Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Burda milleti yanlis yonlendirmeyin 88 yevmiye olan 3000 i ruyasinda goremez eski iscisin alirsin 3000 4000 ona lafimiz yok bos yapmaya gerek yok
Gel bana numarani ver sana bordo atayım eski işçi değilim 3aylik işciyim sana atayım bordoyu gör öyle konuş

Promosyon tediye falan la o kadar olmuş demek ki. Biz aldık onları. 2500 2600 olur diyorduk zaten. Hayırlisi olsun Allah bereket versin. Memuriyet olsa da gitsek biran önce..

Trella04 ek odeme nedir haftasonu calismasimi hayir sana ozel bisey demekki kimse bilmiyor ek odeme nedir diye burdaki herkes seninle ise basladi kjmse ek odeme almadi o yuzden kusura bakma

2500 tl için kalk sen istanbulda düzen kur ev kirala yazık yazık bazı ücretimiz bu tayin hakkı verin barı :(

Kardeş ilave tediye yok promosyon yok onlar yok benim bordo da 466tl ek ödeme diye yazıyor inanın neyin ek ödemesi bende bilmiyorum ama yatmış ben ilçe memde çalışıyorum cumartesi falan çalışmadım ama 3027tl maaş yattı engelli değilim extra bir gelir durumum yok umarım anlaşılmıştır inanmayan varsa bordo atabilirim

Arkadas tamam o 466 farkda illakine bir srtisi olacaktir.ben bu ay hic tatil yapmadim ful calisdim.kurumda isler bitmedi.geceye kadarda calisiyoruz mesaili maasi merak ediyorum

Manisa meb 6.ayim 2.870 yatmış 3.dereceden vergi indirimi var bes yok arkadaşlar....

Boyle.maasmi olurya bir.pok anlamadim.

Bana.yatan.para 3250

Ben.bi aydir.cumartesi.pazarlari calisdim
Puantajada yazildi.hafta sonlari 8 gun.calisti.diye kayitlandi.bunun.karsiligi bumuya
Sendikanin.sozlesmesinde hafta sonu.110 tl yaziyordu anlayan.varsa yazsin.ya..

8x110 kafadan.900 ediyor.ortalama.bu ay herkes.farkalarla.2900 a yakin.para aldi

Bu nasil is anlayan.varmi.uykuya hasret.kaldim.yatan mesai 300 tl

Bordroda vermiyirlar.yogunlukdan

Mudurluklerdeysen mesai diye bisey yok diye biliyorum ama dedigin gibi olsa maasin cok daha fazla olurdu bordronu al kontrol et ..

Mudurlukteyim mesainin orasi burasi olmaz.eger olmasaydi bende.sizler.gibi 2900 civari alirdim.3250 almazdim mantiken..inanin.bi aydir sabah 8 gece 9_10_ bazan 12 hafta sonuda dahil.kurumu tasiyoruz eskisini sok tasi yenisine.yerles.daha enaz.bi ay daha surer.bunun.hakki 200 tlmi ..belediyede tasaronden.gecme.isci arkadas.var vallahi 3800 tl maas aliyir.buay.mesaileriyle.sadece cumartesi.tam gun calismayla 4500 almis bu nasil.iscilik.anlamadim

9 gün raporluydum evli iki aylık çalışanım 2,170 yatmış eksik mi sanki ?

arkadaşlar bizede 2.869 yatmış ve maaş bu.mutemede sorduk bekar engelli indirimi olmadan net maaş bu.ek ödemelere gelince sizler üniversite mezunusunuz bu maaş iyileştirmeleri temmuz 2018 den beridir faaliyette olduğu için siz kasımdan beridir çalışıyorsanız aralık ve ocak ayı maaşlarınızda buna yakın olduğu için o ay TİS sonuçlanmadığından yine eski maaş üzerinden hesaplama yapıldığından yeni maaş ile aradaki farkın 2 aylık toplamına ek ödeme adı altında fark ödenecektir.

neyse gelelim saadete NET MAAŞLARINIZ :2,869

Arkadaslar bordroyu sagolsun ildeki bi arkadasimiz sagladi..

İnanin 3250 tl aldim bi aydir.cumartesi pazarlari mesaisi icinde ...

Anlamadigim.nokta

1 cunartesi 4 gun 400
Pazar 4 gun 350 tl

Cumartesi mesaileri ogleye kadar calsiyor.olmamiza.ragmen daha fazla pazar.fazla.olmasi lazimdi..

Gecdim arkadaslar.bes kesintisi 130 tl
Sendika.71 tl

Besden.cicikcam nerdeyse 130 tl kazanc.elde.ederim.diye dusunuyorum.
Bana.fark.yatmamis.

Duz.hesap.maasim cocuk parasi icinde.tek.cocuk 2524 tl maasimiz.bu

Bu maasla.nolcak

Oktay5942

evet bekarım ve2.derece indirimim var ama henüz bu gün geldi ve bu aya uygulanmamış.bekar ve indirimsiz net maş :2,869

Ben.kasim girisliyim oyuzdenmi.maasim 2524 tl.tek cocugumla.net.maasim bu..bizimkilerde o dereceye yukselecekmi

Banada 2869 yattı bes yok bir çocuğum var eşim çalışmıyor vergi indirimi 3.derece..

@serkan25

Kardeşim senin bordronda sıkıntı var hem bekar hem indirim yok benden fazla tuhaf bordronu görebilir miyim

3. Derece vergi indirimi 46.5 lira değil mi

@MUSTAFA844

Ben 2850 almadım zaten kardeşim ben 2750 aldım

Üst Alt