vallahi kardeşiniz hanımefendi olaydı ben dünden razıydım almaya..Allah yardımcısı olsun yuvasını yapar inşallah hayırlı kişiler karşısına çıksın..ama siz bu girişimlerden sonra birileri karşısına çıkarsa belli bir noktadan sonra özel hayatına karışmayın...karşısına çıkan eş adayını süzün tartın kardeşinizi kollayın ama yinede bırakın kendisi bu hususta çabalasın arasın bulabilirse ne ala...bulamadığına inanıyorsunuz belki ama 89 lu kardeşiniz henüz daha genç..parasını kazansın biriktirsin n ebileyim evlenince taşlar yerine oturmayabilir...bekarlık sultanlık değil belki ama yinede bu işler nasip kısmet ne desek boş...
birde yanlış anlamayın ama tufan biraderimin özel hayatını bu kadar didik didik etmeye ve şu son gelişmeleri bizlerle paylaşmaya gerek varmı...sonucta burası bir forum...tufan biraderim özel hayatını burada bir süre sonra okusa size sitem etmezmi...sonucta tufanın özel hayatı hakkınd abenim burda ahkam kesmem çok anlamsız...yine siz bilirsiniz...benim haddime deği kimseye akıl vermek...kendi aklım kendime anca yetiyo
birde yanlış anlamayın ama tufan biraderimin özel hayatını bu kadar didik didik etmeye ve şu son gelişmeleri bizlerle paylaşmaya gerek varmı...sonucta burası bir forum...tufan biraderim özel hayatını burada bir süre sonra okusa size sitem etmezmi...sonucta tufanın özel hayatı hakkınd abenim burda ahkam kesmem çok anlamsız...yine siz bilirsiniz...benim haddime deği kimseye akıl vermek...kendi aklım kendime anca yetiyo