Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kara kalem resim yapmak mutluluk veriyor.

çok teşekkür ederim müthiş olmuş dün sorun vardı bilgisayarımda göremedim resmi şimdi görebildim ancak..
eline emeğine sağlık çok teşekkür ederim...

Değerli ARKADAŞLARIM hepinize bu güzel yorumlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederin.Saolun-varolun.

Lodos,at resmin harika...Sözünü yerine getirdin,çok sevindim...Her zamanki gibi yeteneğini çok güzel icra etmişsin..Ellerine sağlık...

Sevgili Şehribanu çizimimi beğendiğine sevindim.Sizi mutlu ettıysem ne mutlu bana.Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Sevgili Umut hiç bitmesin,
Resimlerime yaptığın değerli yorumlar için çok teşekkür ederim.Sizin bu yorumlarınız bana ilham kaynağıdır.Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

gene harikalar çıkmış ellerinden eline yüreğine sağlık

at çizimini inanki çok beğendim...çok başarılı bir çizim gerçekleştirmişsin..eline emeğine sağlık....:)

Harika olmuş, en çok sevdiğim hayvanlardan birisidir.

at çizmek çok zor ve emek isteyen bir iştir çok güzel çizmişsin lodos :D

lodoscum at çizimini beğendim de sadece boyun olmamış.lekesel olmuş.
tekrar emeğine sağlık.:)

AT ın resmi harika olmuş uzaktan baksan çizim değilde doğal fotoğraf sanılacak kadar gerçekçi bir çalışmaya imza atmışsın eline gözüne kalemine sağlık..
not..keziban ablaya bir kedi resmi gönderirsen seni balla kaymakla besler....:p:p:p

Arkadaşlar bırbırınden degerlı yorumlarınız ıcın hepinize sonsuz tesekkurler.

İsimsiz

çizdiğin resimdeki bayan çok hoş görünüyor...sende bu güzel bayanı kağıda çok güzel yansıtmışsın...eline sağlık...

tek tek baktım bütün sayfalara çizimleriniz gerçekten taktire şayan :)
devamını bekleriz :)

Ya hepsi birbirinden güzel bu resimlerin ama Orhan Gencebay başka bir güzel olmuş sanki..
Bu arada uzun süredir bu başlığı takip etmediğimi anladım..

Lodos harikasın kardeş valla senin bu başlığın müdavimi olduk bakmadan geçemiyoruz..ve yeni resimleri bekliyoruz...

gene harika bi çizim eline yüreğine sağlık
resimlerinin devamını merakla bekliyoruz:)

[/QUOTE]
bütün çizimlerin çok güzel..elinize sağlık...özellikle bayanlar arasından bunu çok beğendim... her bir ayrıntısını çok güzel işlemişsiniz

eline yüreğine sağlık lodos,mükemmel çalışmaların var.süpersin..

Yeteneği olup üzerine gitmeyenlere çok kızıyorum. Gelişmek ve gelişerek fark yaratmak insanoğlunun elinde vesselam emme tembeliz hep birlikte.

Tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalar.

Değerli arkadaşlarım.
Yorumlarınız benim için çok değerli.Bu güzel yorumlarınızı gördükçe daha bir mutlu oluyorum.Bu yorumlarınız sayesinde inanın gün geçtikçe daha da kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Her yorum bana ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür eder; yüreğinize sağlık diyorum.

Çok güzel bir çizim olmuş. Ellerine sağlık Lodos. ;)

Avrupa Yakası'nın baş kahramanı...eline,emeğine sağlık..bu güzel çizimi bizimle paylaştığın için teşekkürler lodos...

çizimlerin çok güzelmiş lodos, ellerine, yüreğine sağlık...

Lodos arkadaşım çok güzel, başarılı bir çizim olmuş ellerine sağlık...

Üst Alt