Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

kamu ortada valla sözlüğe göre :
Kamu

isim
1 . Halk hizmeti gören devlet organlarının tümü.
2 . Bir ülkedeki halkın bütünü, halk, amme:
"Çevre koruması sorunları İsveç kamusunun bilincine ve hatta bilinçaltına sinmiş."- H. Taner.
3 . (sıfat, eskimiş) Hep, bütün:
"Biz kimseye kin tutmayız / Kamu âlem birdir bize"- Yunus Emre.

battusay;

ben önce egimtimsizlik yapmştım sonra tembellk diye degiştirdim ama bilmiyorum

bende verimsizliğin en temel nedeni eğitimsizliktir şıkkı yaptım

elmasekeri1988;

bencede eğitim çünkü diğer 3 şık birbirine benzerdi :)

ya cok sasırtıcı işte ne biliyim :) calışmazsa tembellik yaparsa verimlilik olmaz dedim

Mehmet Akif Ersoy Kimdir ? İstiklal Marşı Yazarı
İlk Başbakan Kimdir ? İsmet İnönü
İkinci Cumhurbaşkaı Kimdir? ismet inönü
Atatürk Soy Adı Hangi devlet büyğünündür? Mustafa Kemal
Noktalama İşareti ile ilqili soru? :,,.
Ormanların En Çok olduqu Bölgemiz? Karadeniz Bölgesi
Akarsu İle İlgili Soru? Gediz.
657 kanuna göre işe başlama ile ilqili soru ? 15 gün
Selanik Hangi Ülkede? Yunanistan
Matematikte sıklar aklımda walla düzineli soru 18 olması lazımdı , bir tane 33 olması lazımdı bir soru 4060 olması lazımdı bir tane y=4 lü bi soru wardı onun cevapı 57 olması lazımdı..
Devletin Dini İslamdır : Laiklik..
aklıma qeldikçe yazarım daha.

ISIL;

ısıl daha önceden cıkmıs sorulardan bişr soruda bu konuda bahsediyordu. %100 emınım eğitim olacak cevap

milletvekiliği için eğitim ilkokul, devlet memurluğu için enaz 2 yıllık yüksek okul adaletmi bu :)

meslek ile ilgili bide aynı büroda calısanlar felan diye .....birbirleriyle alakalı iş yapanlar ayrı odalarda olmalıdır diye bi şık olan soru vardı.bu yanlış sık cevaptı sanrırım

bulut25;

ben müdür bey şıkkını işaretledim

elmasekeri1988;

evet birbirlerinden farklı işe başlama felan diyordu

67bayahmet;

zamanında kpss 2.si atanmamış burası türkiye :)

anlaşılan kimse netine güvenmesin nolur nolmaz burası türkiye

battusay;

diplomana notuna bakılır hacım yaşa değil aynı puan olursa :)

67bayahmet;

doğru cevap ne diye soruyodu oda sayın müdürüm hanfendi beyfendi olacak

en küçüğümüzün yaşı kaçtır ki

türkçede ben b kitapçığıyla sınav oldum. ilk soru vardı cok karıstırdı aklımı. sıkıntılar gider kalmaz muhakkak mutluluk gelir anlamına asagıdakilerden hangisi yakındır gibi bi soruydu a-kul sıkısmayınca hızır yetişmez
b-güneş balçıkla sıvanmaz c-güzün gelecegi yazdan bellidr d-kara gün cok sürmez gibi bişiydi

birde siir gibi bişi vardı ben hergece yataga yattıgımda oradayım felan diye biten temasını soruyordu özlem yapmıstım

battusay;

gençlere öncelik tanırlar, hastane yatışında bile gençlere öncelik tanıyolar bu kadar karamsar olmaya gerek yok

klavuz bende de var okudum sallamıyorum kafama göre

battusay;

iyi ozaman kendimizi atalım pencereden genciz diye

herşey yönetmeliğe uygun olsaydı türkiye bu durumda olmazdı

19 yaşından küçük olanımız var mıdır ki bu sınava katılan

sınavın sacma oldugu kadar görevli memurlarda sacmaydı..hizmetli kadrosuyla giriyodum bana memurların soru ktapcıgı verildi ve bu nu 1 saat sonra farkına vardım..2 kitapcıktaki soruları cözmüş oldum allhtan yetiştirdim .kolaymı 100 soru çözmek:)

arkdaşlar şu memurLar batırdı beni ya:d hiç biLgim falan yoktu $imdiden iki yanLı$ım oLdu memurLuk hakkında :D birincisi memurLarın yıllık izin hakkı 15 qün yaptım ama 30du. diğeri memurLarın haftalık topLam çaLı$ma saati ne kadardır ben 45 yaptım fakat cevap 40. inanamıyorum ya ne aptaLım :S

hepimize geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu olmazsa bu yıl içinde sağlık bakanlığı kadroyu doldurabilir 5000 kişi civarı

arkadaşlar sağlık bakanlığına ve sağlık bakanına mail atalım ya... oda alsın bi 5000 kadar ya... hep birlikte mail yağdıralım şu kurumlara açıklanmadan ağustos eylül alımları ne dersiniz???

olsun eylül ekime kavuşur belki:))) yıllardır ünv. mezunnlarını memur alın die attığımız mailler meyvesini vermeye başladı bunlarda verecektir birlik olursak, bence yazalım güzel bi mail hem akim e hem sağlık bakanlığına yollayalım seçim dönemi valla ne olursa şimdi olur sonrasında gene bi seçim dönemi bekler dururuz...

şu kalan 33 binide alsalarda rahatlasak :)))

Üst Alt