Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kara kalem resim yapmak mutluluk veriyor.

çizim çok güzel olmuş...eline sağlık lodos...

Her yeni resim biröncekinden daha güzel olmaya başladı lodos emeğine sağlık..

Ay Mavişin güzelliğini kağıda süper yansıtmışsın Lodos... Ellerine sağlık..

Moonserose,Prenses,defnex,deli mavi,mac72,flofi beğendiğiniz ve değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürler.

ferditayfur7.jpg

Ferdi Tayfur

tebrikler lodos denizcisi.gerçekten başarılısınız.devamını bekleriz

ferdi tayfur,,,,süper olmuş..resmin aynısı...eline sağlık lodos...

arkadaşım süpersin valla ellerine sağlık :)

Hayranı olduğum, gençliğimde başka sanatçı dinlemediğim Ferdi Tayfur'u, şarkıları kadar güzel çizmişsin. Tebrikler cınım.

Yine çok benzetmişsin... ellerine sağlık Lodos...

harika olmuş ellerine sağlık...

Karakalemimin Zaman Yolculuğu

Lir Çalan Kadın

Muhsin Yazıcıoğlu

Turgut Özal
hasnkrman1.jpg

Hasan Karaman

Barış Manço

Türkan Şoray

Sezen Aksu

Mustafa Kemal Atatürk

melpomene

flofi

capricorn

mutluluk

Kadir İnanır

Tarkan

Sadri Alışık

Defnex

karaçocuk

Elisha

Beyaz

Kemal Sunal

Necati Şaşmaz

Bir arkadaş

Orhan Gencebay

Deli Mavi

ferditayfur7.jpg

Ferdi Tayfur​

Bütün resimlerimi bir araya toplayarak zamanda yolculuk yaptım.Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Zamanda yolculuk çok hoş oldu Lodos... tekrar emeklerine sağlık... :)

Ferdi Tayfur da harika olmuş. Çok benzemiş, tıpkısı olmuş. Ayrıca zamanda yolculukta çok güzeldi. Hepsini tekrar hatırlamış olduk. Emeğine, kalemine sağlık Lodos...

resimlerin tekrar bir arada sunulması çok iyi olmuş..geçmişi yad ettik hep birlikte.tekrar başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etmek istiyorum...

Arkadaşım tebrikler ferdi tayfuru süper çizmişsiniz.Resmi yorumlayan ellerinize sağlık...Başarılarınızın devamını dilerim...

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Aşağıda ki çalışmamda ilk defa füzen denilen kömür kalemini denedim.Umarım beğenirsiniz.

Kenan İmirzalıoğlu

bir zamanlar kenan imirzalıoğlu hayranıydım...o sert bakışlarını çok güzel ifade etmişsin.ikizi kadar benzemiş....eline,emeğine sağlık lodos...

gerçekten sanat ruhuna sahip bir arkadaşımızla böyle güzel paylaşımlara bakmak bizlere gurur veriyor.hadi bakalım lodos estirmeye devam:Dbaşarılar

ellerine sağlık çok güzel
bu resmi bende alıyorum :)))))

Enee ben sensin sanmıştım buraya bakınca kenanmış:rolleyes:kızlar aramızda kalsında lodosumuz daha yakışıklı kenendan menandan...:p

Valla ellerine sağlık lodos yine yeni yeniden..;)

lodos, yine dökmüşün kalemin ucundaki sihirleri, kalemin kağıda olan aşkını çok iyi anlatmışsın.ellerine sağlık...

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Sizin bu güzel yorumlarınız olmasa bu kadar çalışmayı buraya koymazdım.Çok teşekkürler.

miremse

ellerine sağlık gene mükemmel bi çalışma olmuş :)

Benim sevgili arkadaşım yine harikalar yaratmış :) Teşekkür ederim arkadaşıma :)

başarılı bir çalışma olmuş...eline,emeğine sağlık....

sevgili arkadaşım karakalem çalışmalarına hayranım...Eline sağlık
banane bende kendi resmimim karakalem çalışmanızda görmek isterim:):) Resmim ellenizde yeniden can bulsun diye

süper olmuş eline sağlık lodos...

Üst Alt