red için gerekçe söyleyemezler çünkü artık sistem bu... sağlık durumun ne olursa olsun otomatikman red ediliyorsun... sosyal güvenlik uzmanı Sn. Ali Tezel'in de bir programında söylediği gibi amaç kişileri emekli etmemek... ve buda sgk sağlık yüksek kurulu denen çarkın raporları düşürmesi ile işleyen bir düzen... ben %75 ortopedik engelliyim, gözlerimde ileri derece bozukluk var, şimdiye dek otuz dolayında ortopedik ameliyat geçirdim, bunların getirdiği fiziksel ve psikoljik yıpranıklığı siz tahmin edin, bir ara bunlara bağlı olarak psikolojik tedavi de görmüştüm... geçirdiğim ameliyatlar ve kullanılan ilaçlar nedeniyle nefes darlığı ve astım problemi de yaşadım... böbreklerimden sorun yaşıyorum ve bu sağlık yüksek kurulu halen çalışabilir durumda olduğumu ileri sürüyor... ben kendimi örnek göstererek bunları bir emsal olarak yazıyorum yani tekrar diyorum ki red için gerekçe söyleyemezler çünkü artık sistem bu... sağlık durumun ne olursa olsun otomatikman red ediliyorsun... artık hakkını nasıl ararsın bilemiyorum... yargıya mı gidersin, sesini başka türlü mü duyurmaya çalışırsın... ben bir buçuk yıldan fazladır durumumla ilgili olarak hukuk mücadelesi veriyorum... sonuç ne olursa olsun mücadelem asla bitmeyecektir...