Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

MUSTAFA844

Nakil değil ama gumushaneden birisi mardine becayis yapmış 20 şubatta onaylanmış elimde kağıt örneği var ama yükleyemedim buraya

Becayis cozum degil ama bi gelisme nihayetinde insallah cozume kavusur artik

İstifaya zorlanıyoruz başka bir şey degil 2600 maaş hiç tanımadıgımız şehirde askeri ücret 2020 lira bize agi bile verilmiyor cinnetlik bir durum. bir yandanda akrabalar ooo devlete girdin kadrolu işçisindir 4 5 bin maaş alırsındır diyorlar sonum iyi degil.

Agi veriliyor ama maaslar memur maasina yanasamiyor malesef ama duzelir ilerde su nakil isi cozulmesi lazim tek sikintimiz o su anda hayirlisi diyelim hepimiz ailemize kavusalim

Maaş badronu al bak yanımda 2 çocuklu evli adam ile aynı maaşoı alıyorum.

Mart ayı ilk haftası yani cuma günü ikramiye yatarmı

Özlem
Özlem hanım ; bana fotosunu yollabilirmisin ? 05395800886

Bende kadrolu engelli statüsünde temizlik personeli olarak göreve başladım. Ailemin kaldığı şehir Diyarbakır , ben ise izmir de görev yapıyorum. Benim defalığına mahsus oraya kadromu alabilmem mümkün müdür olur yolu var mı ? Konu hakkında da bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ?

Emin olun ki en büyük düşmanımız biz kendimiziz neden dersen atanan engelli arkadaş atanamayan arkadaşını düşünmüyor sesine ses olmuyor destek çıkmıyor arkadaşlar biz bir olmadıktan sonra hiç bir zaman bir yerlere varamayız bak ögretmenlerini bir oldular bir ses çıkardılar 100 binlerce ögretmen ataması oldu son yıllarda bizde bir olalaımki birşeylerin farkına varılsın.Biz engelliyiz diye bizi haklarımızdan kimse mahrum etmemeli olması gereken nasıl normal kpssden alım oluyorsa engelli alımınında sayısı ve tarihlerinin belli olması lazım engelli izdihamı nın en az %8 yapılması gerekmektedir.2020 ekpss sınavına kadar en az iki atama yapılması gerekmektedir.ve toplan en az 10000 atama yapılması gerekmektedir arkadaşlar demeyinki ben atandım yok benim puanım iyi ben kendim ilk atamada atanacam beni ilgilendirmez arkaşlarımıza destek olalım hertürlü kampanyalarına destek olmamız gerekiyor her yerde dile getirmeliyiz.27 şubat 2019 tarihindeki istihdam talebi için toplanmaya herkesi davet edin kim gelebiliyorsa gelsin sesimize ses olalım bizim bizden başka düşüneni yok onun için gelim bir olalım arkadaşlar.(Not:ha bu arada mrak edeniz olursa ben atanmış biriyim ama herkesin atanması için herzaman mücadele edecek biriyim bütün arkadaşlarımın atanmadan mutlu olamayacağımdan emin olabilirsiniz)

hakan73

Kesinlikle haklisinz Rabbim bizlerede nasip etsin atanmayı bunun için tek ses olmalıyız kesinlikle

İnşallah en tez vakitte atanamayanlar atanir bizim taiyinle ilgili bi gelisme yokmu acaba

Arkadaslar son atanan kamu iscileri icin5 yil aranmaksizin becayis yolu acilmistir.hayirli ugurlu oldun ayni kurum ayni grup ve statunuzde becayis yapabilecek kisi bulursaniz hayirli olsun

Istanbul veya izmirde eski hukumlu buro iscisi olarak calisan ve batman ,diyarbakir cevresi isteyen varsa bana ulassin..

Milli Egitim Bakanligi

Becais zaten vardi kardeşim yeni olan şey degilki

Becayis bu konunun cozumu degil malesef biz hakkimiz olan kanun nasil memura isliyosa isciyede gecerli olmasini istiyoruz baska secenek yok malesef
Ricardo Atewski yazi filanmi var aciklamami yapilmis bilgin varmi

Özlem

öyledeseydin ya özlem hanım darısı senin ve tüm kalan arkadaşların başına. :)

Ricardo Atewski

Merhaba! Ben engelli kadrolu sürekli işçi temizlik görevlisi olarak atamam yapıldı. Şuan 10 gündür Torbalı devlet hastanesinde göreve başladım. Fakat ben diyarbakırda yaşıyorum iş gereği geldim ailem orda. Ben diyarbakır a gitmek istiyorum. Benimle becayiş yapmak isteyen var mı ? İzmir çok güzel ve hastanede çok çok güzel fakat dediğim gibi evim eşim çocuğum orda mevcur gitmek zorundayım. Düşünen mutlaka bana ulaşsın. 05395800886

Bayburd ve cevre ıllere gelmk ısdeyen eskı hukumlu varmı ısdanbula gıdmk ısdıyorum.

Arkadslar ben becayis için isci arkads buldum ama ben engelli o normal isci becayis olurmu olur ise ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim....

Arkadslar ben becayis için isci arkads buldum ama ben engelli o normal isci becayis olurmu olur ise ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim....

Merhaba! Bana ulaşa bilirmisin ? 05395800886

Merhaba! Ben engelli kadrolu sürekli işçi temizlik görevlisi olarak atamam yapıldı. Şuan 10 gündür Torbalı devlet hastanesinde göreve başladım. Fakat ben diyarbakırda yaşıyorum iş gereği geldim ailem orda. Ben diyarbakır a gitmek istiyorum. Benimle becayiş yapmak isteyen var mı ? İzmir çok güzel ve hastanede çok çok güzel fakat dediğim gibi evim eşim çocuğum orda mevcur gitmek zorundayım. Düşünen mutlaka bana ulaşsın. 05395800886

uslan yav ne cok biliyon dostum sen becayis zaten varmis :) 5 yil sarti koyulan arkadaslar vardi dostum becayis ret dönuyodu onlar icin becayis acildi onu anlatiyoz.
asis.2121 yok beyfendi meb buro iscisi ariyoruz biz
MUSTAFA844 evet becayis icin onaylanmis ust yazi var kardesim elimde
Mardin ile gumushane yapmis

Kardeşim vardi becaiş zaten sözleşmede becaiş isteyemez yazmiyor çünkü ☺

serkan 25 son maaş bodronu bana atabilirmisin ben merak etim ondan sordum ozel den atarmisin 0530 461 82 17

Üst Alt