Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

gonca06;

anLadık zaten. fakat bu MEB'in sınawı yani miLLetvekiLi iLe ßiraz aLakasız oLmu$. yani bu sınawda torpiL falan oLacağını sanmıyorum yine de hayırLısı bekLeyip qöreceğiz...

kayaozesen;

bencede katıLıyorum.

battusay valla aynen bende o kadar kursa gittim çalıştım, didindim gece gündüz ama malasef sınav stresi ve heycandan bildiğim soruları yapamadım yaw... inşallah hakkımızda hayırlısı olur... Arkadaşlar torpil olayına inanmıyorum ben... yok torpil fln... yapan kazandı, yapamayan torpil die avutuyor kendini... bu şekilde genel sınavlarda torpil olmaz... kurumlar kendi yaptıkları sınavlarda veya kpss ile işçi alımında oluyor kesin ama bunda yok... başarılı olan kazanıyor hepsi bu...

imren;

1,2,3 sınıf kitapLardan çaLı$saydınız sizde ya :D:D:D $u matematik yok mu ya :D:D yarısı 8 oLan sayı kaçtır muhaha :D kop kop :D biri ßizLeri apTAL falan mı sanıyor ne :D

halitunal;

sen mi bneden kopya çektin benmi senden kopya çektim:::))) bende aynısını yanlış yaptım. çeldirici cevaplar vardı. Genel olarak güzeldi sorular. inşallah 5 den fazla çıkmaz yanlışım.
arkadaşlar.
kamu nedir.
memurlara disiplin cezası olarak ne verilmez. uyarma, kıınama, aylıktan kesme, derece ilkerlemesinin durdurulması. ben derece ilerlemesinin durdurulması dedim. bildiğim kadarıyla hepsi ceza yöntemi.

bizde öle bi soru yoktu ama mat genelde mantığa dayalıydı:)

bi soruyuda ben yazayım
bir kırftasiyeci 3 paket kalemi 400 tl alır her pakette 60 adet kalem bulunmaktadır kırtasiyecinin her kalemden 1 tl kar elde edebilmesi için birkalemin ücreti ne olmalıdır hadi bilelim
580 :):)

anlasilan ilk okul 5 . sinfi sorularii;) sizce nedne boyle kolay sorular sormudalr szilere....

:)) ayşegül çok komikti ya o soru:)) matten çok korkuyordum ben ama korktuğum gibi olmadı ki iyikide olmamış:))) gerçekten mantıkla kalem oynatmadan yapılcak sorular vardı...

bunu meb sormak lazım ama işin acı tarafı varki çoğu kişi kolay olduğu için cevapları karıştırmış

arkadaşlar yanılmıyorsam sadece nehir sorusunu yapamadım ve 49 netim var sizce atanma şansım varmıdır ? ciddi korktum 50 de 50 yapan çok kişi olur gibi

bu heycandan oluyorr.... genelde oss sorularinddaa olur ben buu sorununn ceavbinii biliyorumm yinede cozeyimm diyoruz,,,, heycanndan elimiz ayagimzi dolaniyor,,,,

beyazgeceler;

ilkokuL 1.sınıf soruLarı desen daha mantıkLı oLur :D benim 10 yaşındaki karde$im o sınawa qirse inanın yüz üzerinden en az 70 aLırdı :D

bi soruda benden olsun 120m eni 170m boyu olan bir dikdörtgenin etrafına 7 sıra tel cekilmek isteniyor en az ne kaç m tel gider sanırım böyleydi ben 4060 yaptım ama bilmiyorum dogru mudur

ARAKDAŞLAR SINAV STRESI HERKESDE VARDIR ANCAK ŞUNU BİLELIMKI SORULAR SACMA DİORSUNUZ KOLAY DİORSUNUZ AMA ONEMLI OLAN SADECE SABIRLA ACIKLANAN GUNUNU BEKLEYIN ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN VE YUZUMUZDE CİLE BİTİPDE RENKLENMEYE BAŞLASIN BİZ SINAVA GİRDİK AMA GERİSİS ALLAHA KALMİŞ BİRŞEY UZMEYIN KENDİNİZİ HRŞEYI ALLAHTAN BEKLEYIN AMIN CUMLEMIZE... (benden bu kadar)

arkadaşlar memur başvuran sayısı 6100 %34 şansımız burdan var 45 neti olan bence% 80 yerleştirilir %20lik muamma kısım ise 50 neti olanlar
ki onların sayısı çok az çünkü kolay olduğu kadarda şaşırtıcı bir sınavdı

arkadaşlar hizmetli sınavında ki noktalama işareti sorusu : ile başlasa büyük harfle başlaması gerekmezmi cümlenin ben ; , , . şıkkını bulamadım ; , , ... yapmak zorunda hissettim kendimi

ayşegül dediğin gibi kolay olmasına rağmen şaşırtıcı ve çelişkili sorular vardı, bence memur branşında 40 net yapan tercihlerinde gazaba uğramazsa atanır... hepimiz için hayırlısı olsun bakalım sonuç ne olacak...

büyük bir ihtimal ya düzgün okummadım yada bildiğim konu yanlış geldi bir anda benim öğrendiğim : işaretinden sonra ki kelime büyük harfle başlar o yüzden o sorunun cevabını o olarak işaretlemedim neyse artık kader kısmet 2 yanlışla bir yerlere gidebilirsek

Meb sınavında memurlar için sorulan soruları paylaşalım.

Arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun.Bu başlıkta Memur adaylarına (önlisans ve lisans için ) sorulan soruları aklımaza geldikçe paylaşalım...
Tarihten,Atatürkün geçici mezarı neresidir? Etnografya müzesi
Lozan antlaşmasına kim başkanlık etmiştir? İsmet inönü
Atatürke Kemal ismi ne zaman verilmiştir? Selanik Askeri Rüştiyesinde
TBMM hükümetinin imzalamış olduğu ilk siyasal antlaşmanın adı nedir? Gümrü ant.
[FONT=Arial]M.Kemal'e Mareşellik rütbesi ne zaman verilmiştir ? 19 Eylül 1921[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] Arkadaşlar hatırladıkça paylaşalım ...[/FONT]

battusay;

umut kardeş iyi bir ümit oldun sağol. doğru yapmışım o soruyu. tabiki en kolay sorulardan bir kaçı da gitti yahu. hakkımızda hayırlısı olsun.

simdiden 5 yanlışım var sanırım umarım baska yoktur kolay olsada sorular çok yanıltıcıydı yaaa

ben türkçede bi soruyu merak ediyorum takıldı aklıma sıkıntı gider ardından mutluluk muhakkak gelir gibi bi soru vardı cevabı d yapmıştım ama

arkadaslarr öğretmen adayı kimse yokmuu su sorularımın netliğine ulasayım:))yada hiç bakmasaammıı hala tedırgınım sankı kazanamayacakmıs gıbı...maillerinizi bekliyorum..

evet kolay ama yanıltıcı. ben de o kadar biliyorum inşallah daha fazla çıkmaz.
kamu nedir sorusuna ne yaptınız.

memur olarak giren yokmu cevaplarsa memnun oluruz . bir de ne zaman yayınlanır surular acaba.
imren bende o şıkkı yaptım doğrumudur acaba.

görevin niteliği flana filan tarzındaki 10 soru gerçekten zordu o kadar çalışmama rağmen bunları hep tereddütle yaptım... o soruları hatırlayan varmı bilmiyorum ama kimse anlamadığı için hatırlamıyor:)))

garezleri ögretmenleremi ya bizim sorular mat2den cıktı geometri bile cıktı :(

belki diyosunuz siz zaten atandınız ama işi şansada bırakmamak lazım dimi..

battusay;

hayır kamu kavramı toplumun tümünü ifade eder

Üst Alt