Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

yani şunu mu anlıyorum promosyonu toplu bir şekilde 15.02.2019 tarihinde mi alıcaz yanlışım varsa düzelt.

Yok oyle bir tarih veremem isci tahakkuk bolumunde maasinizi yatiran kisiye sorun yenj promosyon tarihini anlasma ne zaman olucak veya standart 2 yilda bir ayni para devam edecekmi belki fiyat yukselecek belki yili yukselecek veya dusecek .belki banka degisirsiniz promisyonu kim fazla verirse oraya gecersiniz toplu sekilde iste bunlari isci tahakkuk bolumunde olan memur arkadas bilir onlar oturuyor bankalarla sizjn adiniza

Acelesi yok kardeşim çekine çekine arıyoruz hiç aramayalım daha iyi :) teşekur ederim

Sendika sormlunuz yokmu ? Onu arayacaksiniz onlarin gorevi bunlari cevaplamak...

Cekinmeyin isleri bu mecburlar yani

Selam arkadaşlar İzmir Bayraklı'da ortaokuldayım.işe giriş tarihi 15.11.2018

Aynen bugün yatmış şükür biraz rahatlattı faturalar,kira falan

cihan sanada yatmistır izmir geneli yeni yapıldı ve hesaplara işlendi.
sen bayraklı da ortaokulda görevin ne
tam.anlamıyla .neyapiyorsun.
temizlik yükün ağırlık. yoksa buroda misin

Valla ilk hafta temizlik yaptık,sonra okulun genel tadilat işlerini yapıyorum.

İlçeye nakil talebi verebiliyor muyuz arkadaşlar malum Çiğli Evka 5 de ikametim 3 araçla ancak gidebiliyorum işe

Valla cihan kardeşim bnde o sıkıntı var yatılı kendime bı oda yaptım televizyon ranza hafta içi orda kalıyorum hafta sonu eve geliyorum yoksa aldığımız para yola gidiyo

Arkadaslar herkes bulunduğu ilin elemanı. .okullara giderken acik ve talep nerden istendiyse oraya görevlendirme ile verildi.
aynı şekilde oralardan biriyle yer deisdirme olur once okul mudurlerinizin sonrada ilin bunu onaylamasi lazım.

Arkadaslar bulunduğunuz yerde özelikle okul içi Lojmanları sorun eski olanlara zaten öğretmen felan girmiyor söyleyin müdürünü ze tahsis etsin..

benim.izmir içinde boş duran okadar çok. yer varki birkaç ilçede sadece söylemekte yetmiyor hergün söyleyecen gerekirse birilerini devreye sokacaksin burası malum

Okulum samsun /termede bn merkezde oturuyorum okulda lojmanlarda vardı ilmudure söyledim 420 TL istedi adam ver parayı kullan dedi. Hocam defim bn bı oda bı tuvalet bn yeter 75 TL verim dedim anlaşamadık😀😀

Acaba izmir de varmı lojman bilen varmı varsa bizde hakedebiliyomuyuz acaba

izmir nere heryerde her ilçede mevcut ama malum izmir aliağa da ilçesi selcuk da arası 2 saatten fazla:)

İzmir yatmadı tediye

MERHABA ARKADAŞLAR..DÜN HESAPLARINIZA BANKA PROMOSYONU YATMIŞTIR. BİLGİLERİNİZE. BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE.BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ. KOOP İŞ SENDİKASI İZMİR ŞUBE BAŞKANI UMUT BAŞYAYLA 02324650606 B016

Banka promosyonu alan arkadaşlar kaç senelik sözleşme ne kadar ücret aldınız

Allah bereket versin kardeşim güle güle harcayın bizde daha ses seda yok

Oktay siz ne zaman işe başladınız nerde calisiyorsunuz

Sabah saat 9da tediye yattı banada 818tl bilginize ise başlama tarihi 19kasim 2018

Üst Alt