Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

sınav çıkışıı felakett bir yağmura yakalandık :( okul görevlileri içeride bekleyen onca engelli arkadaşmızı dışarı cıkrttılar ve herkez o sağnak yağmurda kalakaldıı :( milllet ıslandıktan sonra kapıları actılar cok sinirlendimm .....o esnada bekliyoduk bii kuytuda sohbet edenlerden birinden duydum aynen şunları söyledi arkadaşlar : BİZE DEDİLER İÇERDEN 4 BİN AYARLAYIN YERLEŞTİRİRZZ İSTEDİĞİNZ YERE DİEE ...!!!!!!!! bunu duyunca sinirim iki katt oldu yeminle.:( şunca zaman uğraştıgımamıı yanayımm , o kadar yağmur tepemden gectii onamı yanayımm , yoksa alay eder gibi cıkan sorular karşısında bu sözlerii duydugumam mıı :(:(:( emin kii bii kalleşlikle hakkımızı yiyen cok olcak ama şuna da eminn hayırr etmezz hakkımızı yiyeneee ..!!!!!!!!!!

keşke bukadar basit olmasaydı, mat sorularını kalem oynatmadan çoğu kişi çözmüştür 4-5 soru var ikilemde bırakacak onları doğru yapan sınavı fullemiştir

türkçedeki soru 30 u buldu olacaktı dimi bide noktalama işaretleri :,,.

bambi eewt öle olacaktı :d aynen bende öle yaptım :d

Yerleştirmede izlenecek yol:

1-Adaylar puanlamaya göre sıralanır.
2-Adana ilinden başlayarak(plaka sırasına göre) o ili 1.tercih eden kişiler puan sırasına getirilir.
3-Kaç kişi atanacaksa(30 kişi diyelim) Adan ilini 1.tercih yapan ve Adanayı tercih edenler arasında ilk 30a giren kişiler atanır.
4-Eğer Adana'yı 25 kişi 1.tercih olarak seçmişse, o 25 kişi 1.aşamada yerleşir, kalan 5 kişi için 2.tercih olarak Adana seçenlerden puan sırasına göre ilk 5 kişi daha atanır.
5-İl kontenjanları dolana kadar bu yöntem devam eder. Kontenjan yine dolmuyorsa bütün iller bittikten sonra açık kalan iller ortaya çıkar. Toplam 100 açık kadro olsun..Yerleşemeyen ve 6.tercihi kabul edenler puan sırasına konulur ve ilk 100de olanlar 100 kadroya yerleştirilir.

%100 doğrudur demiyorum ama mantık budur diye düşünüyorum.

Ben Bursa'da girdim. Memur(Lisans). 40 doğru bekliyorum.10 tanede emin olamadıklarım.
Tercihlerim:
1-Bursa 2-Afyonkarahisar 3-Kütahya 4-Balıkesir 5-Çanakkale 6-Evet.

sınav komediydi yaa resmen dALga geçtiLer bizimLe yazıkLar oLsun.

bambino;
bakırçay, gediz, büyük ve küçük menderes var mıydı şıklarda ...

arkadaşlar soruların kolay olması herkesin yüksek yapacağı anlamına gelir. Buda demektir ki bir puan bile onlarca yüzlerce kişiyi geçmenize neden olabilir. Yada mezuniyet tılı diploma derecesi dereye girecek. Yani kontrol onların elinde olacak.

Bizde sınavda sorun yaşadık;
Üç branş hizmetli memur ve öğretmen kitapçıkları vardı galiba .kitapçıklar dağıldı kodladık sora bi baktık ki öğretmene hizmetli lise mezununa öğretmen kitapçığı gelmiş. başlama zili çaldı ve onları ayarlamakla uğraştık birde. Ek süre verseler de sinirleri hoplattı biraz. Herkese bol şanslar. Hak edenler yerleşir inşallah...

öğretmen adayı arkadaslarım soruların cevaplarını bu sitede karsılastıralım en azından tahmının puanlamamız yapalım herkese cok cok geçmiş olsun asıl heyecan sonucu beklemekte hepimiz atanırız inşlh..

arkadaşLar sınaw soru ve cevapları ne zaman yayınLanır biLen war mı ?

valla çok kolaydı yuzde yetmısa doğrum varişllh bazı arkadslar yakınmıslar bize yaksır soru sormamıslar dıye el insaf ya zor sorsalar bukadr nıye zor sordular dersınız bu sınavın ama cı en gelı kardeslerımızın herdurumda maruz kalmasınlar dıye sormuslardır uzulmesınler dıye kolay sormuslardır bıde sınav satı geldı gırıste bır kantıncı bagırdı cep tlfnları yasak herkez buarya emanete bıraksın dedı ve 1 tl bırakıcanız dedıler vala bızde ödedık yanı en ilgınc olanıda buydu herkeze gecmıs olsun işllah herkez atanır nedıyelım )) ?

.atatürkün öldükten sonra bekletildiği yer?
2.izmir ve batı trakya hangi antlaşmayla yunanistana verildi?
3.fay hattı nerede?
4.atatürke kemal adını kim verdi?
cevaplarına emin olan söylesin

Hatırladığınız soruları cevaplarıyla yayınlarsanız ortalama kaç netimiz olduğuna bakabiliriz benim şimdiden 2 yanlışım çıktı

evet soruları bi toparlayabilirsek kaç net yapmışsız ögreniriz meb soruları hafta içinde yayınlar inşallah.......

atatürkün geçici kabri etnografya müzesi imiş ben dolmabahçe yaptım lanet olsun :(

Hatırladıklarınızı yazın arkadaşlar

meb ßirkaç saat içinde yayınLayacakmı$ soruLarı doğru mu arkadaşLAR biLen biriLeri biLgi versin ya meraktan çatLıcaz $urda ! ßenim şuana kadar 1 yanLı$ım war poff :S

19 eylül 1921 de mareşallık unvanı verildi
-kemal adını selanik askeri okulunda aldı
-lozana katılan ismet inönü
-ilk milli anlaşma gümrü anlaşması
-kurulmayan parti ittihat ve terakki partisiydi valla hatırladıklarım bunlar daha hatırlyıp cevabından emın olduklarımı yazarım arkadaşlarr.

olasılık sorusu

Arkadaşlar memurda olasılık sorusunun cevabı neydi yaw bilen var mı?

arkadaslar yasam yürtme yargı ile ilgili bi soru vardı, cevabı neydi acaba ben yasama ve yürütme arasında baya mücadele ettim. baştan yürütme işaretledim sonra sildim yasama yaptım... hangisi
doğru cevaptı acaba?

1. Atatürkün geçici kabri? etnografya müzesi
2. Atatürkün kemal adı verildiği okul Selanik askeri rüstüyesi
3. Atatürke meraşellik verildiği tarih 19 eylül 1921
4. medeni kanun hangi ülkeden alınmıştır? İsviçre
5. yürütmeyi kim yapar cumhurbaşkanı bakanlar kurulu
6. lozanda türkiyeyi kim temsil etmiştir ismet inönü
7. izmir ve batı trakya hangi antlaşmayla yunanistana verildi?
8. .fay hattı nerede? Aydın
9. .Atatürk’e kemal adını nerede verildi? Selanik askeri rüştiyesi
10. hangi parti Atatürk döneminde kurulmamıştır
11. hangisi disiplıimn cezası değildir derece ilerlemesinin durdurulması
12. hangisi tarım ile ilgili değildir etibank
13. hangisinde heyelan azdır konya
14. devlet izniyle ekilen ürün haşhaş
15. sanayileşme hangisinde fazladır izmit
16. hangisi delta ovası değilidir Erzincan
17. Tbmm nin ilk siyasi antlaşması.. Gümrü
18. inkilaplarla alakalı soru vardı cevabı inkilapçılık
19. Resmi yazılarda faksın tevdi edilmesi.. 5 gün
20. matematik de yaş sorusu 5
21. dikdörtgen sorusu 72
22. olasılık 5/6
23. modlu sorunu 17
24. aradaki sayı 17/24
25. 3 bölmek için en küçük sayı 2
26. Mili eğitimle ilgili soru genellik eşitlik
27. halkın yönetime katılması hangisiyle olur seçme ve seçilme...
28. büro hizmetlerini yapan sınıf genel idare hizmetler

Atatürkün geçici kabri? etnografya müzesi
2. Atatürkün kemal adı verildiği okul Selanik askeri rüstüyesi
3. Atatürke meraşellik verildiği tarih 19 eylül 1921
4. medeni kanun hangi ülkeden alınmıştır? İsviçre
5. yürütmeyi kim yapar cumhurbaşkanı bakanlar kurulu
6. lozanda türkiyeyi kim temsil etmiştir ismet inönü
7. izmir ve batı trakya hangi antlaşmayla yunanistana verildi?
8. .fay hattı nerede?
9. .Atatürk’e kemal adını nerede verildi? Selanik askeri rüştiyesi
10. hangi parti Atatürk döneminde kurulmamıştır
11. hangisi disiplıimn cezası değildir
12. hangisi tarım ile ilgili değildirmi öyle bi soru vardı
13. hangisinde heyelan azdır konya
14. devlet izniyle ekilen ürün haşhaş
15. sanayileşme hangisinde fazladır izmit
16. hangisi delta ovası değilidir Erzincan
17. Tbmm nin ilk siyasi antlaşması.. Gümrü
18. inkilaplarla alakalı soru vardı cevabı inkilapçılık
19. Resmi yazılarda faksın tevdi edilmesi..
20. matematik de yaş sorusu 5
21. dikdörtgen sorusu 72
22. olasılık 5/6
23. modlu sorunu 17
24. aradaki sayı 17/24
25. 3 bölmek için en küçük sayı 2
26. Mili eğitimle ilgili soru genellik eşitlik
27. halkın yönetime katılması hangisiyle olur seçme ve seçilme...
28. büro hizmetlerini yapan sınıf diye bi soru vardı tam hatırlayamadım şimdi.

arkadaşlar herkese öncelikle geçmiş olsun hakkımızdahayırlısı ne ise o olsun

pierre35;

Pierre35 Doğru Cevap Yasamadır Yasama Meclisin Görevidir Doğru Yapmışsın...

bambino;

Bambino evet otuzu buldu yani otuza geldik anlamında cevabı doğru yapmışsın

''kızım sınavda bana ....milletvekilini bağlarmısınz'' yok artık bu kadar oLur ancak.

off o kadar calıs calıs da gel sen ataturkun gecıcı kabrını bılme marasallık sorusunu yanlıs yap kemal adını verıldıgı okulu yanlıs yap..kısacası herhalde 10 yanlıs cıkar tahmınen girme sansım cok az ..:( ama ınsallah sızler gırersınız..

arkadaşLar bende işitme engeLLiyim şuana kadar tek yanLı$ yaptığımı biLdiğim bir soru war. o da memurLarın topLam yıllık izin hakkı ne kadardır? :D 15 yaptım 30mu$ meğer:D bi de sınaw sırasında kendimi ilkokuL 1.sınıfta qibi hissettim soruLar tam bir komediydi :D

ya anneniz yanlış anladı ya da adam kendi kendine hüsnü kuruntu yapmış olmalı bence yani milletvekilini baĞlarmısınız diyebilcek güçteki bir adamın milletvekilini baglatmadan cepten arama lüksüde olur aldırmayın siz

Üst Alt