yelizzz;
Aminn bozmasın inşallah
cılgın-x;
Sizin söylediklerinizi, yazdıklarınızı gözünüz görüyormu? Ne ile itham ediyorsunuz beni! Tufan sabah 7'de evden çıkıyor, akşam 9-10 da evde oluyor çalışıyor! Sizi rahatsız eden nedir? Bekarmısınız, yoksa ailenizde sizinle ilgilenen bir kardeşiniz, akrabanız, yakınınız yokmu da böyle bir aile bağı sizi rahatsız ediyor!?
1-Ben kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim.
2-Kardeşim sanalda yazamaz, kendini ifade edemez, okur yazarlığı var ama ancak kendine kadar, burada benim gibi cevap veremez.
3-Defalarca yazdım! Birebir iletişimlerde sorun yok, fakat sanala hem alışık değil hem eğitim olarak burada kelimeleri yazamaz!
4-Yineliyorum, insanlara saldırmak yerine destek olsanız, sanırım günaha girmezsiniz. Aksine karşı tarafı mutlu edersiniz, ama siz bunun aksini yaparak mutsuz bir birey olduğunuzu alenen belli ediyorsunuz. Size üzülmekten başka ne yazık ki elimden gelen yapabileceğim birşey yok...
5-Kardeşimin bu işten haberi olmadan mı evlendireceğiz, iyimisiniz siz? Kafanızmı güzel? Evlendiği bayanla ben neden muhatap oluyorum anlamadım... Tabiki muhatap olucam ailemize alıcaz kendini. Akrabalık bağları neyi gerektiriyorsa yapacağım. Bende 4 yıllık evliyim ve yeni evlenmiş bi genç kızın ve ailesinin beklentilerini, yaşamak istediklerini %80-90 biliyorum...
6-Evlendiklerinde kendilerine ait bir evde yaşayacakları için no problem, kendi yuvalarında mutlu mesut yaşasınlar. Kardeşimde olsa herkesin kendine ait hayatı var, özeli var ve evlendikten sonra daha bir özel olacak yaşam onlar için... Buna saygısızlık yapacağımı, müdehale edeceğimi de nederen çıkartıyorsunuz!
7-Benim kardeşim senelerce anne bile diyemedi. Hiç konuşmadı, ergen yaşlarına kadar. Ağzından tek harf çıkmadı. Ölür, yaşamaz dendi, 6 aylıkken doktorları kağıt vermişler ailemin ellerine rapor gibi. 82 Senesinden bahsediyorum, imzalı kağıdı hala saklar annem. Ölürse mesuliyet kabul edilmeyecek hastaneden diye!! O anlarında hep ben vardım yanında, hep biz vardık! Dışarıya oyun oynamaya çıktığında dışlanan oydu, benim kardeşim sesli ağlayamadı bile!!! Siz biliyormusunuz bizler neler yaşadık! Ben onun tek kardeşiyim, benim ondan başka kardeşim yok! Bırakın da sahipleneyim! Dışarıda bunca insan öz evladına bakmazken, ben kardeşim için iyi birşeyler yapıyorum. Bunun neresi hata! Israrla yazıyorsunuz diyorsunuz. Neden yazmayayım, arkadaşlar konumun altına düşüncelerini yazıyor, saygı gösterip yanıtlıyor olmam ısrar ediyor anlamınamı geliyor?
8-Bu siteden AVNİ bey ile (ANTİOKSİDAN) iletişimdeyiz ve sağolsun bir kulaklık gönderdi Tufan'a, daha bikaç gün oluyor. Hadi bana inanmıyorsunuz, kendisinden tüm bilgilerimizi alıp araştırıp öyle karşıma gelirseniz, böyle yazılarınızla sabah sabah beni ağlatmazdınız ...
Allah çarşınıza göre pazar versin ne diyim..!