Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Defnex bu güzel sözlerin için teşekkürler.Sizin görmeniz kafi.Sizde bir Türkiye'siniz.lodos,yeteneğine hayran kalmamak elde değil..ilerde sana bir sergi düzenleyelim...yeteneğini tüm türkiye görsün
Yorumun için teşekkürler arkadaşım.Yine harika cizmissin.
Cemre beğendiğine sevindim;değerli yorumuna teşekkürler.çizimleriniz harika tebrikler....
Ne güzel sözler bunlar.bana motivasyon kaynağısınız.Değerli yorumun için teşekkürler.Lodos çizimlerinin hepsi çok güzel harikalar...Kaleminle kağıda ustaca dokunuşlarla birebir çizimler yapmışsın ellerine sağlık...Tebrik ederim...Paylaşımların için teşekkürler...
Teşekkürler arkadaşım.Sizde harikasınız.yine harikasın lodos...
emeğine sağlık...
Haklısın mac72, gittikçe daha güzeli hedefliyorum.Yorumun için teşekkürler.Başlarda da gerçekten çok güzel çiziyordun gittikçede daha da güzelleşiyor çizimlerin emeğine sağlık..
Prenses değerli yorumun için teşekkürler.Beğendiğine sevindim.Lodos çizimlerinin hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Sevgili edebiyata değerli iyorumun için teşekkürler.Eline sağlık hepsi çok güzel.
Moonse tam bu noktada bu yorum cuk oturdu.teşekkür ederim.Yahu bu adamda karizma vardı da ben mi bilmiyorum
Bence KAPTAN çizdiği resimle karizma katmış
Devamı bır ıkı gun ıcınde gelecek.Sırada memati var.Yorumun için teşekkürler.arkadaş. tebrikler bence gayet başarılı,devamı ne zaman?