Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Bekar birisinin nasıl 2700 oluyoda benim 2584 oluyo evli anlmadım ya

Bordroya nasıl baktınız biz izmirde göremiyoruz mebbis şifresi vermiyorlar

Bodroya bakmadım sendikadan sordum onlar söyledi peki bu bireysel emeklilik iptal edebiliyormuyum yoksa faydalı olan bişeyse dursun

Arkadaslar butce iyilesirse kimse tayinden.bahsetmez zira.hepimiz gurbetteyiz.buyuzden.ilk olan sey maaslarin duzelmesi.tayin.olayi zaten imkansizin otesinde.bunu 20 kere acikladim engelli hükümlü kadrodan.girdik.biz.gidersek bu kadrolarda yine aciklar olacak buyuzden kimse tayin.alamaz..

Eger.butcemizde.iyilestirme olursa kimsede gitmesekde sikayetci olmaz..

Nersinden.bakarsak ister tayin.diye bastirip maaslarimizi yuksettirelim ister maaslarda yuksetlme icin.diretelim..her ikiside paraya cikiyor..ozu bu

Bana net 3 bin verdimi ben.memlekete.gitmesemde.olur.ikramiyesi mesaisi falan derken 3700 civari para olur yeterderiz.ama.bu butceyle ccok.zor

İnanin bende imkan bulamassam dondurma.hakkim varsa donduracam olmadi ucretsizizin kullanip yurtdisina.gidecem yapamadim geri.donecem buda bir.hayalde olsa inanin maas artmasi yadatayinden daha kolay.geliyor.bana

arkadas işçi bordro modülüne girdigimde (SADECE İŞÇİ ÜNVANLI PERSONEL KULLANABİLİR) diye yazıyo çıkıyor ama sag üst köşede işçi yazıyor anlamış degilim bu arada bilgiler doluluk oranı %30

Sefa60
Eksik bilgiler var özlük bölümünden doldurulması gerekiyor

gentli6735
Haklısın tayin işi zor maaşta düzenleme olursa sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum

Neyin eksik olduğu orada görünüyor dostum onlar ayarlayıp dolduruyor o eksiklikleri

Tez-Koop iş sendikası ile görüştüm asgari ücretle başlıyorsun sendika üyeliği oluyor muş maaş belli değil ama oradaki temsilci bana ortalama 90 TL çıplak yevmiye günlük dedi zaten çarptığında ise 2700 TL brüt yapıyor diğerlerinide ekledin mi aşağı yukarı 2500-2600 TL olur gibime geliyor.Ben başvuru yapmadım ihtiyacı olan başvurabilir.

Ben başvurdum olursa meb i bırakıp memlekete giderim en azından gurbette sürünmekten ıyi olur

Meb calisipda başvurabiliyor muyuz çünkü sigortanın olmaması lazım biliyorum

Koop iş sendikasında yaprak dökümü başladı bu sebeple belki doğru düzgün iyileştirme alırlar hadi bakalım bekliyoruz

siz zaten işçi statüsünde değil misiniz? başvuru koşulunuz 5 yıl Meb'in sizin başka kuruma geçmeniz imkansız.
Bırakın da ihtiyacı olan kişiler başvuru yapsın.
Geçenler de maaş az diye veryansın ediyordunuz.:rolleyes:
birşey yapmadan önce ön araştırma önemli her konuda.

arkadaşlar maasi yatan varmi van yati

koop is istifalar başladı bakalım yetkililer ne yapacak

bugün meb calisan geçici tasaron kadroda calisan bir arkadaş aynı okulda çalışıyoruz maaşını aldı kendisine sordum ne kadar yati size 2497 tl yatmış inanmadım adam makbuzu gösterdi baktım doğru söylüyor

biz surekli isci kadrosunda olmamıza rağmen 2600 yatmış bu nasıl anlayış bu nasıl hesaplama

bence bu işte bir yanlışlık var

geçici taşeron kadro ve surekli işçi kadrosundaki fark 3 tl yaşasın koop iş

sendika başkanı ile görüştüm adamlar 3 bini zorlarsın dedi
Sonuç asgari ücret in biraz fazlası
Sendikanın ne fonksiyonu var anlamış değilim

Nasıl 3 bin aldınız açıklar mısınız

Biz niye 3000 alamadık farklarla aldıysanız aldık demeyin hiç

Biz 3027tl aldık Kırklareli mem yalan mı söylüyorum kardeşim ama 466tl si ek ödeme diye geçiyor bordoda maalesef maaş 2560tl

Evet elime bu gün 3027tl geçti 3ay önce başladım ise ama mesele o değil melese maaş net 2560 TL gerisi ek ödeme maalesef

Burda milleti yanlis yonlendirmeyin 88 yevmiye olan 3000 i ruyasinda goremez eski iscisin alirsin 3000 4000 ona lafimiz yok bos yapmaya gerek yok

Üst Alt