Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

ben başvuru yaptım bakalım ne cikacak

cimere yazdım m.e.b bakanlığa sosyal.pol.bakanliga bakalım hayırlısı insalah

Arkadaşlar tayin hakkı olayını bence çok pozitif sonuç alacağımızı düşünmüyorum zira memurdada aynı şehir içi 3 yıl dışı beş yıl onlarda öyle sanıyorum aklımda kalan..

Normal kadrolu atanan engellı memurun bjr defaya mahsus ıstedıgı yere atanma ıznı var, sız engellı ıscı kadrosundakılerın neden olmasın. Basvurularınızı yaparken mutlaka bunu dıle getırın. Kaldıkı ıscıler ıcın MEB nın kendı yayınladıgı genelgesı var. Es durumu, saglık ozru, can guvenlıgı vd egıtım hakkı. Bu genelge varken ozel sartlar gecersızdır. Madem 5 yıl ozel sartı var, o zaman genelge nıye var. Genelge kanun demktır. Haklarınızı ıyı bılın, dılekcelerınzde bunlarıda yazın.

Ben neye kızıyorum biliyormusunuz..
Sendikaları yerin dibine batırıp sövüp sayıp sonra baskaniyla görüştüm yönetimle görüştüm konu öyle değilmiş hata onlarda yok diyen arkadaşlara...hani.sözum onlara..

Bu sendikanın hicmi haberi yok bu siteden hicmi bilgi gitmiyor..

Ya bı.mubarek sendika.calisanida şuraya iki satır yazı yazsada bilmesede biz gibi şöyle olabilir böyle olacaktır su beklentinin var şu çalışmamız var dese olmazmı...

Dedikleri bir tek cevap var oda sms ..
Onunda atma kardeşim.onu zaten devlet veriyor az çok şükür ...sen buna ne.katki yaptin sonra bizlere ne yarar kattin..

Ve bundan sonraki.gunlerimizde bize.ne vaat edeceksin bunu de
..yandaşlarida cevap vermesin cevap bulsun öyle yazsın..
Nerdeyse e4 ay olmuş kimse neyi nekadar.alacak bilmiyor...o olacak bu olacakmis deyip kendimizi kasiyoruz..

Ben MEB bünyesinden başka kadrolara gecis.icin inanın çaba sarf ediyor ve araştırıyorum ...bizden bi cacik olmaz.
Biz şurada 15 kişi toplanamiyorken sendikaya mi.kendimizi dinletcez..

Cevabı çok açık ve net

ADAMALAR BİZİ İPLEMİYOR...
maalesef bu....sendika.adina...gercek
Buna son vermeliyiz

Koop iş den 3000 kışı ısdıfa etmıs ancak dısardan aidatlarını oduyorlarmıs.

15 Şubat tan sonra daha da artacak istifalar bakalım napacaklar o zaman. Doğru dürüst bi zam alırlar belki bu istifalardan sonra.

İstifa etsekde aidat ödenmesi saçmalık zaten hizmet almıyoruz bize faydaları yok bence topluca yargıya taşınmalı.ve aidatları mız kesilmemeli bu para haramdır onlara vebaldir

Arkadaşlar eylülde başladım ise maas farkı nekadar alırım tahmini olan var mi...

Kadrosu engelli olan arkadaşlara bir sorum var ..
Normal kadrodan girenlerde imramiyelerde yaklaşık %40 vergi var..dolayısıyla bu ay 13 günlük ikramiye için 750 TL aldık. Sizdede böyle oldunuz yada vergiden muaf mısınız yada ne kadar.muafsiniz ve nekadar aldınız tskler

Vergiden muaf deiliz yuzde 30 vergi kesintisi var bizdede....

825 lira aldık tediye

vergiden muaf olman için vergi dairesi müdürlüklerine dilekçe veriyorsun bende engelliyim dilekcemı 2 hafta once verdim ikramiyede 764 tl aldım.

Peki bu dilekçenin cevabi sonrası vergi diliminiz dusuyormu acaba ..öyle duydum doğrumu bilmiyorum

Ozan mantıken yaklaşık %10 Luk bir tasarruf var demek oluyor yanlış mıyım

Çünkü 750 TL aldık siz 825 bu kadar vergi kesilir mi ya

bende maliye.ye ocakta dilekçemi verdim nisan sonuna doğru cevap gelir dediler bekliyorum

bu tayin işinde 5 yıl şartı vardı ya bunu 1 veya 2 yıl olsaydı iyi olurdu bunları yapabilmemiz için ne yapmalıyız acaba

perşembe günü koop işle konuştum dedim siz işçileri dinlemeden herşeye imza attınız gittiğiniz yol doğru yol değil böyle devam ederse herkes istifa eder bu sizin için iyi olmaz dedi ki biz çalışıyoruz inşallah iyi bir haber cikar

bakin arkadaslar engelli vergi diliminde 3 derece var

(örnek)
1. Derece Engelli Vergi İndirimi
Birinci derece engelli biri için 1200-TL vergi matrahı üzerinden gidersek.

133,97-TL
1. derece engellinin maaşına yansıyacaktır.

2. Derece Engelli Vergi İndirimi
İkinci derece engelli biri için 650-TL vergi indirimi üzerinden gidersek :

650 x 0,15 : 97,5-TL
2. derece engellinin maaşına yansıyacaktır.

3. Derece Engelli Vergi İndirimi
Üçüncü derece engelli biri için 290-TL vergi indirimi üzerinden gidersek :

290 x 0,15 : 43,5-TL
3. derece engellinin maaşına yansıyacaktır.

arkadaşlar tayin için meb dilekçe gönderen oldumu

gönderen olduysa il meb gönderdiniz yoksa bakanlığami gönderdiniz

veya gönderdiğiniz hangi yerden red aldiniz

Dilekce ben verdim ama kabul edilmedi ...Milli egitime dilekce veriyon onlar ankaraya gönderiyor. 15gun içinde cvp geliyor..

peki dilekçeyi direk Ankara ya göndersem olmaz mi yoksa önce meb vermeliyim

Arkadaslar, nakıl dılekcesını hangı sebepden dolayı verdınız, eskı hukumlu olarak ben es durumu ısdemısdım ancak red gelmısdı.

arkadaşlar meb tayin için dilekçe örneği arıyorum yardımcı olmak isteyen varmi ????

Okulda calısıyorsanız okul md lugune, ılce veya ıl mem de calısan ısenız buraların insan kaynklarına vereceksınz

bakalım nereye kadar sürdürecekler bu hukuksuz tayin red cevaplarını.

Arkadaşlar kamu denetciligine başvurun çözerse orası çözer bakanlık maalesef ret veriyor

Mart ayın da ki ikramiye ne kadar yatar bintahmini olan varmı 1500üstü deniliyor ama

Zannetmiyorum 13 günlük den 750 TL para aldık.

Bu işe başlarken yılda 8500 TL ikramiye var diyen vatandaşlar nerde yaw:)
İki tam ikramiyenin brüt maaş kadar olacağı söyleniyordu doğru müdür bilmiyorum

ben bugün 183 aradım tayin hakiniz var dedi ama devlet personel başkanlığını arayın dedi aradım dedi burası işçilere bakmıyor çsb arayın dediler aradım orayı biz bakmıyoruz dediler sonra sikistigini anladı aslında sizin hakiniz var ama kurumunuz kabul etmiyor

arkadaşlar meb dilekçe veripte red alan varsa ne istediniz red aldınız yani eş çocuk

Üst Alt