Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkürler defne.O senin muhteşemliğin.muhteşem olmuş yine..eline,emeğine sağlık...
Bu bir manken moonse.Yorumun için teşekkürler.Alişya da KİM'mişEllerine sağlık arkadaşım KAPTAN
Beğendiğine sevindim yusuf.Yorumun için Teşekkürlergüzel ellerine sağlık
Beğendiğine ve değerli yorumuna çok teşekkür ederim.Umut hiç bitmesin.İyiki beni uyardın ve bu guzel resimleri gormemi sagladın Lodos bunun icin sana cok tesekkur ederim. Resimlerin hepsi ayrı ayrı cok guzel. Verdigin emege ve paylasımına tesekkur ederim.
Yorumun için teşekkürler mac72.Herzamanki gibi çok güzel çizmişsin Lodos emeğine sağlık...
Benim gibi karakalem resimle uğraşan birine daha bu sitede görmek çok güzel.Fırsat buldukça çizim yapmayı elden bırakmıyorum.Aslında insanları birebir çizmek önemli değil.Siz çiziminiz, sizin tarzınızı yansıtır.Önemli olan çizgilerin güzelliğidir.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Umarım sizinde çizimlerini buradan görmek şansızımız olur.Sağlıcakla kalın..Çizimleriniz çok güzel! Resimle ilgilendiğim için karakalem resim başlığını görünce bakmak istedim.İyi ki bakmışım.Resim yapıyorum bende ama insanları bire bir çizmek gibi bir yeteneğim olmadı.Aslında pek denedim sayılmaz.Bence asla bırakmayın çizmeyi.Renklerin ve çizgilerin dünyasında yaşamak çok güzel.En azından benim için! Çizdikçe eklemeye devam ederseniz çok güzel olur.