Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

hrn04

Ek Ödeme : Temmuz ayında 750,00 TL Takip eden dönemler için Kamu toplu iş sözleşmeleri çerçeve anlaşma protokolü ile belirlenecek tutar.
ek ödeme olarak geçmekte bahsettiğiniz

13 günlük tediye 800 ile 900 arasında olacak

Bugün atılmış mesaj banada sendika başkanımız sordu mesaj geldimi diye hatda atılan mesaj bana gönderdi ama gelmedi bna böle bi mesaj dedim

Volkan4435

saol kardeşim bilgi verdigin için bide kardeşim yılda biz kaç tane ikramiye alacagiz her 3 ayda birmi ikramiye aliyoz bunuda bilrisen cevaplarsan sevinirim

hrn04

13 günlük ilk taksiti, 31 Ocak 2019

13 günlük ikinci taksiti, 31 Mayıs 2019 tarihinde ödenecek.
bunlara ek 13 günlük iki adet daha ödeme var yıl sonuna kadar ancak tarihleri bakanlar kurulu tarafından belirlenecek
yani 4 adet 13 günlük tediye ödemesi olacak

bunlardan hariç

İşçilere her sözleşme yılının Mart ve Eylül aylarının ilk haftası içinde 30'ar günlük
çıplak ücretleri tutarında iki ikramiye ödenir.bu ödemelerin tarihide bakanlar kurulu tarafından belirlenir.

ben aralık 12.2018 tarihinde girdim kaç para yatar tahmınen

Ama şu var arkadaşlar promosyon ödemesi yazıyo bende hesabım da anlamadım anlayan varsa anlatsın

Arkadas varya iyice çorba oldu bana promosyon yattı 135 tl

evet malesef her il milli eğitim başka yatiriyor herhalde anlaşmaya göre

şimdi yatmadı bana daha önce :)

vallah derdime derman oldu cok şükür yati para ayni 1745 tl banada yatmiş bu ikramiyemiydi şimdi

kardeşi,m biz senle ayni tarihte başladik bende ordan geldim ikimizede hayirli olsun

Ben izmir hizmetli kadrosu

biz senle ayni tarihte başladik ikimizede hayirli olsun

Hadi hayırlı olsun ızmir promosyon 1745 tl

Promosyon u hepsini birden mi yatirdilar. Yada sizlerin çalışma süresi 1 yıl veya daha fazla mı olmuştu. Antalya 350 küsur yatırdı banka promosyonu nu. toplam promosyon u parça parça yatiracaklarmis

Bankalar tarafından maaş ödemesi yapabilmek için iş yerine, çalışanlara ödenmek üzere verilen ödeme işlemidir. Büyük bir pazar haline gelen maaş ödemeleri için Bankalar kıyasıya mücadele etmekte olup elini güçlendirmek için müşterilerine banka maaş promosyonu adı altında ödemeler yapmaktadırlar.
(ikramiye degil)
toplu bir şekilde almışsınız bana gecenlerde 135 Tl yattı taksit taksit yatıracaklar bana..

Arkadaslar promisyon anlasmali oldugunuz bankanin veya maasinizi aldiginuz bankanin size verdigi paradir.
2_3 yilda bir yapilan anlasmaya gore degisir yili ve parasi ..
Tediye 31 inde yatacak bu devletin verecegi paradir bu ayri..

Primisy

Promosyon fazla alanlar sizin banka ile anlasmanizi yapanlar yeni yapmistir ornek 2 yilligina 2000 tl yatacaktir siz anlasmanin 3 Ayinda ise girmissinizdir .
24 aylik degilde kalan 21 ayin promosyonunu aldiginiz icin 1750 tl yatmistir.

Bir kac aya size yeni anlasmayla yuksek miktarlardaa promosyon yatar sonra 2 yil falan daha yatmaz

Az yatmasinin sebebide anlaasmanin son aylarinda ise girmis olup bir kac aylik promisyon almanizdi zaten

175 tl alan arkadas icin yazdim

Üst Alt