Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

Mr. Aykut;

7 10 15 20 şıkları oln soru cevabı 15

mat yaparken güldüm sorulara bukadar basit olacağını düşünmüyordum, mesleki sorulardan acısını çıkarmışlar, mat kolay sorduk al sana kazık mesleki sorular :D

meslekide eğer yanlış işaretleme yapmadııysam yanlışım yoktu sanırım :) soruları hatıırlayan varsa yazsın tek tek beraber cevaplayalım

battusay;

bende bu şekilde yaptım ama bi arkadaşım sonu sesli harfle bitiyor 3 nokta olacak demişti ikilemde kaldım doğru cevabı neyki acaba

battusay;

Battusay o sorunun cevabı bence farklı o yüzden arkadaşlarında yorumlarını allmak istedim beğenip beğenmemekle ne alaka noktalama işaretlerinden : ne görevi üstlendiğine bakkarsan belki düşüncen değişebilir ne dersin?

bakın buraya yazıyorum ve her türlüde yoruma açığım cevap şudur bana göre >>> ; , , ...

bide tbmm kanun çıkarma sorusu vardı

şıkları yasama yürütme yargı diye hatırlayan varmı

battusay dayın yanındaysa şu konuyu söyle yazacağım cümle sallamasyondur ama sonucu açık ve net vereceğine eminim!!!

İnsanlar iyi ve kötüdür ( ) iyi olan insan ( ) kötü olan insan ( ) kararsız kişi ( ) bu tip bir cümlede boşluklara ne gelebilirmiş sorarmısın iyi olan insan farkettiysen "küçük harfle başlıyor "

657 dmk din,dil,ırk ayrımı yapmaz.siyasi görüş bildiremez eylemlere katılamaz seklinde bi soru vardı tarafsızlık sadakat felan sıklarıyla tarafsızlık dogru cevap

Mr. Aykut;

benim kendimi beğenmişliğimden mi Türkçe de hangi kelimenin ne anlama geldiğinin farkında değilsin sanırım sen verdiğin yanıtları oku bakalım kim kendini beğenmiş cevaplar yazıyor madem DAYIN TÜRKÇE ÖĞRETMENİ iki nokta dan sonra büyük harfle mi küçük harfle mi başlanırmış

arkadaşlar (-3) x (-8) diye bir soru wardı cevabı +24 mü yoksa -24 mü biLen biri yazarsa sevinirim !

iki noktadan sonra konuşan biri yoksa küçük harfle yazılır arkadaşlar cvp :,,.

cyeniceli88;

ealif sayın arkadaşım zihinsel engelli dediysem %25 oranında anksiyete bozukluğu diim oki+%20 cp ok mi?
ama oranı yuksek olduğundan onu baz almışlar sanırsam bende bu statude girmekten memnun değilim...[/QUOTE]
yok yanlış anlama bi an kardeşml kıyasladım sanırım, kötü niyetle sölenmiş birsy yok=)
kmse bu statüde grmekten memnun deil af byur nolur.

Arkadaslar lisans düzeyi isitme ve/veya konusma grubunda girdim. burada yazdiginiz sorulardan cok farkliydi bize cikan sorular ama gene de lise düzeyi soruların kısmen daha zor oldugunu farkettim.

Bize cikan sorulara örnek vereyim

Ege Denizine kiyisi olan şehir: izmir
Hangisi turunçgil değildir: elma
hangisi kümes hayvani degildir (!): koyun
Atatürk'ün anne ve babasının isimleri: bilmeyen var mı?
16 ceyrek elma kac tam elma eder: 1000

bu ve bunun gibi sorular.. 4 yıllık devlet üniversitesi mezunuyum ve bu tür sorulara sorulmasi garibime gitti, ilkokulda bile bu tür sorular sorulmuyordu. Lisans düzeyi KPSS türü sorular vardı tamam ama, yukarida sorulanlar resmen komedi :)

Kamu

isim
1 . Halk hizmeti gören devlet organlarının tümü.
2 . Bir ülkedeki halkın bütünü, halk, amme:
"Çevre koruması sorunları İsveç kamusunun bilincine ve hatta bilinçaltına sinmiş."- H. Taner.
3 . (sıfat, eskimiş) Hep, bütün:
"Biz kimseye kin tutmayız / Kamu âlem birdir bize"- Yunus Emre.

anlaşılan bu iş aldığın puana bakılmayacak :)

zaten en düşük 80 puan alır bilgisi olmayanlar, kimin nekadar bilgili olduğu bu tarz sorularla belli olmaz şaka gibi mat soruları

arkadaşım seçeneklerde böyle bir şık yoktu ;,,... bu vardı

_JoKeR_;

katılıyorum JokER

ya bişi sorcam yanlış anlamayın ama memur-hizmetli olarak atanankar okullarda! 3 aylık yaz tatilinde ne yapıyor bilgisi olan varmı?:D

noktalama işareti sorunun cvb :,,. olucak internetten bakabilirsiniz noktalama işaretleri konusuna arkadaşlar

en fazla orman olan bölge sorusu vardı cevabı karadeniz :)

battusay,ayıplama ve cezalama olucaktıı sorunun cvbı

bulut25;

Atamalar Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak
Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmeliğin 22’nci Maddesi gereği yapılacaktır. Aynı madde
gereği adayların sınav puanı eşit olması halinde diploması bir üst öğrenim olana, aynı öğrenim
gurubunda ise diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde
ise yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

battusay;

arkadaşım amacım inatlaşmak değil bende öyle olduğunu değerlendirdim ama şıklarda senin yazdığın gibi bir şık yoktu bende oyüzden üç nokta olanı işaretledim yanlışta görmüş olabilirim sağlık olsun

lisans düzeyinde giren arkadaslar idare sorusunun birinin şıkları hatalıydı.memurlar verilen cezalar uyarma kınama aylıktan kesme ve derece ilerlemesinin durdurulmasıdır.hangisi değildr diye sordu.şıklrda bunların hepside vardı.

serap güneş;

kademe ilerleme cezası arkadaşım o derece değil doğru cvp o yani

bulut25;

doğru cvp en uzun olan olacaktı beden fikir beyin falan öle bişeydi

öğretmen sınavından bi kaç soru geldi aklıma yazayım dedim=)

dogru diye idda etmiorum:)

7üssü 2009 un cvbı 7=) bilmem kacın yüzdesi sorusunun cvbı 9=)kesirli olan 2/3. daha matematik var ama htrlayamıorum=)

mısakı milli,kuvayi milliye,9.kolordu mufettişi,kongre sorusu vardı ben erzurum yaptım ama amasya da olablr,==> tarih,
cografyada manyas, toprak yapısı...,allah allah aklıma da gelmio =)
snra süpriz vardı , hükmünde ki ses düşmesi varddı turkcede,
vatandaslıktan devletin mudahele edemedi egemen sınıfa burokrası dedim ben emn olmamakla beraber,
eğitimde renk vardı,daimicilk vardı,kapsam gecerliliği vardı, drama sorusunu htrlayamadım net.. eklerim yine=)

bide lisan mat da 3 kök 3 vardı doğru cevap olarak

Üst Alt