Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına sizce kaç kişi girer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyucu, ben daha yeni rapor aldım ve herhangi bir ücret ödemedim. ama şöyle bir durum var. raporda, özür oranın % 40'ın altında çıkarsa ödeniyor sanrım. yani ben öyle biliyorum. en az 6 bölüme giriliyor heyet raporu için. sanırım her bölüm 16 TL. 96 TL tutar diye düşünüyorum. bu ücreti de h sınıfı ehliyeti için rapor almaya çalışırken vermiştim, oradan biliyorum. gerçi ilden ile de değişiyor olabilir ücret ;)
kolay gelsin.umarım sıkıntıya düşmeden, sorunsuz bir şekilde halledersn..

KIVIRMA SEVİYENİN ANLAMINI SÖLE GOOGLE bakma sakın ben hakaret etmedim etmemde gözüm:)

kardeş bak kıvırma sallama yeter bunlar sana göre hakaret değilse sen mezhebi geniş bi insansın demektir yeter artık kimseye böle yazmaya hakkın yok

yaw arkadaşlar lütfen bırakın birbirinize laf atmayı ya konu başlığına uygun konuşalım daha iyi olmaz mı?

teşekkür ederim, darısı hepinizin başına inşallah. ben kişisel olarak başvurmuştum bu meb'in alımı olmadan önce (özür oranımı öğrenmek için). bu alım açıklandığı gün öğrendim oranımı. ben öğretmenlk için başvuracağım. raporu aldığımda "çalışabilir" ibaresi yoktu. diğer gün tekrar gidip bunu eklettrmek için heyete girdm sadece. sorun çıkmadı çok şükür. yarın alacağım "çalışabilir" ibareli raporu inşallah.

hastaneler rapor almak isteyenlerle dolmuş adam ansıl rapor alırım diye soruyo var mı böyle bişey ...

buda bu sınavda çok çakma engelli girecek anlamına geliyor:(

aynen öyle işimiz zorlaşıyor yani günde 2 saat ayrırıyorum derse

ya şimdi bişey dicem ama ağır olacak....(

evet girecek sayısı 7-8 bin ancak olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecekler bakalım bide ticetin dediği gibi çakma engelliler ortaya çıktı hakkımızda hayırlısı

100 bin kişide başvursun 200 binde yeterki puan iyi olsun

sınava kaç kişi girecek önemli değilki önemli olan meb e girmek:)

işte meb e ben giricem isteyen varsa elinden tutar götürürüm:)

Kaç Lisans - Ön Lisans Mezunu Engelli Var?

engelli memur alımlarına kaç kişi başvurur sizce?

VALAHA BEN 2001 de Maliye Bakanlığının Sınavına girdiğimde Türkiye genelinde 350 tane Yüksekokul Mezunu başvuru yapmıştı onagöre düşünün

oooo 2001 di şimdi biz 2010 dayız ve en az 5000 kişi girecektir emin olun...

ben gecen sene istanbulda il özel idaresi sınavına girdiğimde 250-300 arası işi vardı tahminen. sadece MYO mezunları :)

bende girmiştim o sınava o sınavda 800 kişi fln başvurmuştu aynen bu şekilde önlisasn ve üstü alıyordu ama o sınavla bunu kıyaslamamak lazım zira insanlar şehirler arası göze alamıyorlar ama kendi şehirnde olacağı için baya fazla olacak eminim.. neyse boş verim 2000 e girelimde kaç kişi girese girsin ben kendime güveniyorum 2000 de olacağım eğer büyük bir süpriz ve bir aksilik olmazsa... kendinize güvenin ve boş verin kaç kişinin girceeğini çalışın arkadaşlar... çalışmadan kazanılmıyor ... 2. Kez KPSS kursuna başladım ben inşallah olacak... Rakiplerim korksun benden:)))

soykankaan;
ya git gıcık şey:))) 2 ay kalmış emekliliğine engel olmasana gençlere:))) işin şakası valla benim o kadar olsa girmezdim derdin ne ki be ol emekli otur aşağı... uğraşılır mı sınav mınavla:)))

lisans ve önlisans alanında 4500 kişinin bu sınava başvuracağını sanıyorum.işkur verilerine 500 kişi daha ekledim.

Radikal arkadaşım 1783 Kadroya atama yapacaklardı ama Türkiye genelinde 52 tane Memur 400 tanede Lise Mezunu Hizmetli Personel aldı Maliye Bakanlığı diyerkadrolar boşkaldı sanırım

inş allah hepinizin yardımcısı olsun hepiniz kazanırsınız inş dualarımız sizlerle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt