Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Daha 5 ay var dostum ön göremiyoruz son 2 ay düşürürler merak etmeye gerek yok bence

EK öDEME
MADDE 34:
İşçilere müktesep hak sayılmamak ve baska bir ödemeyi etkilememek kaydıyla,
01 .07.2018-30.06.2019 dönemi için 2018 yılı Temmuz ayında brüt 750,00 TL Ek
Ödeme yapılacaktır.
01 .07.2019 tarihi ve sonraki dönemlerde ise Temmuz ayında ödenmek üzere
"2019 Yılı Kamu Toplu İs Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü" ile
öngörülecek miktarlar (oran olarak belirlenmiş ise bu oranlar kadar artırılarak) ve
esaslara göre aynen uygulanacaktır.
Bu ödeme yıl içinde çalısılan süre ile orantılı olarak ödenir.Ek ödeme sosyal
yardım farkının hesabında dikkate alınmayacaktır.

Eee? Hani volkan sözleşmenin metnini kendin attın bak sana demedim mi temmuzda ödenir diye...
Sen tutturmustun Mayıs ayı diye bak kendi elinle attığın metni oku büyük harflerle koyu olarak yazıyor TEMMUZ ayı diye

metni okudun sanırım trella temmuz ayı içerisinde ödeme diyor kapsadığı dönem hangi zaman aralığında onuda belirt merak edilen biz yeni işe başlayanları kapsayor mu bu ödeme 2018 yılı içerisinde girenleri

enflasyon farkı ne ve ne zaman ödenecekmiş

ya bu net maaş ne kadar olucak yaa :) bilgisi olan var mı?
enflasyon farkı memurlarda oldugu gibi her ay alıcaz mı

memurlar her ay mı enflasyon farkı alıyor?

Enflasyon farkı her ay alınmaz 6 ayda bir altı ayın ortalaması alınarak hesaplanır

Memurlar altı ayda bir maaş farkı alırlar Ocak ve Temmuz aylarında biz isçilerde sözleşme ile bu farklar maaş zamları ile belirlenir enflasyon farkından dolayı işçiler aldıkları maaşta sıkıntı olmasin diye denge ödeneği yapılır yılda bir kez de arkadaslar

daha çok hesablarsiniz işallah istediğiniz fiyt olr .sag olsunlar asgari ucretle hpimzi kandrdlar buda ytmz gbi 5 sneye mhkum ettiler cok güzel yardimci oldular allah yokluklarni göstermesin

Maaş farkı nedir arkadaşlar yani göreve yeni başlayan 2 ay birisi alabilir mi?

Samsun'a maaş farkı yattı kasim2018 de girdim 162 TL aldim

Nakil konusunda bir gelişme yokmu arkadaşlar

Arkadslar rapor aldığım hastanede ağır ve orta işlerde çalıştırılamaz yazıyor istesem sadece temizlikten başka bisey yapmasam sıkıntı olur mu bilgisi olan arkadslar yardımcı olsun lütfen. Meb okulda çalışıyom engelli.

engelimden dolayı şu işlerde çalışamıyorum dersin olur biter

5 yıl tayin olamazsın diyor bakanlik

Arkadaşlar bende bu ay maaş nekadar yatacak merak ediyorum..çünkü cumartesi pazarları ful calisdim.
Hiç tatil yapmadim

zaten devlet meselesi haline geldi maaşlar ne sendika nede meb bi bilgi vermedi.

Arkadaşlar bence de bekâr 2600 tek çocuk 2650 yıl geçmez..
Bir arkadaş 162 TL fark aldım demiş 2400 un üstüne koysak yaklaşık 2600 ediyor..

Benim buay iki cumartesi pazar mesai var komple gunboyunca bakım.ne olacak

biz memlekete tayin almasak bu maaşlar bize yetmez kira elektirik su dogal gaz çocuk okul masrafı saymakla bitmiyor

10 mayıs engeliler haftası biraz baskı yaparsak belki 5 yılı 2 veya 3 indirebiliriz son atama yapılan öğretmenlere 6 yıl şartı vardı baskı olunca bunu 3 yıla indirdiler

Üst Alt