Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli kadrosunda çalışacaklara ne tür görev verilecek?

hızmetlıler ne iş yapar ne kadar ücret alır bılgısı olan yazsın .

arkadaşlar ben bi okulda memur olarak görev yapıyorum.görev dağılımları ve yapacağınız iş atandığınız yere,ordaki müdürün insiyatifine daha çok insanlığına diyim bağlı.okulumuzda sağ kol engelli bir arkadasım daha var hizmetli kadrosunda müdür onu kütüphane memuru olarak görevlendirdi baska bi okuldaki müdür görme sorunu olan bi arkadasımızın yaptığı temizliğe kusurlar buldu vs.

meb e engelli hizmetli olarak atandim hademelikmi yapacam

Meb e engelli hizmetli olarak atandim ne is yaparim hademelikmi temizlikmi. Yoksa basa basi ismi

Böyle tek tek konu açmaktansa tek konu altında yazışabilirsiniz!..
Hizmetli olarak atanmışsınız. Hizmetli iş dağılımları çok net.

Şu son günler itibariyle okullardaki taşeron sistemi ve okul aile birliği tarafından tutulan maaşlı ama kadrolu olmayan personelin işlerine tüm Türkiye'de son verilmiştir. İsteyen memurlar.net ten ayrıntılara bakabilir; hatta Danıştay diyorki maaşlı personel yerine kadrolu personel kullanın... Kötü bir intiba uyandırma isteğim yok ama engelli de olsa hizmetliler verilen işleri "yapabildikleri" ölçüde yapmak zorunda kalacaklar; kimsenin çok zorlanacağını sanmıyorum ama durum böyle bundan sonra taşeron falan yok...

millete çok tesellı olmuş son yazdıgınız tşk ederım...engellı bırını koca okulu temızle dıye ıstıhdam etmesi ne kadar mantıklı.

Konu uzamista uzamış ben yürüyemiyorum hadi gelsinler temizlik yaptirsinlar sırtlarına alıp üst katlara cikarsinlar
Keşke yuruyeye bilsemde temizlik yapsam herkes engeline uygun elinden geliyorsa her verilen işi yapsın
Aldığınız maaş milletin cebinden çıkan vergilerle odeniyor
Girtlaginiza düğüm olur ahirette ateş olur sonra

meb hizmetli çalışma koşulları

mebde hizmetli olarak çalışanlar işin zorlukları çalışma saatleri.maaş durumu nedir bilgili arkadaşlar yazsınlar...

Meb e atandık hizmetli memur olarak hademelikmi yapıcaz ben yapamamkı

Okullarda hademelikmi yapıcaz bilen varmı ben yapamam bedensel engelliyim

EMRE YILMAZ Kardeş yapamayacağın işi sana zorla yaptırmazlar yaptıramazlar.
Hayırlı olsun, sen bir başla zaten şimdilerde bir çok kurum'da bu gibi işleri taşeron elamanlara yaptırıyorlar.
Dışardan bakarak karar verme derim başlayınca sende göreceksin bazı şeyleri bence teredüt etme derim.
Bu devirde ekmek aslanın midesinde fırsatı değerlendirmen'den yanayım :eek:

2015/1 ekpss ile mebe hizmetli olarak atananlara ne iş verdiler

arkadaşlar mebe hizmetli olarak atananlara işbaşı yapanlara ne iş verdiler bilgi alışverişi yapalım

engelli hizmet li ne iş yapar

ebn meb e engelli hizmetli olarak atandım

Mebde memur olarak çalışanlar ne gibi işlere bakıyolar ?

Mebde memur olarak çalışanlar ne gibi işlere bakıyolar ? Bildiğiniz konular hakkında beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..

İlkokulda iken bizim okulda bir hizmetli vardı. Evrak getir götür,yeri geldiğinde masa sandalye getir götür ,kalörifer kazanını yakmak kömür çuvallarını çekmek ( kömür torbalarını bi keresinde biz çekmiştik ),temizlik yapmak. Karınca gibi çalışırdı muhabbetimiz vardı iyi bi abi idi.Çay servisini bildiğim kadarıyla ile nöbetçi öğrenciler yapıyordu oda müdüre zırt pırt zile başardı duymayınca da kulaklarında proplem mi var derdi şak diye lafı çarpardı yüzüne insanın. Bu hizmetli abimizin KPSS kitapları vardı oda sınava hazırlanıyordu memnun değildi anlaşılan. Hatırlamıyorum ama meyve budama sulama işleride yapıyordu heralde okulun bahçesi ağaç dolu idi çam ağaçları,elmalar,armutlar,kirazlar ne ararsan vardı.
O hizmetli abimiz okuldan gideli çok oldu,şu an yerine bakan 3 kişi var. Birisi kalörifer işlerine bakıyor,diğer ikisi temizlik işlerine,yalnız şu an ki 3 kişi sözleşmeli personel işkur vasıtasıyla gelen...

Mesajımda bahsi geçenler Ekpss ile atananlar değildir...

ekpss hizmetli olarak atanan ne iş yapar?

Herkese iyi günler. Ben EKPSS yerleştirme sonucu Hizmetli olarak Milli Eğitim Bakanlığına atandım. Acaba bana ne gibi işler yaptırırlar? bilgi için şimdiden herkese teşekkür ederim.

emre_61ts

Raporunda hangi işleri yapamaz yaziyorsa yaptırma hakkı yok ancak raporunda hiçbirsey yazmiyorsa bu her işi yapar anlamına gelebilir

Bütün yazılı prosedürler bir yana, müdürün inisiyatifi bir yana... Eğer müdürünüz normal biriyse zaten durumunuzu görüp ona göre değerlendirme yapacaktır. Gerekirse bu konuda siz de uygun gerekçeler ile ricada bulunabilirsiniz. Çok az ihtimaldir ki idareciliğin ne olduğunu bilmeyen, patronluk yapmak için o koltuğa oturmuş birine denk gelme ihtimaliniz de var tabi. Bu durumda bile vereceği görevi kabul edip, "yapabileceğiniz" kadarını yaparsınız. Dediğim gibi bu ihtimal çok az, benim şimdiye kadar gördüğüm idarecilerin çoğu, aklı başında, idareciliğin ne olduğunu bilen insanlar oldu.

Kamuda öyle ahım şahım zor işler yok. Okullar hariç, temizlik de basittir kurumlarda. Sonuçta mesai 8-5, haffta sonları tatil, yıllık izin ve resmi tatil günleriniz olacak. Kamu personeli olmayı avantajlı kılan bu şartlardır ve atanan herkes bundan faydalanıyor.

Dilerim herkes aklı başında, iyi bir müdüre denk gelir...

Bizde bunları meb için yazıyoruz zaten ne varsa mebte var bu kurumdan baskada doğru düzgün alım yapan baska kurumda yok zaten

Zorsokak peki ilçe milli eğitim bakanlığı binasında çalışırsam bana ne gibi iş verirler?

emre_61ts bey ilçe müdürlerini şahsen görmedim. Tahminen ilçelerde şöyle bir dezavantaj var: Müdürlük küçük olur ve personel az olur. Haliyle oradaki bir personel birden çok görev üstlenir. Lakin o birden çok görev illerdeki bir görev kadar yoğun olmayacağı için pek dezavantaj da sayılmaz. Hele vasıflı personel azsa hizmetli memura masa başı iş verme ihtimalleri de yüksektir.

İnanın kimse size bu konularda net cevaplar veremez. Atandığınız yerin şartlarına ( personel sayısı, sizinle aynı görevi yapabilecek personel sayısı ve işlerin yoğunluğu) müdürünüze ve engel durumunuza göre değişir ne tür bir işle karşılaşacağınız.

Deneyim açısından şunu diyebilirim: Kamuda çok da yardım sever olmayın. Amirinizin verdiği görev dışında bir iş yapmamaya özen gösterin. Ben birkaç kez iyilik olsun diye görevim olmayan bir iş yaptım, sonu sonu o iş boynuma kalmak üzereydi. Boynuma kalmadıysa da iyilik yaptığım adamın kalbini kırmak zorunda kaldım. Oysa baştan beri hiç bulaşmasaydım bunların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Arkadaşlık ile işi asla karıştırmayın, arkadaşlık ile işi birbirine karıştıranlarla arkadaş olmaya meraklı olmayın derim. Kendinizi asla riske atmayın, resmi prosedürler gereği olması gereken neyse öylee olmasına özen gösterin. İnanın birileri hatrına ihmal ettiğiniz bir durumdan mahkemelik olacak olursanız, yanınızda kimseyi bulmazsınız.

Ekpss ile hizmetli yeni atananlar neler yapıyorsunuz

Ben İstanbul'da halk eğitimin birindeyim arkadaslar. Sabah 8.30 akşam 5 çalışıyorum. Ilk hafta mı geride bıraktım. Ek bina Alıp açacağımız icin 100 e yakın sıra taşıdım okuldan okula. Rahatsızlığım piskolıjik. Müdür'e kalsa akşam kurslarına, hafta sonu kurslarına nöbetçi kalmamı, sabah erkenden (7.30) gibi gelmemi isteyecek ama ilaç aldığım icin veya yeni Olduğum icin cürret edemiyor. Fakat Ilerde isteyecek gibi duruyor Buna nasıl çözüm bulacağım bilemiyorum.

Bende durumlar böyle sizde nasıl arkadaşlar neler yapıyorsunuz yazın bakalım bilelim hep beraber

Slm arkadaslar bende halk egitime atandim isitme engelliyim yasim 51 verilen is iki sinifin temizligi koridorun temizligi arka bahcenin supurulmesi ve bayanlar tuvaletinin temizligi arti mudurun vercegi baska isleride itiraz etmeden yapicagina dair gorev kagidini imzalattilar mutlumuyum derseniz mutsuzum cunki sevmedigim bir isi yapiyorum

Bu devirde insanların %90'ı mutlu olduğu bir işi yapmıyor.. ekmek parası kazanmak için çalışıyorlar.. bu devirde kimse kimseye bedava ekmek de vermiyor.. Şu an sizin yerinizde olmak isteyen kaç engelli kardeşimiz var bılıyor musunuz ? Şükretmeyi bilmek lazım.. evet belki memur olup rahat bir işiniz olabilirdi buda size bağlı birşey.. 2018 yılında ki sınava iyi çalışırsanız memurluk kazanabılırsınız..

Ben hizmetli olarak atandim okula dustum mudur hastaligimi sordu anlattim akciger hastasiyim sisirdim birde ust uste 3 5 kere merdiven in cik yapamam cok ayakta dolanamam bnm raporumdada tozlu ve kimyasal gazli ortamda calisamaz yaziyodu onuda gordu memur odasinda yazisma isi verdi odamda bol bol yazisiyoruz mebler arasi tek kotu yani buyuk kucuk harf dikkat noktaya virgule dikkat et diyo :)))

Bizde de masa başı iş war ama oralara hep belediyenin Adamlarına verilmiş. Sana bilgisayar da iş veremem temizlik yapacaksın. Hizmetliyim ya ondan böyle diyor. Be müdür oraya koyduğun adamlar kadrolu değil, belediyenin Gönderdiği adamlar Bugün war yarın yoklar. Kendi personelini tutacağına onları tutuyor gibi. Zaten temizlikte taşeron almışsın yazık günah bana

Üst Alt