Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB görevde yükselme sınavı 9 Aralık 2018

Mebbisten başvuru yaptım .
Yanlız sınav ücreti ödeme konusunda problem yaşıyorum internet bankacılığı yoluyla meb ödemelerinde gys ücreti yok
-açıköğretim
- sınav itiraz
-elektronik sınav
- meb açık lise diploma harcı
4 seçenek var bizim gireceğimiz sınavla alakası olmayan ..
23 ekim son gün yatırma için
BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ ACİL!!

selamlar, arkadaşlar para bu tarihlerde yatırılacak LÜTFEN KILAVUZU OKUYUN
5. SINAV ÜCRETİ

a) Sınava girecek adaylar sınav ücreti olarak 100 TL'yi (Yüz TL. KDV dahil), 12/11/2018 - 23/11/2018 tarihleri arasında MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, "Kurumsal Tahsilat Programı" aracılığıyla yatıracaktır.

b) Adaylar sınav ücretini;

T.C. Ziraat bankası için; bankamatik, internet bankacılığı

Türkiye Halk Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı

Türkiye Vakıflar Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı ya da şube

Ayrıca; https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartları

ile ödeme yapabilirler.

odeme.meb.gov.tr adresinden yapmak istiyorum ama gireceğimiz sınavla alakalı değil hiçbiri...

Kardeşim zahmet edip kılavuzu okusana bak arkadaş ne yazmış önümüzdeki ayın 12 de sinav ücreti yatırabilirsin diyor.

Çalışma kitabı için önerisi olan varmı ??
Neye daha çok çalışalım

Ben pegemin aldım baya güzel ve anlayışlı yazmışlar o avsiye ederim

2018 görevde yükselme sınavı

öncelıkle merhabalar sorum şu 9 aralıkta olacak 2018 görevde yükselme sınavı kamuda engelli işçi olarak çalışan kişiler için birşey teşkil ediyor mu ?

boyalıcalı görevde yükselme sınavı memurlar içindir, başvuru kılavuzunu okursanız bilgi sahibi olursunuz

KAPATTI!

sen 10 u değil 7. dereceleri tercih etmelisin neden dersen. 10. dereceyi benim gibi bir çok arkadaş zorunlu tercih edecek çünkü bizim derecemiz (11 derece) 7. dereceye yetmiyor buda demek oluyor ki işe yeni giren arkadaşların tamamı neredeyse 10 a yüklenecek. 10 da rekabet çok olacak. fakat 7 ve 5. derecelerde rekabet hem fazla kadro sayısından,hemde yüksek derecede olan hizmetlilerin (genelde yaşları orta yaş üstü oluyor) sınavlarda genç insanlar kadar yüksek alamayacağından dolayı,rekabet yok denecek kadar az.

kendimden örnek vereyim ben eğer 7. dereceye tercih yapabilseydim şuanki taktığım kadar sınavı kafaya takmaz öyle böyle atanırdım ama şimdi biraz kasmak zorundayım

Sınava çalışıyor musunuz arkadaşlar, ne durumdasınız? :)

kaç kişi sınava başvurdu bilgisi olan var mı

merhaba arkadaşlar mebbis üzerinden başvuru yaptım başvuru onaylandı sınav ücretini yatırdım.
şuanda mebbisden yaptığım başvuruyu göremiyorum bu herhangi bir sorun mu sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak bilgisi olan arkaşlar aydınlatabilir mi bizi

Sınav kağıdı bugün çıkıyordu alanlar varmı ??

benki çıkmıyor neden acaba

giriş kagıdı

Arkadaşlar MEBBİS girişi yaptıktan sonra Başvurular kısmına tıklayın ve Rapor al dedikten sonra sınav giriş yerinizin çıktısını alın, daha sonra çalıştığınız kurumun amiri, müdürü vs. imzalatın.

Ayrıca, fotoğraflı sınav girişbelgesinin çıktısı, adaylar tarafından internet ortamında alınacak ve bağlı bulundukları Eğitim Kurumu/Birimitarafından onaylanacaktır.

Pelin msj kutun dolmuş msj alamıyosun.
Arkadaşlar kafam doldu konu çok zaman yok hayırlısı

Son düzenleme:
Son 2 gün kaldı. Artık çalışmaları yavaş yavaş sonlandırıp kafanızı toparlamanızı tavsiye ederim arkadaşlar. :)

Güzel geçti diyebilirim bakalım sonuçta iyi gelir inşallah...

85 bekliyorum çok güzeldi sınav sizinki nasıl geçti kelebek hanım kek sorularda vardı

Sınav kolaydı.. biraz çalışmış olanlar yüksek puanlar alır

İşte esas iş bundan sonra torpilli olan 61 alsa bile atanır sözlü mülâkat değil sözlü torpil had hayırlısı .

Mülakatlarda artık yazılı sınavdan aldığının en fazla 10 puan düşüğü verebilecekmiş diye duydum

Sayı ; 52649198-903.02.01-E.23711452
Konu : Aşçı Ataııaası
(Ünvan Değişikliği)

I0.12.2018

.MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştinne Suretiyle atanması hakkında yönetmelik gereğince, en az Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeli olmak üzere Yardımcı Hizmetler Sînıfına aşçı unvan değişikliği yapılacaktır.

Okulunuzda/Kurumunuzda ve şubenizde çalışan tüm personele gerekli duyurunun İmza karşılığı yapılarak, ünvan değişikliği takvimi doğrultusunda mürâcaatların alınarak, elden Mildürlüğtlıııilz İnsan Kaynakları Şubesi Personel Atanma Birimine gönderilmesini rica ederim.

Gereğini rica ederim.

(Konu hakkında bilgisi olan var mı ?)

Üst Alt