Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Haklının karşısında kimse duramaz şampiyon derken siz sampiyonsunuz biz küme dustuk

Nurtan

Sendiakanin bukadar savunucusu fedqisi olacağına kendinde çalışıyorsan sayet hakkını savunsana ..ben calisidiginida düşünmüyorum isci olarak b3lkide sendikada çalışıyor bu

Arkadaşlar geriye dönük farkta alamıyoruz ne yazık ki

Halen kalkıp savunan olursa çok kötü konuşurum

hem isim, hem de işaret sıfatını aynı anda kullanmışsınız ''bu'' gentli6735
sendikayı savunuyorum demedim. cümleleriniz yanlış dedim. eleştiride bulunurken, eleştirilebilirsiniz
anlatabildim inşallah:rolleyes: üstte yazdığım gibi ''bu'':rolleyes:
Hakan550 hakkınızda hayırlısı olsun

31.12.2018 tarihine kadar taban ücret 78 lira denilmiş öyle olunca bizim geriye dönük hakkımız ölmüş oluyor 31.12.2018 den sonra 88 lira olmuş ve enflasyon vs bize yok

Adamlar çok ince dokunuşlarla yeni işçinin hakkını öldürmüş anlaşılacağı üzere

Adamlar çok ince dokunuşlarla yeni işçinin hakkını öldürmüş anlaşılacağı üzere

yani bu enflasyon farkı yok derken malum sendıka mesaj ustune mesaj atarken şunu aldık bunu aldık ılave bunu eklettık 3,5 + 6,5 ilave o oldu bu oldu derken vallahı dedım heralde 3 bını gecdık :) o halde bir dunya yazı yazıp mesaj atmaya ne gerek var yapıpta aldıgınız ne..yada okadar sey yazıldı demek alıoysak ve bu basarıysa acaba maaslar olmasaydı nekadarda kalacakdı birde onu dusunmek lazım:)

Dur su sendika başkanı arim dua edesim geldi😀valla sinirinden guluyorumya

Bayadır bu postu takip ediyorum. Bügün mütemetten maaş bodromu aldım ocak ayı maaşının 78 yemiye 31 gün .yol yemek giysi +agi direk vergiye kesilmiş. 78.31 2400 küsür yapıyor bize yatan bekar 2379 yani yemek yol giysi toplam 770 yl yapıyor + agi hepsi vergiye gidiyor hatta yeviyeden üstünü tamamlıyoruz. Dahada ben bu postta cevap atmam. Bir kaç sendika şak şakcısı var. Onların işçi oldugundan bile emin değilim hadi hayırlısı.

Bunlardan aidat kesilmiyor birde heralde takviye ikramiyeleri var elden buyuzden boyleler malum bizden 60 küsür para kesiliyor x60bin aylık bütçeye bakın sendikada aylık yuvarlak 5 trilyon toplanıyor eee bizede 88 tl
Tok açın halinden anlamaz misali

Arkadaslar siz neler yapmissiniz boyle :) sendikacilar ,isciler ayrilmissiniz ...hala daha sendika savunan varmi gercekten ? Koop is hayatimda gordugum en sacma ve islevsiz sendika cikti gercekten..cok buyuk beddua ediyorum onlara 2015 te asgari ucret 45 iken bizimki 78 mis suan 85 e 88 olduk muz cumhuriyetinde bile boyle bir salak yerine konulma yok .

Onu bunu bırakın arkadaşlar biz MEB işçileri olarak ne yapabiliriz??
Yeni bir sendikaya üye mı olalim?
Birlikte çalıştığımız sürece hakkımızı alırız yoksa Koop iş hikaye

başka sendikaya üye olursak nasil bir işlem yapabiliriz veya üye olurken iyi araştırmamız lazım

çünkü ise girerken üye olduk bu üyelik ne kadar süreye kadar gecerli

BİZİM HALİMİZ İÇLER AÇİSİ BİRAKİN ŞÜKÜR DERSİ VERMEYİ biliyom hepiniz ayni benim gibisiniz bu şüjkür dersi verenlerin cebleri dolu ondan ses cikarmazlar bu ay biti daha sözde 750 para yatacakti en kisa zmanda yatmadi giti elektirik bi yandan kesilecek neyapacagimizi şaşirmişiz adam bir kalmiş bize şükür dersi veriyo ben yada bu arkadaşalr şükürü ondan bundanmi örenecek bide laf cakmaya calişiyolar burda maaş konuşuyoz az oldunugu konuşuyoz cözüm öretmeye calişiyoz burda ibadet yapmiyoz ayakcilardan şükür dersi almaya calişimiyoz

şükürcüler gözünüz aydin olsun maaş 2600 hayirli olsun bu ay bunu alacam 2 cocgum var o ilavede daha izmlamanmaiş

Meb işçiler bir olursa yeni bir sendika kurulur kopis le bu iş yürümez bütün kurumlar ikramiyeler almış meb yok sorun başta sendikada miy miy iş yaparsa olacağı bu

arkadaşlar ben diyorum ki genel merkezi arayalım ama herkes aramalı veya cumhurbaşkanına hep beraber yazalım seçim ağzı belki bir şans bir haber cikar

arkadaşalr yarin sendikayi ariyoruz her şeyi öreniyoz ben arayacam sizde arayin bu para nemzan yatacak baski verelim onlarda yatirsin

Arkadaslar daha önce MEB deki isciler asgari ücretin neredeyse iki katı maaş alıyormus bu sendika gelince ikiyılda bir 8_9 tl zam istemeye baslamis trajikomik bi durum:)

Arkadaslar bu burada yazmak çizmek le olmaz..on kere dedim.

Biyerde bimekaanda buluşalım. Topluca karar verip onu uygulayalim. .

Bugün başka bir sendikayla görüştüm
Çok kimse aramış onlarda Meb den bu çok aciz bir durum ve sizler mağdur ediliyorsunuz diyor.

Bakın topluca imzalı dilekçeleri reisimize yollayalim bu bile bir gelişmedir bireysel girişimler sonuç vermez...

Ayrıca toplu olarak bu sendikaya dur diyelim ve hukuken ayrılalım. .

Zira sendikadan ciksam bile aidat sözleşme sonuna kadar bu koopişe kesilmesi devam edecekmis bu hem.etik değil hemde adil değil. .gerekirse hizmet almayip begenmedigimiz bu yeri mahkemeye veririz

O zaman bir tane grup kuralım Facebook Twitter veya Instagram yada watsapp ta olur herkes ilinde ve ilçesinde ki işçiler ile irtibata geçsin önce bir toplanalım sosyal medyada.. ondan sonra kaç kişiyiz ona göre ne yapabiliriz diye bir çaresine bakarız

ben vandayim merkez yani bizim isteğimiz burda elde etmek değil burda sadece bir birimizin düşünce ve fikirlerimizi dinliyoruz başka elimizde birşey gelmiyor lakin toplanirsak ortak bir karar alırsak ve alınan ortak karara herkes imza atarsa o zaman reise göndeririz elbette reis bunun hesabını sorar bizim reisimiz imanlidir vicdanlidir methametlidir en önemlisi engellilere yapılan haksizligi kabul etmez

Watsapp grubu kuralım mi?

Watsapp grubu kuralım dilekçe yazsak bile aynı dilekçeyi yazıp yollariz toplu olarak o zaman sesimiz duyulur

ben ce cok haklisiniz yapalim başka kimler var araştiiralim iyice sonra gereken neyse yazalim cizelim yoliyalim cümkü bu maaş gercekten cok az zam yapildi topluyoz carpiyoz olmuyo ayni hesaba geliyo

Üst Alt