Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB görevde yükselme sınavı 9 Aralık 2018

Arkadaşlar bundan sonraki süreci bilen var mı? Mülakat tarihi filan göremedim.

Görevde yükselme

Merhaba arkadaşlar 2014 te yardımcı hizmetler sınıfında atandım ilçeye 2016 da il e bağlı merkez ilçe ye tayin istedim 3 yıldırda çalışıyorum burda görevde yükselme sınavından 73 aldım bulunduğum il e memur olmam şansım duşuk başka bir il yazarsam geldikten sonra hemen kendi bulunduğum ile tayin isteme durumum var mı yardımcı olabilir misiniz engellilere bu konuda ayrıcalık var mı

??????

ne zaman tercih yapılır. Daha önce gys ye giren arkadaşlar tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Daha sözlü mülakat var hocam ondan sonra tercih :)

ber

Evet kardeş biliyorum bu süreç nasıl ben onu öğrenmek istemiştim aslında 2 ay 3 ay yaz tatilinde mi oluyor genelde Daha önce görevde yükselme sınavına giren arkadaşlar ne zaman mülakata çağırıldı veya sınavdan ne kadar zaman sonra yeni görevine başladı.

Memurluk ve Şeflik Sınavını Kaç Kişi Kazandı!

Memurluk ve Şeflik Sınavına katılan toplam aday sayısı : 14.766
60 ve Üzeri Puan Alan ŞEF ADAY SAYISI : 1.868
60 ve Üzeri Puan Alan MEMUR ADAY SAYISI : 3.558

Teç-Sen

Derece ve puan paylaşalım

Ben 10 cu derece 60 puan

kadro 3500 küsür barajı geçen 3500 küsür bu durumda hepsi memur olur barajı geçenler

memur ünvanı için söyledim

Arada 68 kişi fark var. İşallah 10 uncu derecede yığılma olmaz

MEB Memurluk ve Şeflik Sınavını Kaç Kişi Kazandı!

Memurluk ve Şeflik Sınavına katılan toplam aday sayısı : 14.766
60 ve Üzeri Puan Alan ŞEF ADAY SAYISI : 1.868
60 ve Üzeri Puan Alan MEMUR ADAY SAYISI : 3.558

memurluk sınavı derken nasıl oluyor? bu sadece şeflik sınavı değil miydi?

thunder

hangi kadrodan memurluğa geçiliyor, mesela daimi işçi olarak çalışan mı memurluğa geçiyor?

işçi kadrosundan memurluğa geçiş var mı?

Mülakatı bekleyen arkadaşların dikkatine!

MEB Personelinin Görevde Yükselme Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı. Sözlü Sınavlar 18 Şubat tarihinde başlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklama:

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan şef ve memur kadrolarına atanacaklardan; görevde yükselme yazılı sınavında başarılı olan adayların sözlü sınavı 18/02/2019-01/03/2019 tarihleri arasında (81) il merkezinde yapılacaktır.

http://www.mebpersonel.com/meb-pers...-sozlu-sinav-tarihleri-aciklandi-h228042.html

Mülakat tarihimizi nasıl öğreneceğiz, okula yazı mı gönderirler?

İl Mili Eğitim Müdürlüğününzün internet sitesinde duyurulur. Ayrıca bulunduğunuz kuruma yazı ile bildirilecek.

60 üstü kimler aldı arkadaşlar
memurlar nete bakınca alım sayısıyla kazanan sayısı eşit şuanda herhalde 5 7 10 derece farklarını kaldırırlar

Erkankss onu nasıl kaldıracak, memurların bulunduğu derecenin 3 derece altına ve üstüne tercih yapması veya görevlendirilmesi 657 sayılı devlet memurları kanununda var, birde ikinci olarak bu eskiden 3 yıl şartı ile sınava giremeyen memurlara haksızlık olmaz mı (mesela bu sınavı 5 yıldır bekleyen kişiler var)

sneyper

herkes yerleşecekse neden haksızlık olsun ki? kazanan kişilerle boş kontenjanlar aynı
meb derece farkını kaldırıp kazanan herkesi atamak zorunda sonuçta herkes sınava girmiş
boş kontenjan olmaz kazanan sayısı atama sayısını geçer o zaman dediklerini anlarım

Herkesin yerleşeceğini neden düşünüyorsun, daha önceki sınav sonuçlarında barajı geçen herkes yerleşmediki herkesi atamak zorunda kanısına varmanız?(keşke barajı geçen bütün arkadaşlar üst kadroda gorevlendirilse)

sneyper

daha önceki sınavda alımlarla kazananlar arasındaki fark bu kadar az değildi
kadroları boş bırakacak halleri yok ya

daha öncesinde galiba mülakat olmadı bu yıl ilk defa mı yapılıyor?

Üst Alt