Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB görevde yükselme sınavı 9 Aralık 2018

Olmazmı hizmetliyı yapıyorlar şefi titizlikle yaparlar.
Sınav soru cvp yayınlandımi acep bılen varmı.

11 aralık 2018 soru ve cevaplar yayınlanacaktı noldu o iş ?

Eli kulağında yayınlanır 1 2 saate dıye tahmın ediyorum

Açıklandı doğru bildiklerim bile yanlış olmuş.
75 bekliyom oda ne olur ne biter bilemem

lakoste

mülakat varsa torpil demek bende engelliyim mülakatı nasıl yapacaz

cevabını ne yaptığımı hatırlamadığım sorular var benim işim zor barajı geçemeyeceğim sanırım
bir daha sınav açılırmı , açılırsa kimbilir ne zaman açılır ... üzücü oldu benim için :/

hasanulusoy
2 sene sonra anca açılır .
Benim esas merak ettim kaç kişi başvurdu önemli olan budur 3450 memur başvuru sayısı ???

cem35
Puanın önemli ona göre mülakata çağırcaklar şık giyinip gidecen nasipse çağırsınlar bizi bakarız oluruz inşallah

Puanlama nasıl yapılacak? Baraj 60 mı?

Meb görevde yükselme sınavı

Meb görevde yükselme sınavı çan eğrisi olsunmu mülakat olsunmu olmasınmı biraz bu konuyu
tartışalım

Puan tahminleri alalım .
Tahmini .75 puan
Siz??

Sonuclar bugun açıklanacak arkadaslar heyecan var mi?

Ne zaman açıklanacak heycan hüsran olmaz inşallah.

Görevde yükselme engelli personeller için de geçerli mi? Ayrıca dami işçiler de görevde yükselme sınavına girebiliyor mu?

çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ;)

ben bütün dereceleri tercih edebiliyorum 5. dereceyi tercih edeceğim 67 puan aldım herkese hayırlı olsun sonuçlar

77 puan aldım 10 dereceden tercih etcem sıralama yazmıyor 10 derece demek 650 küsür kişinin içine girmem lazım sizce gelirmi?

26993685_990269494456127_6164195779912977432_n.jpg

:cool::cool::cool::D:D

Arkadaşlar, şimdi bundan sonra izlenecek yol nedir? İlk kez girdim bilgim yok, çevremde giren bilgili de yok.

Üst Alt