Allah şifa versin hepinize
Ben babamı çok seneler önce bağırsak,karaciğer kanserinden kaybettim, çok seneler geçsede her şey dün gibi, babam ölümünden 10 sene önce bir rahatsızlık geçirdi aslında doktorun demesi başlangıcı oymuş lakin babamın dirayetli bir bünyesi vardı ağrılara,acılara of demeyen biriydi,bağırsak,karaciğer ama yediğine içtiğine çok dikkat eder öyle her şeyi yemez yemez dediğim taze olcak her şey öğlen yemeğini akşama yemezdi ve yemek yapmayıda iyi bildiği için bekarlık yıllarında öğrenmiş,sık sık tekrar ettiği "çok yiyen ölmüş az yiyen ölmemiş" az yer her şeyden yerdi,
sakınan göze çöp batıyor bazen tabi moral en önemlisi
ölümünden 5 6 ay önce ufak ufak başladı halsizlik eve geliyor hemen yatıyor birşey yemiyor biz bir doktora götürdük
günde 2 3 paket sigara içiyor tabi doktor sormuş sigara varmı bırak demiş akciğerde duman var sorun var ilaç vermiş
kullandı iyiye gitmiyor kilolu değil zayıf ama bir yapısı var zayıfladı biraz oram buram ağrıyor hiç bir şey yok demiyor hiç duymadık
doktoragidiyoruz geliyoruz mahallenin eczacısı ilaç alırken görmüş şüphe etmiş söyledi bir doktor hastane doktor adı verdi gittik yanılmamış kanser çıktı iyice sarmış lakin 2 3 paket yıllarca sigara içmiş biri olarak akciğerleri tertemiz sağlam çıkmış
akciğerlerinde sorun var diyen doktor anlamasada zaten yapılacak bir şey yoktu
teşhisle çlümü arası tam 40 gün ve boyu uzun bir endamı var 40 günde bir insan bir anda bu kadar erirmi
ölümünden 10 yıl önceki o rahatsızlık başlangıçmış doktor öyle demiş ve sonrasında hiç bir rahatsızlık geçirmedi bir grip bile olmadı sinsi sinsi ilerlemiş, o son 40 günlük hali insan bir of demezmi
Herkes gibi sevdiğim çok kişiyi kaybettim.
akciğer kanserinden vefat eden bir arkadaşım vardı yine akciğer kanersi olan bir adamla hastane ortamlarında karşılaşmışlar
arkadaşım sigara içerdi ama yıllar öncesinden azaltmıştı günde bir kaç taneve hastalıktan sonra hiç içmiyordu,o adam hastane kapılarında tüttürüyormuş hiç bırakmamış sigarayı o adam kanseri yenmiş arkadaşım şaşıyordu,adam ölürsem ölürüm hiç umrunda değilmiş
biraz teslimiyetçi olmak lazım heralde
kimin kansere yakalanacağı hiç belli değil çoğalıyor ve tedavi yok yediklerimiz içtiklerimiz kimyamızı bozuyor
şehir hayatı kalaballık olan yerlerde zaten stres eksik olmaz morali yüksek tutmak zor böyle yerlerde
Allah sonumuzu hayır etsin,