Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Kamu denetçiliğine başvuru yaptım. 1 ay oldu sonuç bekliyorum aldıgım karara göre işçi mahkemesine taşıyacağım durumu. Koop işe gelirsek bir halt yapabildikleri yok maaşı yine aynı keza. Tayin hakkında şartlarda vardır diyor . E güzel kardeşim sen niye varsın o zaman bu böyle gitmez dayanışma aidatı verip çıkacagım hiç bir artıları yok.

Serkan25 konunun takipcisi ol kardesim butun arkadaslar adina tsk ederim sana bu konuyu ancak bakan bey cozebilir zaten beklemedeyiz guzel haberlerini.. koop ise gelirsek turkiye geneli yogun istifalar devam ediyor su tayin isi cozulsun bende istifa edecdgim hayirlisi diyelim

Arkadaslar sosözleşmede hafta sonu calisma ucretiyle alakali bolum nekadaedir acaba..

Su sozlesmeyi atarmisniz olan kaybettim sanirim bulamiyorum.
4 pazar calismasi icin'350 tl adim.mantikli gelmedi sadece brut ucret kadar ozaman mantik nerde hafta sonu calisan icsi mesai ucretinin 1'5 ila 2'5 katini almiyormu..

Belediyede tasoren isci buayki net maasi 3500'tl mesaisiz

Arkadaşlarr kknuyuogrendim.bizker cumartesi yevmiyesi zaten alıyormuşuz.
Calisirsak dilekçe verikiyormus sonrasind ouantaja isleniyormus..100 tl ustunden yol yemek dahil vergi dusdumu ele gecenneti veriyorlarmış

Maasin yukselecegi yok.besi kesdirmekde fayda buldum .aldigim para cocuk parsiyla2524 tl besle 2650 eder tek cocuk nolcek böyle halimiz bilmem..

Keske hastaneyi tercihleseydim.ayni anda onada kazanmisdim mimki egitimi tercihlemisdim

Arkadslar engelli bir isci ağır ve orta islerde calisamaz yazıyor.ama sıra taşıma dolap aklınıza ne geliyorsa yapıyoruz.sizce müdüre itiraz etsem yada konuşsam sonuç alırmıyım.birde hangi durumlarda işten çıkarma hakları var hiç bilgimiz yok çok eziliyoruz....

Tasitamazlar kardesim Müdüre söyle sesin cikarmazsan ezerler tabikide yapamam dersin olur biter birşey derlerse raporunu gösterirsin seslerini keserler

Raporunda su işlerde calisamaz ibaresi varsa ama varsa hiç birşey yapamaz ama ilk 6 ayını doldur çünkü bı sıkıntı olsa bile ise iyade davası açarsın bu en kötüsü yani ama şöyle yapabilir seni başka okula yada ilçe veya ile gönderebilir bnm okulunda bı işe yaramıyor esabi yani bnmde /100/63 raporun var çalışabileceği işler boş olduğu için şuan çekiyoruz şimdi bidahi heyete gitcem su işlerde çalışır hesabı

Sadece kardiyoloji doktoru ağır ve orta islerde calisamaz notunu düştü bunuda hem milli egitime hemde okula verdim. Buyuzden yardım istedim sizden bu ay dolunca 6.ayim işte hangi şartlarda atılırız cikartiliriz çünkü bu işten başka şansımız yoktur.sikinti yaşamak istemiyorum...

Yüz kızartıcı hırsızlık taciz alkol vb gibi işlere bulasmassan hiç birşey olmaz ama yinede müdürle aranı iyi tut hersy mudurde bitiyor seni vezirde yapar rezilde tatlı dille durumunu paylaştı bnce bn pes etmedim uslan zor olmadan kolay olmaz ama sabretcez

Kardesım, cok saol emenklerın ıcın, aramaya devam etkı, halaa bır cozum bekledıgımızı bılsnler, ağlamayan cocuga meme vermezler, bızde aılelerımıze donunceye kadar devam edelım. Bu arada cımer, maıl,vs nerden uladrsak yazalım. Hıc bır ozel sard kanun onune gecemez.

merhaba arkadaşlar,dün koop iş e yine uğradım kurul toplantıları vardı metinn beyle görüştün ve detay verdik fakat çook pasifler gerçekte. koop iş genel merkezde ve toplantılarında gündemde tutmaya çalışıyorum.engelli olarak ve işkur mağduru çok az olduğu için pek umursamıyorlar denilebilir.Engelli konfederayon başkanı turhan bey lede görüştüm ve durum ile alakalı iştişarede bulunduk.meb den bu hafta sonu sonuç alınamaz ise pazartesi günü ben de tyayin için başvuru yapıp çıkan sonuc RED olursa engelli federasyonu avukatlarıyla konuyu yargıya taşıyıp ve çıkan sonucu tüm arkadaşlara emsal olsun diye uğraşacağım.bu süreç ise 15 bakanlık cevabından sonra dava sürecimizde yürütme durdurmayı Allah izin verirse 1 ayı bulmaz tplamda 45 gün gibi bir zaman zatrfında sonuca gideceğiz inşallah.bu cuma gününü bi bekleyelim ancak sizde boş durmayın cimer aile bakanlığı ve en önemlisi AKP engelli koordinasyon merkezine yüklenin.başkanı ise Hacı ahmet özdemir konya millet vekili.hiç durmayın 7/24 arayın.madem görevi engelliler ilgilenmek zorundalar bizlerle.kalın sağlıcakla..

Koop isten hayir gelmez bu isi yine bakanligin kendisi cozer elbette herkes dilekcesini versin red cdvabini alsin sonra cimer bimer sikayetlerini yazsin yazarkende meb bakani mustesari vs konu ile bilgilendirilmesi hususunuda eklesinler sikayete bakan beye sesimiz ulasirsa isimiz cozulur

Sendika ayın 15 indeki hesaplarına yatandan haberdar sadece. Akbim başvurdum kamu denetçiligine bu ay başvurdum cimer den hiç bir yol kad edemedim. Kamu denetçiliginden cevap gelince bende mahkemeye başvuracağım.

Adamlar dilekçe vermeyin diyor. Cimerden yazdım ondanda red geldi onuda ekledim kamu denetciligine başvuru yaparken

Valla bende dilekce verdim red geldi şimdide kamu denetciligine başvuru yaptım cvp bekliyorum.. 6 ay oldu eylülde is basi yaptım sıkıntı olurmu mahkemeye versek acaba yoksa bu bizim hakkımız mi.. tayin bilmiyoruz hiç bişey kimse bişey söylemiyor ki ..

Walking25 6 ay suruyormu surec bi arasaydin kontrol etseydin cok uzun bi sure 6 ay hayirlisi ama kdk kararina da uymuyormus bikac red alip basvuru yapan arkadas var meb kdk yida red etmis

MUSTAFA844

En kısa 3 ayda cevap geliyor. ben kdk gelen yanıt ile düzelmez ise iş mahkemesine başvuruda bulunacağım

Kdk yida takmiyormus meb ne yazikki ordan gelen kararada uymamis bikac ornek var sonumuz hayir olsun isimiz cok zor

Koskoca bakanlik bizlere muhtacmiş hayatimizin bile onemi yokmuş aman arkadaslar kurum batar falan boşverelim en iyisi ölelim 😞

Becayiş için bir arkadaşa onay verilmiş bugün

Hataydan diyarbakira

Vatsap grubu var oradan gördüm bende

Arkadaşlar Bu sorunumuz için kurulu bir whatsapp grubu varsa katılmak isterim.

Arkadslar sağlık bakanlığı engelli atamasıyla ilgili haberi okudunuz mu ocak haziran ve eylül aylarında tayin olabilecek. Bizim milli egitimde zorbalığa devam...

ben maaşı iyileştirmek için rapor aldım yeni ve vergi indirimi için verdim

Arkadaşlar yokmu bir gelişme nakil konusunda

Üst Alt