Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

817 TL Ocak Şubat Mart ayını kapsayan ikramiye. Antalya yatırdı bugün Maaş farkları Şubat 23 e kadar yatacakmis. Denge ödeneği Eylül'de yatacakmis.

Bi tediyeyi hesaplayıp yatıramadılar geriye dönük fark yok gibi bişey ordan 15 günlük alacağız sağolsun Koop iş bizi düşünmüş almayın demiş

Sonuc itibari ile asgari ücretten bir tık fazla maaş alıyoruz gerisi teferruat
sendika sanırım türk iş in sözleşme protokolune bıraktı maaş iyileştirmesini benim anladığım oda 2019 temmuz ayına kadar sürer :mad::mad:

Arkadaşlar ben bugün milli eğitimden maaş bordrosu için şifre aldım play storeden meb sitesine girdim hiçbir şey yok sadece. Kişisel bilgiler var bodro falan yok nereden bakabiliririm bilgisi olan varsa yardım etsin

Bodro bakamassınız hiç biryerden öle biliyorum memur lar bakabiliyor sadece e devlet ve başka sayfalardan şifreli

bakın arkadaslar mebbis şifresi bende aldım ,ama bordro gorukmuyo.
baglı oldunuz kurum idarecilerinden isteyebilirsiniz

aslında bende bordro sistemi söyledim ama adamlar işi pasife alıyor ve mebbise işlemiyor islemedikleri bodroyu kimse görmüyor buda onların işine geliyor

ben aralık 15 işinde ocak 15 istedim adamlar yol yemek vs sadece aralık 15 işlemiş ben takip ediyorum bakalım doğru hesap yapiyorlarmi

Mebbis şifresi alan arkadaslar mebbis sisteminegirdikten sonra işçi maaş bordo modülü yazan yere tıklayın açılan sayfada raporlar kısmı var orayı acın sonra açılan sayfada rapor al butonuna basın gelen sayfada hem maaş bordronuza hem tediye bodronuza bakabilirsiniz
Telefondan açılmıyor bilgisayardan bakmanız gerekli..

(maaş farklarınız gece 24 itibariyle ile hesaplarınıza yatırılmıştır.)

size geldı mi bu mesajdan?

Arkadaslar bir sorum vardı ..

mesai ile ilgili mademkı işçiyi olmalı sanırım. .

şimdi cumartesi ve pazar t gün calisirsak. .
demeyin ki okulmu var ismi var diye
kurum içi taşınma dolayısıyla bir sürü is var hafta sonu bugunde yarında çalışıyoruz mesaide soracam ama bilen varsa puantaj bu çalışma eklenirmi yada calisipda bilen örneği varmi..

Size güzel bir haber vereyim arkadaşlar. kamu denetçiliği kurumuna başvuruda bulunmuştum. telefon ile bir kaç bilgi daha istediler sonuç sanırım olumlu gerçekleşecek benim gibi sizlerde şikayetlerinizi bildirirlerseniz toplu bir dönüş alabiliriz.

https://www.ombudsman.gov.tr/

Nasıl olumlu sonuç biraz açar mısınız ona göre bizde basvuralim

tolgak321

Nasıl bir başvuru kardeş bize konuyu aç bizlerde başvuruyu yapalım toplu halde ben cimer e ilettim sorunu ücretlerin asgari ücretten pek farkı olmadığını falan yazdım incelemede suan geri dönüş olacaktır kamu denetçiliği kurumuna da başvururuz

Engelli olarak atandığımızı 5 yıl çakılı kadro oldugumuzu aile bütünlüğü sağlamaması sağlık koşullarının sağlanmaması yaşadığımız sorunları yazın gönderdiğim link e ben yazdım tayin konusunda gelişme olabileceği bildirildi ne kadar ses olursa o kadar şansımız artar.

3 günde dönüş yapıldı

Kardeşim bende aynı dertten muzdaribim inşallah tayin olurum da giderim.

Yeni girenlere yani kasimda başlayanlara ödenek yok eskilere bence cok saçma cümkü ben işe o zman girdim ve üstüne basa basa sendikaya söyledim bu denge ödenegini alacakmiyiz onlarda bakanlar kurulunda ama alirsiniz demişti sonra ne deyişti anlamadim alamadik normalde o farki bizimde almamiz lazim ama ne yaptilar onu bilmiyorum sendikada bizim gibi yenimi başlamiş yoksa yoksa alirsiniz demezdi kesin sendikada bizim gibi uyeni işe başlamiş cümkü ne desek bilmiyolarda

Denge ödeneği diye bir laf dolaşıyor ortalıkta
Denge ödeneği şimdi verilmiyor ki?
Temmuzda yada Eylül de verilecek

31ocakta verilen ilave tediye idi onuda herkes aldı 800 kusur bir rakam

Denge ödeneği Mayıs ayında ödenir diyor sözleşmede miktar 750 tl farklar ödenecek sanırım bu aralar

Denge ödeneği temmuzda ödenir kardeşim ya

Ne mayısı sözleşmenin neresinde yazıyor göster bakalım volkan kardeş

Arkadslar enflasyon farkı tahminen nekadar alırız bilgisi olan var mi...

Üst Alt