Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına sizce kaç kişi girer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasip kaplan mı?:)
pardon o hasip ti:)

magazine sarmışsınız iyice :) bu tür sohbetlere sık sık atlayanlar ya "torpillidir " ya da "umutsuz vaka" :) 2009 itibariyle işkura kayıtlı 2 yıllık artı 4 yıllık ünv mezunlarının sayısı 4 bin. bunların içinde o meşhur 2006 öncesinde rapor alanlar da mevcut. kiminiz diyor ki "ben her şekilde 2006yı geçerim", "meb memur kadrolarına lise mezunları da girecek", o kişilerin torpilli olduğunu ayan beyan söylüyorum ve oturan boğadan ip nolarını şimdiden talep ediyorum:) 2006 raporlar geçerli olacaksa, ki kendisiyle çelişkili ifadeler kullansa da meb, rapor ve atama yönetmeliğine baktığımızda yeni rapor isteniyor, talep aşağı yukarı herkesin yerleşebileceği bir durum çıkartacak ortaya. meb ortaya karışık diyorsa, diyecekse hukuki suç işlemiş olur ama altından kalkar allem eder kullem eder. o zaman katılım talebin 2-3 katı olabilir :)

bana bayağı taş atmışsın ama hepsinide ıskalamışsın bu bir ortaya karışık benim sözüm buiki ve üç torpilim yok keşke olsa açıklardım ama nimet abla bi torpil patlatsa yok demem ip derken meb in casusu musun muallak işi makaraya çeviriyoruz çünkü siyaset meydanı değil insanız gülmek istiyoruz daha zevli oluyor hem bilgi kanalize ediliyor hemde eğleniliyor neresi kötü bunun? :)

yaf kardeş keşke torpilimiz olsa bu konuyu başka bir yerde de yazdım herkez torpilden şikayetçi ama herkezde olsa kullanır buna bende dahilim sende ama yok olmayınca ne yapıyoruz ders çalışıyoruz burda insanların eğlanmesinden daha güzel ne var bırakın bizde mutlu olalım kısa sürede olsa şu alımlar açıklandı açıklanalı bi işsiz olarak biraz daha kendime güvenim geldi hayata biraz daha pozitif bakmaya başladım neden çünkü küçük yada büyük ders çalışırsam bir ihtimal bi iş sahibi olcam bundan güzel bişey varmı siz ip numaralarını alın aldığınızda ne olucaksa torpilim olsa zaten 10 aydır işsiz olmazdım burdaki arkdaşlar üç aşşağı beş yukarı hep aynı sıkıntılar tabiiçlerinde çalışan arkadaşlarımızda var.

Torpil yok arkadaşlar, Egitek'in Merkezi olarak yaptığı sınavlarda torpil yok... Emin olun... bunu 1. ağızdan duydum inanın... Sınav yapılacak Ankara atamaları yapacak ve herkes adil bir şekilde yerleşecek inşallah...

buyucu;

Emekli olup da çalışmak isteyen bu sınava katılamaz.
Emeklilerin kamuda istihdamı yasaktır.

büyücü sen üzülme kardeşim ikimizde kazandık say benim torpilim var bi yerde patlatıcam:)

Torpil yok arkadaşlar:) olsa idi en büyük torpili buldum ama yok:) Ankara yapacak ve sınavda başarılı olmak en büyük torpil...

Hımmm, İmren bayağı aramış ve en üst kademelerde bulmuş torpili ama ne fayda ki adam malesef elimizden gelebilecek bişey yok,torpil mümkün değil demiş :D

:) :) eee torpil arayışına girenlere ve torpil söylentilerine karşı en güzel cevap...
Belki kurum yapsa sınavları evet torpil çok fazla... ve çoğu torpilli ama bunda asla torpil yok... zaten torpillileri kurumlar kendi sınavlarını açıp alıyorlar:) böyle genel ve egitek sınavımda torpil yok... Emin olun...

arkadaşlar torpil yok olsaydı ben de kazanamzdım hem de birinciydim meb i kazandığımda.torpile takmayın kafanızı arkadaşlar

fahri o toplar bana atılıor sıkma canını ama iyi orta açılmıyor:)

sorunun cevabi:
Toplam engelli nüfusunun %34,1 okuryazar dahi değildir, %14’ü sadece okuryazar, %35’i ise ilkokul mezunudur. Dolayısıyla yaklaşık 8,5 milyon engelli vatandaşımızdan 7 milyonu okuryazar değil, ya da ancak okuryazar veya ilkokul mezunudur.

yani 1milyon rakibin var memur olmak için yani 4/1sanssin var tabi bu 1milyonu 500bine düşür %50 yani 4/2memur adayısıniz bu sinava giren ve az bilgisine güvenen %80 memur şimdiden emeklilik planlarini bile yapabilir ama m.e.b asla tasviye etmem herkes bu sinava atliçak sonra sağlik bakanliği 8bin kadrosunu yayinliçak 1100tl sabit maaş + 550tl döner sermaye eş yardimi+çocuk parasi 1725tl oh yan gel yat

Prens MickeyMouse;

bu adalet değil.meb in bu sınavında daha fazla bilgisi olan yerleşecek.sağlık bakanlığına kazanamayanlar kalacak.meb i kazanamayanların içnden sağlık bakanlığına kazananlar yerleşecek.daha fazla bilgisi olan 1100 lira maaş alacak ve bu arkadaş sağlık bakanlığın sınavına başvuramayacak.çünkü memur olarak göreve başladığı için başka memuriyete başvuramıyo.sağlık bakanlığın sınavına katılan arkadaşlar meb i kazanamayan arkadaşlar olacak ve sağlık bakanlığını kazananlar da yine meb in sınavını kazanamayan olacak ve arkadaşlar döner sermayeyle beraber 1700 lira maaş alacak

soykan ben her zaman ğerçekleri konuşurum valla akli olmayan meb e girip sürünür bu kurumda öğretmenden başka kavram yok herşey öğretmen üzerine işler

Prens MickeyMouse;

kardeş mebe qiren sürünmez derken neden mebte ne var ki bilmediğimiz? ben şahsen Hizmetli için girecem bu sınava?

pardon sürünür yazaçaktim mehmet

soykankaan;

haklisin galiba

Prens MickeyMouse;

neden sürünür yanı ne demek sürünmek ben bilmem bizim mebte çalısan memur war hizmetli war çok rahat olduklarını söylüyorlar.

Sağlık bak. sınav acacakmış, ne kadar alım yapacakmış, sınav nasıl olacakmış... Hangi eğitim düzeyine yer verecekmiş....muş, müş, miş gibi vs.vs.vs. varsayımlarla, yani muallak, yani dereyi görmeden paçayı sıvamak, yani insan oğlunun doyumsuzluk adına sürekli beklentiye girmesi... Yok orası 3 lira fazla veriyo hurra oraya baş vuralım, yok burası ikramiye veriyo hadi istifa edip diğer kuruma geçelim... bu saplantılardan çıkıp şükretmedikçe, Para hırsına büründükçe sonumuz olmaz arkadaşlar... şükredin arkadaşalar, bu ülkede asgari ücret altında, sosyal haklardan mahrum çalışan ve bu para ile ev geçindirip çoçuk okutanlar var... Yerleşmiş olanlar şükretmeli... Sadece şükür çünkü sizin şükretmediğiniz ve kötü olduğunuz kuruma girmek isteyen milyonlarca sağlıklı veya engelli birey mevcut... Şükredin... Rızkınıza, verilene ve nasibinize...
Tüm girecek olan arkadaşlar tekrar başarılar...

imren;
alkışlıyorum sadece,

arkadaşlar bu sınavda herkesin kazanmasını herkesin bir iş sahibi olmasını isterim, umarım tüm engelli vatandaşlarımızı ilerleyen yıllarda alırlar.

sorunun cevabi:
Toplam engelli nüfusunun %34,1 okuryazar dahi değildir, %14’ü sadece okuryazar, %35’i ise ilkokul mezunudur. Dolayısıyla yaklaşık 8,5 milyon engelli vatandaşımızdan 7 milyonu okuryazar değil, ya da ancak okuryazar veya ilkokul mezunudur.

yani 1milyon rakibin var memur olmak için yani 4/1sanssin var tabi bu 1milyonu 500bine düşür %50 yani 4/2memur adayısıniz bu sinava giren ve az bilgisine güvenen %80 memur şimdiden emeklilik planlarini bile yapabilir ama m.e.b asla tasviye etmem herkes bu sinava atliçak sonra sağlik bakanliği 8bin kadrosunu yayinliçak 1100tl sabit maaş + 550tl döner sermaye+eş yardimi+çocuk parasi 1725tl oh yan gel yat

kusura bakma da prens kimse riske atmaz yıllardır beklemişim memur olmayı ee kalkıp ben buna girmeyeyimde sağlık kadrosuna başvurayım diye kimse düşünmez sen düşünür müsün ben 3 aylık sureye çok diyorum takatim kalmadı beklemekten yoruldum

5 yl daha beklemektense 500 tl az alayım kanaatindeyim bende

radikal52;

birader şu saglık bakanlıgınıda nerden çıkardın bak milletin aklına giriyorsun saglam sa bunları yaz bazı arkadaşlar senden esinlenip bu sınava girmeyecek sonra saglık bakanlıgı sınavını bekleyecek sınavda olmasa her gecen işsiz günün gecesi kulakların çınlayacak benden demesi bu yazdıklarını neye dayanarak sölüyorsun+

lütfen kimse benden etkilenmesin herkes kendi kararini versin söylüyorum burda sorumluluk kabul etmiyorum...valla başbakan baya memur aliçaz dedi zaten engelli kadrosu 2010yilinda hepsi alinaçak dedi çünkü bütçe sinirinin dişinda birakildi engelli memur kadrosunun dolmasi için bana ğöre 2011 yilinin 2.yarina kadar 38bin engelli memur alinir diyorum sirada bekleyen kurumlarin talepleri var dedi başbakan siradaki kurum tabiki sağlik bakanliiği önümüzde ki dönem meb ve sağlik bakanliği birlikte ilan veriçekler buda en az temmuz ayinda 10bin engelli memur alimi hazir diyorum...ben sadece kendi fikirlerimi paylaşiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt