Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Gecen ay mebis uzerinden yapilan maaslarda agi hatalari olustu bu ay herkesin maasi o yuzden yuksek bekar 88 bes olmayan biri 2500 2600 dan fazla maas alacagini sanmiyorum bidahaki ay herkesin ne alacagi belli olur diye dusunuyorum

Mustafa kardeşim AGİ nekadar farkedebilir ki.2018 152 tl olan agi bekar cocuksuz biri için 2019 da 191 lira gibi birşey oldu.yani agi en fazla 40-45 lira gibi bir fark oluşturur.ayrıca bizim tayin olayımızla alakalı bir yazı yayınlanmış.destek verelim bizde.
Engelli İşçi Tayin Çıkması

Bidaha ki ay maas zaten düşük olucak şubat 28 çektiği için 2 gün eksik maas yatıcak...

Serkan25 bu haber guzel olmus biktik red cevabi almaktan insallah bakan bey duyar sesimizi merakla bekliyoruz

MUSTAFA844

bu forumdakilerde hatta çevrenizdekilerde tıklayıp yorum yazınki belki en çok okunanlarda gündemde kalır en azından

Burdada haber yapilsa memurlar nette filan yayilir gider sesimizi yukseltmemiz lazim

İzmir MEB Kasım 15 iş başı yaptım
1. Derece vergi indirimi var üç çocuk var
Eşim çalışmıyor
Bes Yok
2827 TL yattı

yetkili arkadaşlar bu linki gogle ye tasisak veya bir basın açıklaması yani habere falan verelim konusma yapalım belki daha ses getirir diye düşünüyorum arkadaşlar sizin fikriniz nedir

sahabettin kardesim güzel düşünmüşsün Twitter’da canlı haber sunan sunuculara yazıyorum ancak görülmesi çok zor sayi az toplu halde yazmamız lazım

volkan abi valla çok yere yazı yazdım ama cevap bile yok en son cimere yazdım sosyal politikalara göndermişler ancak sosyal de de bakan yok şu bakan açıklama yapıyor açılışa katılıyor ben orda olsam soruyu soracam bir yerde toplanalım canlı yayın yapalım wapsapta televizyon kanalına gönderelim onlarda haber yapar

Arkadslar guzel düşündunuz wahsap hatti var kanallarin oralara ulasirsak belki birseyler olur

bu iş 3 .5 kişiyle olmaz ne kadar çok olsak o kadar ses çıkar yoksa az katılımla kimse bizi ciddiye almaz kdk baş denetçi sayın şeref malkoç engelilerden sorumlu sayın celile özlem dilekçe yazalım kdk ya ama bu iki ismi kulanalim

başka fikri olan lütfen yazsin

Sağlık bakanlıgının yaptıgı alımı bilirsiniz sanırım geçmiş aylarda 431 engelli almışlardı. Bir arkadaşım kazanmıştı günlük yevmiyesi 115 tl imiş bu ay 3500 net maaş almış nöbetleride oluyormuş hastane oldugundan bilemedik arkadaşlar bilemedik. Tayin yasaklamasıda yok .

tolgak kardeş belki sağlık bakanlığında çıkmazdı ismin hakında hayırlısı belki buydu

tamam maasimiz az bunu kabul ediyoruz ama tayin hakında ısrarcı olalim

sahabettin

haklısın kardeşim. ücret az bende kabul ediyorum barı bizi gurbetten kurtarsınlar bu kadar izdirap yeter.

Arkadaslar, hepınızın engellı kartları var, hızlı trene bınıp bddavaya, ortak bır ılde bırlesıp, vıdeo cekıp, haber kanallarına ıledebılırsınız. Isdersenız nedden imza kampanyasıda baslatıp, bırıken ımzaların bır nushasını vıdeo cekmlernde kullannabılırsınız, mail yoluyla bakanlıklara gonderebılırsınız. Bızde elımzden gelenı yapalım. Ben eskı hukumluyum, ama bu benmde sorunum

Arkadaşlar bizim daha büyük şeylerle ugrasnamamiz lazım bnm görüşümde televizyon kanalları vhatsapp derdimizianlatalım 3 4 televizyona gondersek kamuoyunun dikkatini çeker biliyorum biraz hayal gibi bnm görüşümde bu

tv ve kdk dan başka çaremiz yok burda sadece bir birimize yazıyoruz bu anlamdan hiç bir gelisme olmaz

burda tüm arkadaşları ve site yöneticileri göreve davet ediyorum

Engellilerbiz editorleri ne msj atin arkafaslar pc den girenler benim tel biraz sikintili dogru durust acmiyor sayfalari o haberi buradada yayinlarlarsa cok makbule gecer heryere paylasalim twit face tv lerin whatsup nolari milletvekilleri vs en dogrusu bu bence

Maaslarinizda 2 seneye iyleşme olmaz bunu akliniza sokunuz en fazla 3 bulur ama oda cok zor bence . Ama herkes kendi memleketine giderse ki bu cokta zor değil bütün sorunlar çözülür diye dusunuyorum Allahin izniyle tain konusu tek cozum yolu 3 bine il dışında yasamak nerdese imkansiz bi sivi yagin fiyati 50 lira iken tain konusunda israrci olmamiz gerek ki hem sagliğimiz hemde gecim sıkıntısı ceken arkadaslar rahata kavuşsun

cumhur başkanın afyon bursa mitingleri gördünüz vaatler peş peşe son 40 gün tayin yaptık yaptık yoksa herkes katlanmak zorunda ben site yöneticileriyle nasil iletisim kuracam

bundan sonra maaşlar 2600 geçmeyecek

Arkadaslar, benım dahıl oldugum bır grup var, herkes bana ozelden num yazsın ekledeyım

Yada bu benm num, bana wDsupdan yazın, 05348385471

mrb arkadaşlar destek hizmetleri Genel Müdürü İsmail ÇOLAK ile görüştüm.zaten 1 aydır bastırıyorum hemen hemen hergün görüştük.en son cuma günü bana bu durum artık kangren oldu ve hafta içi bunu sayın bakanla çözüm için görüşecem dedi.

buraya kadr herşey iyide benim anlam veremediğim koop iş..yahu adamlar beni savunacağına utanmadan meb ehak veriyor geri zekalı mallar.yok böyle birşey cahil oğlu cahil kardeş 5 yıl şartı var diyor ve bunu diyen genel başkan müsvettesi.bunlar çobanlıktan gelme ne hakk bilir ve bilmediğindende bırakın savunmayı adam utanmadan rakibini savunuyor.

ya arkadaşlarım bakın kanun üstünde hiçbir güç yoktur ve bize 1 sefere mahsus tayin hakkı kanunen sabittir onların 5 yıl şartı ise özel şarttır yani nisbilik söz konusu olur.ayrıca bu kanun maddesinin aynısında memurluk için harfiyen uygulama yapılırken işçiye uygulanmıyor buda fırsat eşitsizliği yaratıyor.yani anlatmak istediğim ne olursa olsun sadece %40 engelli raporuna bu tayin hakkı mazeret bildirmeden verilmesi gerekir.bir kamuoyu oluşturalım.ismail beyden bu hafta bi sonuç çıkmaz ise birşeyler yapalım.

Üst Alt