Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

bu izmiri neden tediye yatmadi bilen varmi

13g
nl
k yem,y eyatmadi

arkadaşlar sendikayi aradim bu 13 tediye için dediki bana bu izmir için mal müdürlügüne evraklari teslim etmişler eyer orda imzalanip cikarsa yatacakmiş dedi bide biz nekadar maaş alacagiz dedi büyük itimalle 2600 alirsiniz dedi beker içnmi dedim evli içinmi oda dedi büyük itimale alacaginiz bu para olur dedi başkada bişe demedi

Evet sendikalık bi durum yok ortada arkadaşlar müdürlükte şuan evraklar keyiflerine kaldı artık ama bugün yatıcak

817 yattı.tediye 300kusur vergi olduysa mübarek olsun 5gunluk ıkramiyeden kimler faydalanıyor.acaba bilgisi olan varmi

bizim bura mahrumiyet bölgesi her il aldi bi izmir alamadi giti

tahakkuk bilen yada goren arasdiran il bazindaki Arkadaslar puantaj yapılırken cumartesi pazarları x carpi atmiyoruz.
peki atılır sa yevmiye oluyormu. .mesala iki üç hafta sonu çalışmayı düşünüyoruz okullarda ..x atılır sa 110 yevmiye yazılımı günlük

Arkadaşlar bu Koop iş sendikası bir aylık aidat ücreti ne kadar?

Yani 88tl ayda
Peki memurlardaki gibi bizim sendika 3ay sonra geri kestiği parayı veriyor mu?
Memur sendikaları 3ay sonra geri ödüyor

arkadaşlar işe başlama süresiyle ilgili fazla alıyorsun ;)

gunaydin arkadaşlar bu yatan ucret yani ikramiye 13×88 değilmi burda arkadaşa 816 yatmış 15.11.2018 işbaşı yapmış bu konuda bilgisi olan varmi

normalde 13×88=1144 yapıyor kesinti oluyor mu olursa yüzde kaç kesiliyor

1144 brüt ücret üzerinden vergileri düşünce o kadar kalıyor

ankara ne zaman yatacak haberi olan var mı

SGK işçi primi %14
SGK işçi İşsizlik Primi %1
Gelir vergisi %15
Damga vergisi binde 7,59

Kesilenler bunlar

Bana 755 tl yatmiş bu hani herkese mj gelmiş ya denge ödenegi hesaplariniza gecmiştir bize yatmiyo 15 11 218 girişi olanlara yatmiyo bunlarr yeni girenler yani bizler eskilere yatiyomuş o denge ödenegi falan

Denge ödeneği yanlış bilmiyorsam Eylül ayında yatırılacakmış

Yararlanmıyormuşuz evet Ocak 1 den itibaren protokol imzalanmış geriye dönük sanırım Eylül ayında bişey zırvaladılar ama çok bişey anlamadım 😂😂😂😂ben 🙈🙈

Geriye dönük fark almayacağız ama Eylül ayında denge ödeneği 750 lira alacağız net mi brüt mü bilmiyorum

Ben net maaşları merak etmeye başladım bilgisi olan :)

Ayyy şimdi de maaş merakı bi 15 gün de burda o tartışılır tamam artık 😂😂😂

Şu ya da bu sonuç itibariyle maaş iyileştirilmezse işimiz zor

Üst Alt