapi kemoterapi sonrası iyim çok şükür Allahım hepimize
güç kuvvet şifa versin:)

ben nazofarenk ca evre 4
kemoradyoterapi aldım şükür pette tutulum yok
Allah hepimize şifalar versin

bende kan kanseri aml yim kemoterapi aldım nakil oldum şimdilik takılıom ortalıkta işte :D bide cv hecti mi ne warmıs ondan uzak durmaya calısıyorum :)) moral ii dir %88 özürlüymüşüm öylede rapor verdiler allah büyük işte :D

2003 Osteosarsakom
2009 osteosarkom high grade sol diz üstü Amputsayon
2010 Osteosarkoma bağlı ac metastaz.
bende hala yaşıyorum çok şükür...

bende kemik iliği kanseriyim.kemoterapi radyoterapi ve sonunda nakil oldum. kemik metastazı var. bakalım yaşıyoruz şimdilik. acaba bize % kaç oran veriliyor.bilgisi olan varsa artık bende emekli olmak istiyorum.herşeye rağmen hayat güzel...

Üst Alt