Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Bende yazdım engelli raporu dilekçeye ekledim aile bütünlüğünün bozulmaması vs vs şeyler ekledim ama yine kabul gormedi

2018 yılında başladık ama nereye yaziliyorsa hep red

benim yazmadığım kurum kalmadı

Bende yeni basladim işe Kdk ya başvurdum dostane çözüm kararı çıktı bekliyorum

2600 alırız diye ümit ediyorum Cumartesi yazarız buraya kim ne almış

MUSTAFA844 bes kesintim yok 70-80 lira sendika kesilir 43.5 engelli vergi indirimi farkı alınca hesaplamalarıma göre 2600 ü geçer diye düşünüyorum

Ev kirası geçmiş borçlar faturalar masraf çıkınca _500 falan olur galiba

beyler hastaneden vergi indirimi raporu almak istesek ücret çıkarıyorlar mı ?

Arkadaslar, meb saglık ozrunden dolayı nakıl ısdememıze ragmen, yıne 5 yıl sardı var dıye red ettı. Adamların koydukları bu bes yıl sardı, genelgelerınden daha onemlıymıs!! Sımdı bız ne yapalım, es durumu naklı ısdedık yok, saglık ozru ısdedık yok. Laned olsun bunların vereceklerı ısınde paranında.

Isın kodu yanı becayısede yok dıyorlarmıs. Ne yapalım meb, ona yok buna yok, ne kanunsuz kıtapsız kurumsunuz ya!! Mahkemede acsak yıne aynı b... Ksunuz. Ne mahkeme dınlıyorsunuz, ne kanun dınlıyorsunuz. Sızın bu yapdıgınız uc kurusluk paraya zulumdur, zorbalıkdır

Arkadaslar ben bu konuyu izah ettim.
Zaten enggeli ve hükümlü acigi oldugu icin bizleri aldilar.simdi engel veya x.nedenden dolayi bize.neden tayin hakki versinler .ozamn bosalacak kadro icin yine engelli ve.hükümlü arayisi icine.girecekler.buyuzden tayin.yok ben en tepeyle.gorusdum.bir.milletvekili konuyu ilgili komisyonda arasdirip aynen.bunu dedi.amac eksik.engelli ve hukumluyu doldurmak ...belirli.bir zaman.gecmeden bu is olmuyor.il icinde.gorevlendirme.isteyerek yer degisikligi var..tabi bunun icin epey kapi asindirmak ve saglam kisilerden yola cikmakda şart

kdk ya yazalım ben yazdım hep birlik olursak belki birşeyler çıkar ama üç beş kişi yazarsa adamlar kulak arkası yapıyor birlik olursak bir ses cikabilir

@gentili6735 para isi bu yil olmaasa bidaki tise cozulur ama nakil hakki 5 yil cok buyuk bir zaman ilk once nakil hakkimizi elimize alip sonra ucret konusuna gelmeliyiz ki ucret konusu kati ve bellidir 88 lira yevmiyemiz var alacagimiz en yuksek maas 2600 civari ama onumuzde kamu protokolu var onda iyillestirme illaki olacaktir

Arkdaslar ıskurdan gençlik ve spor bakanlığına kendi ilimize başvursak ne olur geçiş mümkün olurmu

Bizlerin birinci hedefi tayin olmalı. kira su elektril dogalgaz belimizi bukuyor gurbet eldeyiz. normal statude personele verilen hakları. engelli olmamıza rağmen vermiyor bir iş arkadaşım engelli bizimle başladı kanser tedavısı görüyor yine red cevabı aldı. Alah bize yaşattıklarını kendiside yaşasınlar. lafta kolay begenmiyorsan istifa et bu kadar basit mi . Tek çözüm yolumuz Kamu Denetleme Kurumu ve mahkeme !

Bu gençlik ve spor bakanlığı alacağı işçileri maaşı ne kadar olur ilk ay asgari ücret mi olur ondan sonra artar mı ve ikramiye var mı ben engelli temizlikçi olarak başvurdum bununla ilgili beni aydınlatırmısınz

bizim burda birbirimize derdimizi anlatmaya çare olurmu hep birlik olalım beraber hareket edelim kdk hep beraber yazı yazalım cozerse onlar çözer aile bakanlığı zaten uyuyor onları rahatsız etmiyelim

Arkadslar bu maas farkları 125tl yatmış normal mi yoksa anormal mi bana az geldide bilemedim.

Özüm 24 ızmir hala uykuda herkonuda olduğu gibi

Cuma günü 2.584₺ yatıcak bna 2700 filan bekleyenler beklemesin okadar

Sende bes kesintisi var o yüzden değil mi

Bekar ve bes kesintisi olmayan bi arkadaşa 2717 lira bordro düzenlenmiş bes var ya da yok diye söylerseniz iyi olur

Üst Alt