Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

HEXE06;

polinom da ne ki dedim=)
tebessüm ettim gectim=)

ealif bende gözümü kapadım parmagımın gösterdiği secenegi işaretledim almanca ögretmeni ne bilir polınomu :D

HEXE06;

haa evet bnde salladım bi inglzceci olarak:)

cidden zordu matematik ve eğitim soruları hakkımızda hayırlısı

bylunatic;

imren: hayır kamu kavramı toplumun tümünü ifade eder
imren inşallah senin dediğin gibi olur yoksa vay halimize.

ealif materyal sorusunun dogru cevabı neydi hatırlıyormusun??

HEXE06;

renk dedim=)
eğitimin kpss eğitimle pekte alakası yoktu bncede=)

devletin dini islamdır hangi inkilaba yakındır diye soru vardı cevabını ne yaptınız ben milliyetçilik dedim

JoKeR_;

laiklik bunun cevabı=)benm sorum deil ama bu cevap=)

bende dengemı ney wardı Cşıkkı onu yaptım :D

ealif;7

battusay;

laiklik olmaz cevabı çünkü laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması devletin dini olmaz :)

HEXE06;

bi mantıgı yoktu zaten:)

_JoKeR_;

tamam devletin dini olmaza dayanarak kaldırıldı zaten o ibare = laiklik=)

ealif;

tamam devletin dini olmaza dayanarak kaldırıldı zaten o ibare = laiklik=)[/QUOTE]

kaldırıldı demiyordu soruda yanlış hatırlamıyorsam kaldırılınca laiklik tamam ona lafım yok eklenmesi diye hatırlıyorum :)

battusay;

ben yanlış hatırlamıyorsam eklenmesiydi :)

ya ben zihinsel olarak girdim raporda %25di o %20de ortapedik rahatsızlığım var sizin yazdığını z hiç bi soru bende yoktu başka sınavamı girdim ne:D
memur kadrosundaydım 50/50 bekliyorum ama pek umutlu değilimm açıkcası

battusay;

eskişehirde 30 kişiydik sınıf olarak:D hepimiz zihinseldik:D

bizim sınıftada bi kişi girdi zihinsel engelli kim diye sorduklarından biliyorum ama gelmemişti

cevabı laiklikti ayrıca matematikte cebir sorusu cvb neydi? ben 20 işaretledim

y3-7 ydi sanırım y:4 diye soruyordu o sorunun cevabı 4ün kübü : 64 -7 : 57 olması gerekiyordu

*zihinsel engelli sttausunde sınava giren biri nasılolurda budar mantıklı cumleler kurar=)
ayrımıydı hm sınav kardeşim grdi bnm?
peki alım ayrımı yapılacak?

semerkand;

semerkand yorumun için teşekkürler 50 de 50 netim dahi olsa kazandım diyemem asla neyin ne olacağı hiç belli olmaz 1 yanlışım kesin var bide noktalama işaretiyle alakalı soruda tereddütüm var eğer 2side yanlış olursa başka yanlışım yok gibi düşünüyoruum

4060 cevabı olan dikdörtgen sorusu vardı,

64-7 = 57

üçgen sorusu vardı iç açıları toplamını sormuş cevabı 80

hımm evet haklısın.. mr.aykut peki bi soru daha vardı iletişimle ilgili alıcı ,kanal (verici) şıkkları vardı cvb ne yaptınız? ben kanal(verici) yaptım

doğru yanıt yazdığınız gibidir kaynak ( verici ) tebrikler 2 puan :)

ealif;

ealif sayın arkadaşım zihinsel engelli dediysem %25 oranında anksiyete bozukluğu diim oki+%20 cp ok mi?
ama oranı yuksek olduğundan onu baz almışlar sanırsam bende bu statude girmekten memnun değilim...

JoKeR_;

evet doğru açı sorusu cevabı 80 birde şu çocuk-balon sorusu vardı onun cevabı yanılmıyorsam 8x12 : 96 96-6 : 90 90 bölü 5 : 18 olması gerekiyordu yanılıyormuyum yoksa soruyu mu yanlış hatırladım :)

mesleki bilgiler sorusu sınava damgasını vurdu, ikilemde bırakacak sorular vardı hep

Mr. Aykut;

evet 18di cevabı

13/17 vardı

9/10 vardı bide :)

herkes şu göreve başlama gün süresinde takıldığını iletti cevabı 15 gün çoğunlukla 7 işaretleyen olmuş izlenimlerime göre

JoKeR_;

bide 13/17 vardı :)[/QUOTE]

evet sorusuda X kişi 85 Y kişi 65 sanırım y aliydi :D alinin yaşı osmanın yaşına oranı gibi bir soruydu cevabıda 13/17 doğrudur :)

ISIL;

rica ederim IŞIL

Takıldığım tek konu noktalama işaretleri sorusu bu konu üzerinde yanıtlarınız ne yönde ?

evet cevabı 9/10 olan bir sorumuzda vardı doğru cevaptır

Meb sınavına gıren öğretmenler

Meb sınavına gıren öğretmenler genel olarak ıyıydı, gorevlıler gayet ıyı davrandı zaten sınıfta tektım ve basımda ıkı gorevlı vardı. Sorular genel olarak kolaydı buna ragmen kacırdıklarım var benımkı a kıtapçıgıydı yazım yanlışı sorusu makıne degıl makına olcaktı ama bır anlık dalgınlık ıle ben suprız surprız olarak yazılır dıye dusundum ve soru yandı gıttı:) Cografya sorusu kasrtık sekıl sorusu taşeli dedım vatnd. Sorusu merkezıyonetım kurumudur valı kaymakam bakanlar kurulu htırladklarım ben bakanlar k. Dedım egıtım bılımlerınde gorsel tasarım ılkerındedrmıydı yoksa ozellıklerındemıydı bı soru vardı renk denge butunluk vurgu sılarsı; ben denge dedum gene yarım yamalk hatrladgım test sorularımım hedeflenen .... Olçdugun u gosterır gıbı bırsey vardı ben kapsam butunlugu dedım yordamaa vardı sık olarak bide sınfın fızıksel bılmem nesıdır vardı bır soru ben bunu a dedım fızıkı koşullarla alakasızbırseydı bence dogru seslı susmesı varrdıı hukum hukmu olmuş d scenegıydı hangı cumlelerde koşul vardr sorusu vardı ben 2 3 4 dedım paragraf sorusu vardı bır yazarla ılgılı gecmışı okudugu kıtaplardan ögrenmıştır. Ckrılamazdı dıye sorulmuş d şıkkı yaptım tabı ılk cvb bu soru ıcın yazar kendısını karakterle özdestrmıstr sıkkıydı şelale sorusu vardı manyas dedım hıdro elktrk ıle alaklı soru vrdı cıkarılmz denmıştı bende c secenegı zengın toprak cesıtlerının olması gıbı cvbı ısaretledım pıagetın korunumu gelışımın hangı asamsında olur dıyordu beb soyut dedım heralde yanlış duyu motor, somut bı sık daha vardı ama htrlmıyorum sınıfta ogrencılere sorularını cozdukten sonra ayrılabılecegıı soyleyen hoca nasıl peıştırec vermıstr ben sabıt oranlı dedım buda ynlış olabılır:( şımdılık bukadar OF DAHA KPSSS VAR

Üst Alt