Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli kadrosunda çalışacaklara ne tür görev verilecek?

ahmet961 bir devlet memurunun özel sektörmüş gibi ben senden nasıl faydalanabilirim diye sorgulama seçeneği yok, gerekirse mesai bitene kadar boş boş oturursun gene de atanmış memura böyle muamele yapamazsın, orası kamu kurumu, ticari bir kurum değil ki işlevi olmayan elemanı dışlayasın, kaldı ki kendi nereye sürülecek kadar iş yapıyormuş. İlçe mebe veya il personele gidip durumu anlat bence, böyle böyle oldu diye tek tek, hala sigorta girişin yapılmadıysa burada mağdur durumdasın.

bayz yok sigorta girişim yapıldı. Bu bahsettigim kuruma geçici görevlendirme yle geldim. Normalde atandigim yer farklıydı. Burayı sadece evime yakın olduğu için istedim ama pişmanım.

ahmet961 dediğim gibi bu konuyu milli eğitim ilçe müdürlüğüne gidip insan kaynakları şefi ile görüş derim. onlar ilgilenirler bence

Emre61 evet pazartesi de aramazsa ben gidicem yanına yine aynı muameleyi yaparsa şikayette bulunacağım.

Hizmetli memur işleri yani masabaşı çalışması durumunda bunun ile veya ilçeye bildirilmesi gerekiyor mu yoksa önemi yok mu?

Üst Alt