Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına sizce kaç kişi girer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok öyle bir şey bence, tecihlerden bile kaybeden olabilir, 75 puan ve üstü 5000 kişide alabilir... öyle sınavlar gördük ki biz ne puanlarla kaçırdık... Puandan ziyade ilk 2000 e gireceksin... belki ilk 2000 95 te kalır... belki 55 e kadar düşüer... puan olayına takılmayın kaç alırsam girerim die bir şey yoktur bu tür sınavlarda sıralama önemlidir...
Evet bu bakım parsıdır, özürlü maaşıdır derken milleti birazda tembelliğe itiyorlar:) ihtiyacı olanlara ve çalışamayanlara bir sözümüz yok asla ama çok tanıyorum çalışabilir nitelikte olupta yatan:))

bak aklın yolu bir nasıl anladın benim ne demek istediğimi:)
sen kesin girersin benimde yapımda çıtayı herzaman yüksekte tutmak vardır inş istanbul yeditepe dicem yerleşicem :)ben 15.000 civarında toplam katılım olur derim türkiye geneli bu tarz istatisliklerde de pek yanılmam işletme terkim:)

düzelltim yazıyı verdiğin cvpla alakasız oldu ben yazını yanlış anlamışım neyse:)) inş. gireriz...

inşallah yerleşiriz yaş geçiyor gençler biraz beklesin:)

inşallah isterler ha bazı haklı arkadaşlara yazık olur ama daha fazlası haksızlıgın önüne gecilmiş olunur inşallah isterler.amin

Kaç kişinin qireceğinin ne önemi warki. Bildiğini yap. Yüksek almaya bak :)

bence de çok kişi alınacaktır. lakin sayı belirtildiği gibi olamayacaktır. rutin kontenjan durumları hani derler yaaaaa

ilker bu düşüncene bende katılıyorum

su kadar kişi basvurdu denilir heralde basvuru suresi dolduktan snra.

tahminim 5000 kişi önlisans ve lisans düzeyinde başvurur.yeni rapor epey eleyici olacak.

işkura kayıtlı lisans ve önlisans mezunu 3900 küsür kişi var. bunların içinde öğretmen de var haliyle. tahminim bi okadar daha olsa öğretmenlik ve memurluk kadrosuna yani 3000 kişi için en fazla başvuru 10000 kişi olacaktır %33 atanma ihtimalimiz var :D

bence toplamda en az 30-35 bin kişi girer sınava 70 puan alan işi götürür gibi geliyor bana

baraj filan yok yav nerden cıkardınız milletin kafasını karıştırmayın enfazla puan alandan başlanır atamaya taki 5000 kişi dolana kadar siz kpss den 70 ve üzeri almışsınız onun için bir birinize teselli veriyorsunuz burda baraj yok acın memurlar nette bi okuyun derim

44mustafa44_;
yok artık türkiyede saglam insan yokmu hiç ben sölüyeyim işkur istadigi
mumur adayları:4000
hizmetli:8 ila 10bin arası veriler bunu gösteriyor

Raporun sürekli/ süreli olması durumu
Adayın sağlık kurulu raporunda raporun geçerlilik süresi bölümünde “Sürekli” veya “Süreli” ifadesi yer almaktadır.
“Sürekli” olanlardan yeni bir rapor istenmeyecektir. Ancak ; sürekli raporu bulunan adaylardan sağlık kurulu raporunda eksik bölümler bulunanlar ile Öğretmen unvanı için başvuruda bulunacakların; Sağlık Kurulu raporunun“Çalıştırılamayacağı İş Alanları” bölümünde Çalışabilir/Çalışamaz ifadesi yer almayanlardan yeni sağlık kurulu raporu istenecektir.
“Süreli” olanların ise geçerlilik süresina bakılacak, süresi bitmiş olanlardan yeni rapor istenecektir

bülent381 arkadaşım görecez bakalım kaç kişi girecek 2.si sınavda baraj olmadığını bizde biliyoruz demek istediğimiz 70 puan ve üstü alan kazanır bu işi ben ce sen kendini kandırma 8-10 bin kişi girer ancak diye:=)

soykankaan bak bu bir basit ticaret işi 2006 dan önceki raporlar kabul edilmeyecek hastaneler kelle başı 150 tl rapor parası alacak rapor alındımı şimdide 110 tl meb e bayılıcaksın hem sağlık hem meb kar edecek sende 150+110 0260 tl verip hava alacaksın çünkü torpilliler girecek olay bu kadar net işte tc devletine ne kadar teşekkür etsek azdır

sen türkiye istatislik kurumundamı calışıyorsun sen bu sınava başvurmassın gibime geliyor çünkü bir meslegin var SALLAMA işleri genel müdürlügü

bülent önce insan gibi tartışmayı öğren ticet senin yaptığın tahminde diğer arkadaşlarınki de geneli benimle aynı sen neden böle bi şey yazdın anlam veremedim bülent daha çok şey yazardım ama seviyene inmeyeceğim

buyucü

memurlar nette öle yazıyor artık yeni isterlermi istemezlermi bilemiycem cogunluk isterler diyor yınede sen kendini garantiye al derim:)

isteyecekler artık işkurda anlaşmayı bozdu beleş yok bülent..:)

Al sen ne dediğinide bilmiyorsun bi sayda en az 20 bin diyorsun diğerinde
hizmetli:8 ila 10bin arası veriler bunu gösteriyor yazıyorsun sen yazdıklarını bi hatırla kendi dediğin rakamlarda bi kere karar ver sen ne yazdığını bilmiyorsun tutarlı değilsin

ilker beyin de söylediği gibi 2006 sonrası raporlar sayesinde engelli kalmadı.

şiii hakaret yok hepimiz kardeşiz bu kadrolar ne diye :)

hani sen cevap vermiycektin hani benle aynı seviyede deyildin SEVİYE ne demek cevap verirmisin belki sınavda cıkar :):)

ya mustafa takılıorum ya maksat gerginlik olmasın kardeşim yanlış anlama :)

bülent farkındaysan cvp vermiyceğim demedimsenin seviyene düşmeyeceğim dedim ve senin seviyende bi cvp vermedim senin tutarsızlığını kendi yazılarınla gösterdim senin gibi hakaret etmedim ha bu arada seviyenin ne anlama geldiğini bu yaşa kadar öğrenemediysen vay haline acıdım bak şimdi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt