sarasota
Benim raporumda fazla stresli iş yapamaz diyor. Şimdi bunu neye göre baz alacağız stresi
Ilk hafta 100 sıra taşımışımdır okulda belimi doğrultamadım geçen hafta sonu. Bugün keza 200 e yakın kitap taşıdım 2 kat Aşağıya. Yaptığım temizlik, cay getir götür , onu bunu taşıları saymıyorum bile
Şimdi ben daha neler yazdırabilirim pisyaktrik hasta olarak yapamayacağı işler Bölümü'ne ? Bunlardan kurtulmak icin var mı bişeyler yazdırma hakkım daha fazla ?
Bugün kadın bi Hoca'yı az Kalsın boğazlıyordum tuttum kendimi
Mevzuyuda anlatayım; öğretmenler Odasında 2 tane kocaman Saksı war bunu okulun girişine cıkarttırdı bana bu öğretmen. Onun harici koridordaki saksıları da cıkarttırdı dışarı. Sonra öğretmenler Odasında ki saksıları çıkar bunları koyalım diye Saksı gösterdi bana. Bunlar koyalım dediği saksılar öğretmenler Odasında çıkarttıklarımdı. haberi yok senelerdir girdiği odadaki saksılardan.
Zaten köpek gibi bütün gün çalışmışım yapmadığım iş kalmamış kan ter icinde kalmışım. Bide sırf canı sıkıldı diye Saksı yeri değişiyorum. Belimin ağrısı tekrar şiddetlendi o koca koca saksıları taşırken.
Şimdi Ben bu kadını sinir krizi geçirip bi şizofren hastası olarak dövsem Ne olacak. Kendimi zor tuttum Allah war yukarda bi daha aynısı olursa Ağzına sıcacağım. Yerim işini bel Fıtığı olsam kim verecek sağlığımı geri. Akıl sağlığımdan sonra bide fiziksel olarak mı hasta Olacağım.